|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Te foto z mojej osiemnastki (6 strona w moim temacie) tak mnie zainspirowały, że porałem od kumpli inne zdjęcia z rl i właśnie chce wam je pokazać =P:
Nasza ekipa tibijska z Włocławka (tylko część). Leżą od lewej: Oxxion, Maax, Asterix. Kucają od lewej: ja (Catrishia), Jedi Vodoo. Stoi oparty o mnie: Jedi Vader: ![]() Od lewej: Asterix, Ja (Catrishia), Maax, Gałka (nie gra w tibie): ![]() Stoją od lewej: Asterix, Ja (Catrishia), Maax, Jedi Vader. Kuca: Gałka (nie gra w tibie): ![]() To ja na jednej z imprez robionych u kumpla na działce (ostro byłem narąbany =P): ![]() Skoro tak umieściłem zdjęcia części naszej ekipy to przydało by się wypisać kto u nas gra w tibie: Lord Bobeg - lvl 75 - Lunara Asterix - lvl 73 - Lunara Boltina - lvl 72 - Galana Charone Bladestorm - lvl 70 - Titania Cird - lvl 69 - Lunara Boltan - lvl 65 - Galana Catrishia - lvl 56 - Galana Lord Cata - lvl 47 - Lunara Sir Delete - lvl 46 - Lunara Jedi Vader - lvl 46 - Lunara Sir Whisper - lvl 44 - Lunara Xarum - lvl 43 - Lunara Pall Xofix - lvl 43 - Lunara Bugs Bunnyy - lvl 40 - Lunara Radocha - lvl 40 - Titania Nedum - lvl 36 - Lunara Juriell - lvl 35 - Lunara Jedi Vodoo - lvl 33 - Lunara Maax - lvl 33 - Lunara Lord Piles - lvl 33 - Lunara No i to chyba wszyscy z lvl 30+ z Włocławka, jak ktoś mi się przypomni to edytuje tego posta i dopisze.
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 25-01-2005 o 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
![]() Boltina jest fajna . Kocham ją.
I na zdjeciu jest przystojny ![]() ona BEST POLKA NA GALANIE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Dzierżoniów DDZ :P
![]() |
![]() Wszystkiego Najlepszego
![]() Ale wracajac do tematu to ssy fajne, tylko szkoda ze w wiekszosci advanced, mógłbyś umieścić ssy z huntów byłoby o wiele ciekawiej. Postać też fajna 53 lvl i takie skille to naprawde dużo pracy gz za top 5 to naprawde wielkie osiagniecie ![]() @ co do skilli to wg mnie on ma za***iste skille wiele wyzszych lvl ma nizsze skile. Nie gram knightem wiec za bardzo o skilach sie wypowiedziec nie moge, ale na pewno spedziles wiele czasu na trenowaniu i jezeli to ze nie afkowales jest prawda to naprawde wielki wyczyn. Uwazam ze skille to indywidualna sprawa jeden moze miec skile 70/70 na 40 lvl a drugi 80/80 na 30 lvl i obu sie moze grac dobrze. W sumie to na takich skilach i lvl to ciezko powalczyc na behemotach czy demonach, ale spokojnie moze isc na pozostale potwory w tibii (oprocz tajemniczych faraonow oczywiscie ![]() @Catrishia Zarzuc ssy z huntow i naprawde bedzie wypasny temat ![]() Tyle xD
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te SSY są za***..... full wypas a szczegolnie nagroda za wojne
![]() A co do skilli to ja nie wiem co oni od nich chca.... GRATz Dray'Hubertos Galana
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() !!UWAGA!! Screeny z gry znajdują się w tym temacie na pierwszej stronie, a moje zdjęcia z rl na 6tej i 7mej stronie. Zachęcam do oglądania i przedewszystkim do komentowania, bo dużo ludzi ogląda mój temat a mało komentuje... !!UWAGA!!
Narazie nie dodaje nowych screenów, ponieważ mój "dostarczyciel" netu jaja sobie robie =P i do końca tego tygodnia będe miał spore lagi i częste kicki, więc narazie tylko trenuje skille... =)
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 17-01-2005 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() niezle ssy, najlepsze te z rl, oby tak dalej, i zamiesc koniecznie screeny z przyszlego anhillatora ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Aktywny gracz
Imię: Revlux
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 18/21
Poziom mag.: 27
|
![]() Super super super i jeszcze raz super. Naprawde bardzo mi się podobają ss'y rób więcej takich. Nie zwracaj uwagi na tych debili co muwiom że masz słabe skile. Oby tak dalej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Paniówki Rasta Place
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bongo Warrior
Profesja: Knight
Gildia: Flaming Phoenix (Hail it_^^_)
Świat: Galana
Poziom: 33
Skille: Kijowe
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ten temat już 2 lata sobie leży , i tak w końcu doszłem do w niosku , że trochę żal tego charactera twojego^^ , kumpel był ownerem Skorpion Warriora ( o ile pamiętam był to char boltiny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skumek/Preporixon
Profesja: Knight
Gildia: Stumilowy Las Squad