|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jeśli dla ciebie jego śmierć nic nie znaczy to spoko, ja to szanuję, ale także uszanuj innych, gdy opisują swój smutek. Z tym że "lejesz" na niego, to już przesadziłeś, miej choć trochę szacunku do zmarłego. Ja siebie nie uważam za fana Michaela Jacksona. Nie śledziłem jego życia, nie byłem na żadnym koncercie. Pamiętam jak byłem mały, to słuchałem jego utworów z kaset magnetofonowych. Dziś lubię posłuchać np. Billie Jean. Wieść o jego śmierci mnie zasmuciła. Myśl, że osierocił trójkę dzieci - pomyślcie, straciły swojego ojca. Wiem zaraz ktoś napisze, że na świecie ludzie umierają codziennie i kogoś zostawiają. Każdy człowiek jest równy, ale nie w sposób powiadamiać całego świata o śmierci Kowalskiego, czy Smitha. MJ był wielkim piosenkarzem. Nie na darmo nazwali go królem popu. Dzięki swojej muzyce tworzył ówczesne trendy. Nie zapominajmy również, że robił bardzo wiele charytatywnie - specjalne klipy, zbiórki, zbudował nawet ZOO i zapraszał min. niepełnosprawne dzieci. To tylko kilka przykładów Rocket, że MJ był wielki. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Dr.O Mnie się przyczepiłeś a jego nie. Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 26-06-2009 o 13:41. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Róbcie sobie żałoby, opłakujcie - mi to rybcia, tylko błagam, niech nie robią przez tydzień artykułów w Faktach na temat MJ...........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() @Rocket Slayer
Skoro tak Cię jebie "opłakiwanie przez Internet" (czego sam nie rozumiem i nie popieram), to dlaczego zachowujesz się dokładnie tak samo, tyle, że z odwrotnym zamiarem (jaki to zmarły nie był chujowy i jak bardzo Ci to lata)? Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 26-06-2009 o 13:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Dobra, skończcie już, bo to śmiesznie wygląda. Na siłe staracie się pokazacie, jacy to wy nie jesteście inni od wszystkich. W każdym artykule w internecie, gdzie jest podane, że ktoś zmarł wszczynacie burdy, że chuj was to obchodzi? I tak wam to przeszkadza, że ktoś daje te kretyńskie świeczki? Widocznie ma potrzebe i czuje się po tym lepiej. Tak cie to boli?
@down Biedactwo. Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 26-06-2009 o 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Gildia: Great Heroes of Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down Czułem, że to się kupy nie trzyma, czułem... @up No cóż ja na to, nie mam takiej mocy. http://dance.michaeljackson.com/ Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 26-06-2009 o 14:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Rocket: Czytanie ze zrozumieniem się kłania. On mówi o Jacksonie, nie o tobie. Proponuję wszystkim wrócić do główne wątku tematu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() A mi jakoś tak dziwnie jest, śmierć MJa zamknęła pewną epokę. Epokę, która może mnie nie dotyczyła osobiście, ale moje o wiele starsze rodzeństwo, które szalało, gdy Jackson miał koncert niedaleko i płakało, gdy nie mogło dostać biletów. Szkoda.
Z drugiej strony, jako, że wszędzie widzę spiski... Dopóki nie zobaczę ciała, to nigdy do końca nie uwierzę. A że nigdy go nie zobaczę, to zawsze w mojej głowie będzie pałętała się myśl, że być może był to jeden z najlepszych chwytów marketingowych w historii.
![]() |
#70 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Royhav
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Szkoda. Pozostała po nim tylko wspaniała muzyka
![]() R.I.P MJ
||
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez neopostman - 26-06-2009 o 15:21. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() Król popu dead
![]() [*] |
![]() |
![]() |
#73 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Swoją droga, na innych forach, które odwiedzam codziennie podobnie jak to - nigdzie nie ma tematu o śmierci Majka, nikt nawet w żadnym poście o tym nie wspomina :>
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Tu nie chodzi o to ile zarabiał czy coś.
Był wielkim człowiekem podobał się milionom ludzi dlatego jego śmierć jest tak rozgłaszana. A pieniądze to tylko jego nagroda za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Jego śmierć nie jest rozgłaszana dlatego, że był wielki i wszyscy go lubili (mimo, że tak było). Nie dowiedzieliśmy by się o jego śmierci, gdyby nie nasi informatorzy - media, którzy tylko czekają, aby nabić jak najwięcej szmalcu na nas i na śmierci jacksona. Jak dla mnie to już brak szacunku do jego osoby. Za chwilę będzie można kupić jego biografie, nakręcą o nim biograficzne filmy, różne gadżety z MJ i opaski z napisem "pokolenie Michała Jaceksona". To tylko początek. Z JP2 też tak było, czemu taki opłacalny biznes miałby się nie sprawdzić ponownie?
Wracając do tych internetowych świeczek to nie widzę do cholery nic złego w tym. Zamiast pisać długie wypowiedzi opowadające o szacunku dla zmarłych, wielkości MJ'a, jego legendzie i innych pierdołach, można napisać[*] i po sprawie. Z resztą po co ja się tak produkuję? [*] R.I.P. Michael Jackson |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: s piekua
|
![]() Już nie będzie więcej moonwalka sob sob =/. Dobrze, że Van Halen jeszcze ciągnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Co do przyczyn to oczywiście serce, w radiu usłyszałem też, że jedną z przyczyn było jego uzależnienie od środków przeciwbólowych.
To co stworzył naprawdę stawia go wysoko w rankingu gwiazd.. Słysząłem porównania z Madonną - nazywaną zresztą czasem 'królową'. Jackson stworzył kawał dobrej muzyki plus to za co go cenię - sceniczny show, zajebisty show. Po jego śmierci będzie tak samo głośno jak po śmierci np Johna Lenona, nie ma się co dziwić. Miałem nikogo nie cytować bo po co, ale... Rocket Slayer: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() @Alanus~
Prawdą jest, że media to nakręcają, ale nie widzę nic złego w tym, żeby poinformować ludzi o śmierci... Zwłaszcza, że miał już planowane w Anglii koncerty i pomyśl co by było, gdyby organizatorzy na dzień przed koncertem poinformowali "koncert się nie odbędzie, MJ zmarł pół roku temu". |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |