|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy obchodzi cię los zwierząt ? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
90 | 85.71% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 14.29% |
Głosujących: 105. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() To jest temat rzeka. Teraz ochrzaniamy prawo politykow wszystkich tylko nie siebie;/ . Temat mi sie wydaje teraz bez sensu i tak nie dojdziemy do porozumienia sensownego kazdy czlowiek mysli innaczej;]
Ostatnio edytowany przez SAKU - 02-02-2005 o 21:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() zaznaczylem tak...
ale... po wejsciu na www.ochyda.prv.pl zaczynam zalowac ze tam weszlem... to wrecz niemozliwe zeby na swiecie byli tacy zwyrodnialcy itd. itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() a widzieliście Efekt Motyla ??? tam jest jedna scena na szczęście jest pokazane już tylko po. zacytuję słowa Heggemona: "Powiesić go za 21 palec", kary za traktowanie zwierząt powinny być takie same jak kary za traktowanie ludzi(np w takiej Ameryce morderstwo=dożywocie lub śmierć lub długie lata w więzieniu), może zwierzę nie jest podobne do człowieka z wyglądu, ale czuje ból itp, rozumiem jeszcze szkodniki, że przeszkadzają, ale nikomu nie zawadzający pies np w opowieści Aval'yaha (dobrze napisałem???), gdyby ktoś coś zrobił mojemu psu (suka ale mówię pies) to nie wiem co bym zrobił, jak jeszcze nigdy nikomu z piąchy w morde nie przywaliłem (mam prawie 13 lat, całe życie przede mną
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Psi worek liczba postów:404,error
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pan Gienek spod pubu
Gildia: Master żule
Świat: Wódkera
Poziom: 52%
Skille: 90/100
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() 1.Mam kota co robi stoooo razy wiecej niz kot Resa
2.Ten kotek został podrzucony pod zaklad mojej mamy (kilka dni przed swietami) 3.Gdyby nie siostra ten kot by nie zyl 4.wiecie co jest najgorsze? Że moja babcia ubija kury i potem w*******am ten rosol a i tak mi nie smakuje bo nie dobrze mi jest jak widze zwierzęce "You are dead." zawsze w niedziele (i nie tylko)na obiad jest mieso. Niech sadysci sie czepia masochow i to kawal o zoofilu i takich Siedzą w celi : Zoofil sadysta masochista i pedofil Zoofil wzdycha: Wyruchal kotka bym se Pedofil:Takiego malego se Sadysta ![]() Pedofil: i ja go jeszce raz Masochista:Miau lol SADYSTY NA MASOCHISTKI(I MASOCHY) CZYLI FEMINISTKI lol
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Nie wiem właściwie co chciałeś przez to powiedzieć. Możesz to napisać jednolicie i przepuścić przez MS MORD, żeby było po polsku nie 'polskawemu' ? Zrozumiałem tyle że nie możesz jeść rosołu bo twoja babka zabija kury i masz przez to uraz do sadystów i masochistów. -,-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() Ej powinniśmy pomagać zwierzętom bo zwierzętA pomagają również nam !! Ja słyszałem o kocie co uratwoał gościa przed pożarem bo jego but wniósł do kuchni XD(kota nie psa)zaglosowalem na tak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() ekhu...chyba temat zamkniemy? bo wiekszosc pisala jak to kopala dreczycieli kotow -,-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Tu sa chyba same dresy ktore probuja znalezc usprawiedliwienie na to ze bija akzdego napotkanego 'a bo ten kiedystam zbil kota, co z tego ze niechcacy'. Zaloze sie ze 99% tych historyjek jest zreszta wyssanych z palca.
Zaglosowalem na NIE. Czemu? Nie lubie zwierzat. I tyle. Moze i bym ich nie mordowal, ale po prostu ich nie lubie.
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Było o tym piesku w wiadomościach ![]() @Taśkwa Patrząc na twój avatar nie dziwię się że nie obchodzi cię los zwierząt -.- P.S. Mamy już 9 sadystów -.- Ostatnio edytowany przez U$er - 10-02-2005 o 16:34. |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
2.nazywajcie nas zwyrodnialcami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Geez. Po co sie licytowac ze 'ZWYRODNIALCOW JEST WIECEJ!!! LACZMY SIEEEE' albo cos? Dla mnie nie chodzi o to zeby przekonac ludzi do rozstrzeliwania psow(bo i tak nikt sie nie zgodzi
![]() ![]() @Spider-mozesz mnie anzwac chorym, wisi mi to. Ja ogolnie nie lubie zwierzat. Dlaczego? Po prostu nie lubie czegos, z czym nie moge sie porozumiec. Z czlowiekiem(nie lap mnnie prosze za slowka ze czlowiek tez zwierze) moge sie dogadac, zrozumiec o co mu chodzi czy cos. A jak idzie taki pies, szczeka jak debil ostatni i lata naokolo mnie to mnie az przeraza swiadomosc, ze nie wiem o co mu qrwa chodzi. I ze nie moge w zaden sposob sie tego dowiedziec. Cos w tym stylu.
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() Osobiście zaglosowalem na Tak...
Ale... Co za różnica czy tak czy nie? Co z tego ze mowisz ze walnałbys goscia co kopie psa czy zabilbys rybaka co rekiny łowi?... Nie zatrzymasz tego i tak i nic nawet z tym nie robisz...zaglosowac moze kazdy, a po zaglosowaniu w tej sondzie idziesz na obiad i jesz drób ktory jest z kurczakow. przechowywanych naprawde w koszmarnych warunkach. Rozumiem ludzi, co mowia, ze nie zaluja zwierzat bo i po co maja sie zadręczać? czy jestes weganem albo mordercą sadystow i tak te zwierzeta beda ginac...jedyny sposob zeby to zatrzymac to nie tepic tych ktorym wisi to czy te zwierzeta gina, tylko tych co te zwierzeta zabijaja. Ale nie przez wkladanie ich na dozywocie bo to nic nie da, trzeba im uswiadomic ze robia zle, co jest prawie niemozliwe... btw. Sak ma troche racji ten temat sie nie skonczy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |