![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() kolejność nie ma znaczenia
1. might & magic VII 2. worms world party 3. black & white 4. settlers 2 5. counter-strike 6. heroes III 7. Tibia (kiedyś tam teraz już nie) 8. Ace ventura 9. Icewind dale II 10. Diablo II |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() 1. Diablo II
2. Starcraft 3. Tibia 4. Fifa 2005 5. Diablo 6. Mortal Kombat 7. Tomb Rider 8. Pizza Connection |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
I podawać twórców czy developerów? Bo EG to Developer Unreal'a a nie tworca ![]() TOP8 to stanowczo zbyt mało. Nawet autorzy CDA, pisząc najnowszego Tipsomaniaka, zawierającego 100 ważnych gier XXI wieku nażekali, że ta 100 to i tak za mało i wiele ciekawych tutyłów poszło się... wietrzyć ![]() (a to tylko od 2001r, wiele ciekawych gier wyszło wcześniej ![]() Moje TOP 8: Cytuj:
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 28-08-2005 o 18:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() 1. UFO: Enemy unknown
2. Civilisation 3. Black'n'White 4. Baldur's Gate 5. Fallout 6. GTA: San Andreas 7. World of Warcraft 8. Heroes of Might'n'Magic I, II, III
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jakis Tomb Rider odkopal to sie dopisze...
1. Final Fantasy X. 2. Ratchet and Clank. 3. Spyro the Dragon (cala seria, mam do niej sentyment(ten na ps2 chyba najgorszy)). 4. Ksiaze i Tchorz(tez z sentymentu). 5. Homm 3. 6. Warcraft III. 7. Elastomania. 8. Tibia. Oczywiscie byly inne gry, pewnie nawet lepsze, ale te z pewnych powododow tu wpisalem(ofkorz tylko te komputerowe).
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() 1.Tibia (..?)
2.Tony Hawki.. wszystkie ![]() 3.Star Wars: Jedi Academy 4.Heroes of Might and Magic 3 5.Starutka seria Goblins (sentyment plx? ![]() 6.Wormsy.. wszystkie oprócz pierwszej części 7.Final Fantasy VIII 8. Dużo w to nie grałem (mój komp jest ZŁY) lae podobało mi się Beyond Good & Evil
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() kurde ciężko wybrać ale
1.tibia? 2.C&C Tiberian Sun,Red alert 2,renegade 3.Tzar:the burden of the crown 4.Shogo:Mobile Armor Division 5.Warcraft3:reign of the chaos + dodatek 6.Diablo II:LOD 7.Heroes Of Might And Magic 3 8.Counter Strike
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 28-08-2005 o 20:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
|
![]() 1. Diablo II + exp. (blizzard)
2. Warcraft II i (blizzard) 3. III + exp. (blizzard) 4. Ufo: enemy unknown[stare ale jare](a cholera wie?). 5. Arcanum. (troika games) 6. Starcraft + exp. (blizzard) 7. Age of Empires (microsoft) 8. Settlers III i IV |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() 1. Starcraft
2. Return to Castle Wolfenstein 3. Call of Duty 4. Medal of Honor Allied Assault, Spearhead, Breakthrough 5. GTA, GTA 2, GTA Vice City, GTA San Andreas (w 3 nie grałem ;<) 6. Bitwa o Śródziemie 7. Warcraft 3 8. Jedi Knight 3 Jedi Academy Kolejność przypadkowa, ale 2 pierwsze zdecydowanie najlepsze |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: z Warszawy
Świat: Lunara
|
![]() 1 Counter Strike I love this game :*
2 Mafia 3 Kotor 4 Fifa 2005 5 Nfs: und...2 6 Gta 2 7 Tibia 8 Half-life i...
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() 1. Priston Tale (triglowpictures)
2. Tibia (cipsoft) 3. NFSU 2 (EAgames) 4. GTA SA (rockstar games) 5. Diablo II (blizzard) 6. GTA 3 (rockstar games) 7. WoW (blizzard) 8. no szkoda ale niema tej gry Naprawde to najlepszą grą jest WoW ale za drogie i temu to miejsce PT tak samo lecz do 39 lvlu jest free a potem to i w grze można kupić.
Nie odpowiadam za swoją ortografię... gram na arcanii i niestać mnie na pacca... Ostatnio edytowany przez Bucik - 28-08-2005 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() 1.Tibia (Cipsoft)
2.Need for Speed: Underground (EA) 3.Tekken 3 (Namco) 4. GTA: Vice City (Rockstar Games) 5. GTA 2 (Rockstar Games) 6. Street Fighter 2 [Na PSX] (Capcom) 7. Nie ma juz takiej gry która by zasłużyła na bycie w moim TOP 8 8. Nie ma juz takiej gry która by zasłużyła na bycie w moim TOP 8 |
![]() |
![]() |
#73 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Hmm...trudny wybor, oj trudny...i szkoda, ze nie top10 albo najlepiej 15
![]() 1.Cala saga Half-life + cs 2. Saga Baldur's Gate 3. Fallout 2 4. Wolf:Enemy Territory 5.Diablo II + LoD 6.HoMM (cala saga) 7.Saga Battlefield 8.Jedi Academy Chcialoby sie napisac tego wiecej...
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1: Operation Flashpoint (gram w tę grę od ~5 lat i dalej mi się nie znudziła - ideał!)
2: Herosiki III 3: Fallout2 4: Ufo: Aftermatch 5: Seria Earth 6: GTA3 7: Dawne (i pierwsze) tytuły Medal of Honor 8: Crime Cities (gra z poprzedniego wieku) Gonzo: Dalej grasz w tibię, czy ci tylko sentyment został? <edit> W herosiki gram dłużej niż w OF i też mi się nie nudzą. Ostatnio edytowany przez Slajt - 28-08-2005 o 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. The Elder Scrolls III Morrowind
2. Grand Theft Auto San Andreas 3. Rome Total War 4. Medal of Honor Allied Assault 5. Fallout 2 6. Fallout 1 7. Warcraft III FT 8. Call of Duty Tytuły gier, i numerki nie przypadkowe ![]()
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: z daleka
Imię: Turilot Hedis
Profesja: Paladin
Gildia: All Stars
Świat: Pythera
Poziom: 60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() No to ja też dom swój ranking:
1. Larry 7 (Sierra) 2. Wolf Enemy Teritory 3. C&C: Renegade 4. FIFA 2005 (EA Sport) 5. Diablo 2 (BLizzard) 6. Tibia (CipSoft) 7. Jedi Outkast 2 i Akademi 8. THPS 2 (Activision) |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Podaje z uzasadnieniem
![]() ![]() 1. Operation Flashpoint: Cold War Crisis (Bohemia Interactive). Gra genialna nie ma co... narazie oddaje najrealistniej symulacje pola walki ![]() ![]() 2. Call of Duty (Inifity Ward). Przyznam się, że to pierwsza gra komputerowa przy której się wzruszyłem ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Baldurs Gate 2: Shadows of Amn (Black Isle - niech spoczywa w pokoju ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Need for Speed: Underground (EA). Jedna z trzech (druga to NfS3: Hot Pursuit, a trzecia to NfS: Underground 2, która jest o wiele gorsza od NfS: U) ścigałka, która potrafiła mnie wciągnąć na dłużej niż godzine, może dwie... Nie potrafię napisać dlaczego..., może przez prostote jazdy i arcade'owy tryb jazdy..., a może przez genialną muzykę, bądź chyba nieskończone możliwości tuningu... Ja te gre po prostu kocham ![]() 5. Medal of Honor: Allied Assault (2015). Gra, która zapoczątkowała u mnie szał na punkcie 2 Wojny Światowej... Dodawać więcej chyba nic nie trzeba..., gdyż maniakiem WW2 jest ogromnym... ![]() 6. Wolfenstein: Enemy Territory (Splash Damage/ID Software). BYŁA najlepsza gra sieciowa (niestety durne ETPro i gówniażeria (zwłaszcza Polska...) zniszczyło magie tej gry...). Z chęcią do niej wracam i nigdy mi się nie znudziła ![]() 7. Warcraft 3: Reign of Chaos (Blizzard). IMO najlepszy RTS (właściwie RPS) w histori... ze wspaniałym klimatem (jak na strategie)... genialnymi wstawkami filmowymi... i oczywiście boski Battle Net... ![]() 8. Tutaj bym wstawił reszte gier, które są dla mnie trocha więcej niż grami... ![]() - Doom 3 (owszem gra nie jest taka jaka miała być..., ale mnie wciągnęła jak nic... może jest monotonia poziomów..., ale to w końcu baza, więc czego się wszyscy plują ? ![]() - Splinter Cell: Chaos Theory (do Splinter Cella jakoś tak mi skradanki nie podchodziły..., a SC: CT uważam za najlepszą z dotychczasowych wydanych) - Painkiller (coś z kategorii "Polak potrafi"..., ale za to jak ![]() ![]() ![]() - World of Warcarft... więcej graczy niż w większości darmowych gier sieciowych..., chociaż trzeba bulić co miesiąc 45-50zł i za opakowanie 179zł, coś dodawać ? - Guild Wars... najlepsza graficznie gra MMORPG... niektóre rozwiązania biją nawet WoWa, chociaż niektóre budzą kontrowersje (TE CHOLERNE NIEWIDZALNE SZKLANY!!!)... Coś dla tych, którzy nie są w stanie bulić po 500zł rocznie za abonament, a chcieli by pograć w coś konkretniejszego niż jakaś tam Tibia, MUOnline, czy inne podobne twory...) - Far Cry... żadnych chucznych zapowiedzi..., żadnych reklamówek..., a wyszła gra, która pobijała wszystko pod każdym względem (w kategorii FPS)... Jednak została szybko zapomniana i niedoceniona..., bo przecież to HL2 jest "the best" i w ogóle --" - Super Mario Bros ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i to by było na tyle... chociaż coś czuje, że o czymś zapomniałem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() 1.Counter Strike Steam 1.6
2.Fifa 2oo5 (Electronic Arts) 3.Cossacks Art of War 4.Lock On 5.NFS u i u2 (Electronic Arts) 6.Gothic II 7.Tibia (Cipsoft ![]() 8.Painkiller - - - - Żaden Madafaka Nie Podskoczy Do Polaka! Tak wlasciwie to kolejnisc nie ma znaczenia. Wiekszosc z tych gier sa dla mne na rownym poziomie.
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() 1)Tibia
2) Battlefield 1942 3)Painkiler 4)Call of Duty 5)Harry Potter i więzien azkabanu więcej gierek fajnych nieznam :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() 1. Fifa 2005 (EA Sports)
2. Heroes III (3DO) 3. Age of Empires (Microsoft Games) 4. Liga Polska Manager 2005 5. Ewentualnie Tibia... 6. - - 7. - - 8. - -
![]() |