|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja uwielbiam nosić sandały latem. Są o wiele bardziej praktyczniejsze niż adidasy, w których można się zapocić na śmierć. Ale i tak japonki rządzą ;-).
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Tez... Takie troche zulerskie, a nie pedlaskie (zlego okreslenia uzylem xd).
@topic A co myslicie o vansach? Mozna powiedziec ze "skejtowskie" buty, nie dla punkow, ale kiedys sprawdzilem i calkiem wygodnie mi sie w nich chodzilo. Nawet mi pasowaly ^^" |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Kup sobie Martensy, takie glany ale nie glany.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ja osobiście sandałów nie lubię , ale jeszcze mogę ścierpieć jak ktoś je nosi bez skarpet , ale jak widzę kolesia w sandałach i skarpetach to od razu się nasuwa myśl ze to jakaś pederasta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() czemu każdy poleca jakieś glany? ni to fajne ni ładne. dookoła może z 5% ludzi w tym chodzi, no chyba, że mieszka się w mieście det metali. Ale autor nie wspominał o kupnie glanów, miał na myśli zwykłe buty, a jak ktoś chodzi w zwykłych butach to wątpię, że chciałby chodzic w tym czymś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zielony Ajgor
Profesja: Paladin
Poziom: 110
Skille: 89/69
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...postcount=1066 |
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#69 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@top: kup se oczojebne Nike Dunk - nawet największy twardziel wygląda w nich jak pedał. Co więcej, w niektórych kręgach są modne! lolololol ![]() edit: Po zobaczeniu zdjęcia autora tematu, zmieniam wydźwięk mojej sugestii: Tobie Dunki jak najbardziej będą pasować :/
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 03-03-2010 o 11:31. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() @Lasooch
Te Dunki to o zesz kur.wa!! :O A co do tych Twoich to mi zdjecia nie pokazuje :d Ze to te? http://www.nokaut.pl/oferta/buty-new...plomienie.html O kur.wa! ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Grue: nie, nie tamte. Te:
![]() Niestety 1200 zł na butki nie wyłożę, choćby się miały trzymać 10 lat (a znając mnie wytrzymałyby rok) : P
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 03-03-2010 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Moje kosztowały 140 zł. W kwietniu miną 24 miesiące uzytkowania. Prosta matematyka: 140zł : 24 = 5.83 zł Ok. 5.83zł na miesiąc. Chyba ja wychodzę na plus ![]() Btw, mam podobne do tych: ![]() Z tym, że pierwsza warstwa jest biała. No i trochę mniej tych mazajek.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 03-03-2010 o 17:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może. Ale wnosząc po moich doświadczeniach związanych z butami, ja także nie potrafię. No a skoro tak, możnaby wnioskować, że gdybym szanował, to bym trampy za dychę ponosił dwa miesiące i kosztowałyby mnie 5 zł/m-c, i znowu byłbym do przodu : P
Bo Converse'ów nie nosi ta alternatywna-na-siłę połowa ludzi między 13 a 17 rokiem życia? ; )
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 03-03-2010 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Da Old school.
![]() |
![]() Takim myśleniem daleko nie zajdziemy. Moje buty mam dalej na nogach i świetnie się trzymają. Podsumować mogę gdy będa niezdatne do użytku. No i jest to jedna para a 12.
W sumie jak nie patrzy się na wygląd to mozna w kaloszach latać. Ciężko takie buty rozwalić. Tanio i na ile lat! Edit Widzę, że strasznie polubiłeś ten rocznik 93 ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 03-03-2010 o 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zielony Ajgor
Profesja: Paladin
Poziom: 110
Skille: 89/69
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
Te buty za tysiaka faktycznie kozackie xd A trampki za dychę i tak są fajniejsze wg mnie niż te drogie za kostkę. Nie są pedalskie i w większości przypadków się bardziej opłaca ich noszenie (pomijam wyjątek w przypadku Gelta). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Tylko, że to nie są tanie gumofilce do brodzenia w gnoju, tylko jakieś markowe, drogie buty, będące produktem ubocznym dzisiejszej pseudo-popkultury.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 03-03-2010 o 18:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Da Old school.
![]() |
![]() Oczywiście, ze to kwestia gustu
![]() ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a tak btw za te 1200zł to kupiłbym sobie parę naprawde porzadnych markowych butów, spodni,polo,pedalski sweterek,kurtke,pasek i jeszcze zostało by mi sporo na nayebke |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Najlepsze są tak zwane przeze mnie "nadmuchane buty". Na dość grubej podeszwie pseudoadidasy, pastelowo kolorowe Najki z długim, napchanym językiem który sięga do połowy goleni. W sumie ten język może służyć za ochraniacz w sztukach walki... Wygląda to strasznie żałośnie, szczególnie na chłopaku, jeszcze szczególniej na chłopaku w "rurkach" xd Dziewczyny natomiast wyglądają w nich jak kije baseballowe albo chodzące lizaki (nadmuchane buty + rurki + puchata szopa na głowie).
![]() |
#80 |
Da Old school.
![]() |
![]() Markowe? 1200 to za mało: x
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |