|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Chodzi o to że jak uciekas przed PK i podczas uciekania będziesz go bił to możesz wejść do non pvp zone. Nawet jeśli go zabijesz będziesz mógł wejść bo zrobisz to w samoobronie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Świat: Arcania
Poziom: 140
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() PZ lock jest zawsze, kiedy zaatakujesz innego gracza, nieważne czy miał skulla lub zaatakował cię pierwszy. Nie widzę powodu (ani tym bardziej nie zauważyłem takiego stwierdzenia ze strony kogoś z Cipsoftu), żeby to się miało zmienić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Idea pvp polega na tym, że gracze walczą między sobą. Jak dla mnie, pomysł z pz byłby dobry, ale tylko wtedy gdyby atakowany byłby przez większe lvl niż on. Przypuśćmy. 10 lvl w carlin biegają i się leją. To jest normalne. W takim przypadku powrót do pz powinien być niemożliwy, bo szanse są wyrównane. Inaczej wyglądałoby to gdyby na powiedzmy 40 lvl zaatakowała Cię grupa 80lvl+. Rzadko kiedy udaje się uciec. Jest to nierówna walka, więc w tym momencie ucieczka do pz jest jednym z niewielu wyjść |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2009
Lokacja: Sverige
|
![]() @up
Co ty wiesz o pvp jak grasz na candi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok,zabawię się w Arashela [muj miszczu sobadż muj opraseg f potpizie [ironia].
Cóż,denerwuje mnie to ale jak wracam z lootem,z Demon Hunt przychodzi H-lvl i mówi : Pay or dead. Ja 200 lvl co ja mu zrobię? Daje kase i loot i padam -.-. Bez sensu,bo tracę moje ciężko zarobione pieniądze,to tak jakby złodziej chciał portfel a potem cię zabił. Popieram w 50%.
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() hmm...pomyślmy...Bo Candia to nie jedyny świat na którym gram ? 0_o
Poza tym ćwiczę też swoje możliwości na (i tu cenzura bO na Tym forum o tym nie mówimy. Takie małe tabu. I wszyStko) @moja wypowiedź jest wyżej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Lokacja: Koszalin
Stan: Niegrający
|
![]() Tego little feature nie widziałem. Jeśli to ma tak wygladac to faktycznie do bani.
|
![]() |
![]() |