|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: W DOMU
![]() ![]() |
![]() linux nie jest prosty ale jego (trudne) konfigurowanie (kilku godzinne ) nieoznacza że jest gorszy od windy
Przecież np. Jak tam ktoś mówił że winda jest dla 6 latków, miał rację __________ Kernel Panic_ fajne!!! Ostatnio edytowany przez lewko knight - 25-02-2005 o 17:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: W DOMU
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Nieobecny.
|
![]() No wlasnie sie dziwie... U mnie tak ruszyło :> Razem z ładną powłoczką KDE i obsłużonym sprzętem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Generalnie - jaki jest cel tej dyskusji? Bo jesli zwykly flame windows vs linux, jakich wiele w sieci to proponuje go zakonczyc i/lub przeniesc sie na pl.comp.os.advocacy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() @magus
niezle ale jest juz taka opcja jezeli wlaczysz ja w rejestze to po nacisnieciu hyba ctrl+scroll lock win sie zawiesza dziala to napewno na XP pro i chyba na home i 2000 @topic 60% serverow microsuftu pracuje na pingwinie dziwne nie?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Jeżeli mówisz prawde (w co ośmiele się wątpić) to bardzo dobrze. Może Microsoft znajdzie to "cos" co wam się tak podoba w Linkusie i umieści w Windzie (ivul plagiat nie?)
![]() |
#71 |
Nieobecny.
|
![]() @Dowizul z Inferny
Co do tych serwerów na linie, to tez to słyszałem, ale pewności niet. Natomiast dowiedziono, że część jądra systemów NT 5.0 i 5.1 pochodzi z Uniksa. Chyba nie wymaga to komentarza :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Wiekszosc z Was zapewne wie co to jest Microsoft X-box. To konsola do gier a jej OS to oczywiscie zmodyfikowany Windows. Otoz co ciekawe, jakis japonski student dokonał "niemozliwego", uruchomil na X-boksie linux'a
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Polecam art ze stronki hacking.pl
http://www.hacking.pl/articles.php?id=202 poczytajta to wszyscy Linuxo-zaczarowani ![]()
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Profesja: Sorcerer
|
![]() Całkiem fajny artykol.Wreszcie ktoas sie wzia i rozwial wszystkie mity o Linux-e i jaki on jest wspanialy.Ale swoja droga znalazlem w artykule jeden smieszny blad oto on:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Progmast - 15-03-2005 o 18:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Muehehehe skoro się śmiać to się śmiać ale ja teraz powiem co ja o tym myśle...
Przeinstalowywałem windowsa xp może z 20 razy... dlaczego a to dlatego że za każdym razem kiedy instalowałem była inna liczba GB na dysku (mam 160G ![]() Teraz kolejna historyjka... mam rodeona 9600 pro saphiron i po zainstalowaniu sterowników system nie wykrywał ich... zgłosiłem to do windowsa zrobili co zrobili ale dalej nie chodziło to przesłali mi POMOC i żebym tam zobaczył to zobaczyłem i zrobiłe i co ?? i nic... (hehe informatyki -_-'). Woziłem też kompa do firmy *#$)^*$ (reklama) i kolejni informatycy też robili przed dwa tygodnie i ... NIC ! aż doszło do tego że sam dostałem szajby pare razy z kopa ściągnąłem wszystko co można było i... do tej pory działa ![]() PS: o ile dobrze mi się zdaje to LINUX jest za FREEko ![]()
Nie odpowiadam za swoją ortografię... gram na arcanii i niestać mnie na pacca... Ostatnio edytowany przez Bucik - 15-03-2005 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
A miałeś styczność z jakimś innym systemem (oczywiście nie DOS)?
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#80 | |
Nieobecny.