|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Trochę tego będzie. Brzydkie rzeczy:
--> Katana - jak można było zepsuć tak piękną broń --> Posion Dagger - ciekawe jak czymś tak powyginanym można bić --> Bright Sword - powiększenie Tibjańskiej katany ze zmianą barw --> Magic Sword (SoV) - ostrze dziwnie wygląda a rączka już kompletnie --> Naginata - co to jakiś patyk --> Great Axe - no jak nanajlepsze axe to wygląda na narzędzie rzeźnika --> Iron Hammer - wygłada raczej jak z gumy --> Dragon Hammer - podobizna głowy smoka na patyku --> Thunder Hammr - po co te kolec po bokach --> Red Robe - kamizelka ratunkowa --> Dark Armor - no już poprzedni był ciut lepszy --> Noble Armor - skojarzenie, ubranie kobiety jadącej konno --> Demon Legs i DSL - wyglądają jak dressy --> Strange Helmet - "pochodzę z Atlantydy, jestem w połowie rybą" --> Crusader Hwlmet - Cip chyba nigdy nie bywał w muzeum --> Copper Shield - talerz --> Scarab Shield - deska do krojenia --> Beholder Shield - fajne żółte ciapki --> Castle Shield - jakaś taka cukierkowa --> Guardian Shield - więcej kolorów --> Great Shield - to ma coś wspólnego z Dsm i Dsl Potory: --> Skunk - no zobaczcie tylko jak to chodzi --> Frost, Swam Troll - zmienili kolorki i się cieszą --> Rotworm - chodząca gęba --> Ghoul - niedopracowane zombi --> Slime - kupa szlamu --> Beholder - oddajcie mi stary wygląd --> Demon skleton - skeleton gay --> Vampire - czarne prześcieradło --> Behemoth - nice ass ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Brzydkie itemy:
Dagger-ostrz wygląda jak drucik Machete-yyy...co to ma byc?Wypikselowana na maxa Katana i Bright sword-jedyne co ich rozni to kolor rączki Poison dagger i serpten sword-powyginane i wogule... :/ Greate axe-większy tasak rzeznika D lance-bardziej by sie nadawalo na speara Dragon Hammer-jak to trzymac? Spear-zapałka Chain Legsy-rozmiar XXX Strange Helmet i Devil's Helmet-a coz to jest.Helm dla dzieci z wodoglowiem Crusader Helmet-stary ladniej pasowal do Knight seta Scarab Shield- i to ma byc tarcza?Bardziej przypomina jakis pojemnik na wode swięconą Vampire Shield -nie kształtna Blessed Shield-nie wyglądna na najlepszą tarcze Brzydkie potwroki: Hyaena-przypomina zgarbionego prosiaka Bug-jakies nie taki :/ Rotworm-a coz to za potwor ? Demon Skeleton-zburaczaly szkielet Dragon Lord-zburaczaly dragon I to chyba wszystko co brzydko wygląda wedlug mnie.
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Cieszyn
![]() |
![]() Ale dla mnie to najbrzydsze to jest :Nooble armor (wyglada jak by to ktoś zrobił w paint), Combat Knife, a z spodni to troche śmiesznie wygladaja Chain Legs bo to wyglada jak by to skejty mialy ność
![]() ![]() A z potworow to rotworm i pajaki ale zabite minosy i orc sperman wyglądają też paskudnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() rzecz- bright sword (jakaś pałka policyjna z rączką
![]() potwór- black knight (żeby nie miał nad sobą napisu black knight to bym nigdy nie pomyślał że to potwór)
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: In Your Brain...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nervusisko of honera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Feel The Hardcore
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: -/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Rzeczy:
Machete <----Widać piksele. Carlin Sword <-----Ta rękojeść jakaś przykrótka. Katana <----Jakaś taka zwykła. Bright Sword <----Przerobiona Katana. Djinn Blade <----Różowa rękojeść <rotfl>. Warlord Sword <----Takie toto proste... Magic Longsword <----Paskuda i tyle ![]() Naginata <----Patyk. Great Axe <----Jak tasak do mięsa. Golden Mace <----Przypomina mi żarówkę na patyku <rotfl>. Iron Hammer <----Jak młotek do terakoty <rotfl>. Silver Mace <----Do ubijania jajek <rotfl>. Power Arrow <----Jak zabaweczka dla dziecka <rotfl>. Green Tunic <----T-shirt <rotfl>. Noble Armor <----Brak wrażenia przestrzeni. Chain Legs <----Niewymiarowe ![]() Dragon Scale Legs <----Wyglądają jak zasłony <rotfl>. Royal Helmet <----Jakieś dziwne kolory. Winged Helmet <----Za płytki jakiś ![]() Golden Helmet <----Puszka. Sandals <----Ogólnie brzydkie. Beholder Shield <----Gustowne groszki<rotfl>. Potwory: Wszystkie paskudne ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() Majgorszy przedmiot Bone Sword
Potwór Lich |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() mi sie z rzeczy nie podobaja demon legs - wygladaja jak czerwone dzinsy a'la lata 80 z jakimis czerwonymi koronkami czy jak to tam sie nazywa. Powiny byc bardziej "demoniczne". Z potworow nie podobaja mi sie rotwormy z prostego powodu - expic przez pol dnia na rotach... zygac sie chce
![]()
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: daleko stąd
|
![]() Najbrzydsza jest... lina , potwór.... snake (snejk [wąż] )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() bron:
knife - cipowie zapomnieli o nim podczas kilku kolejnych update? ![]() giant sword, 2H sword - prymitywne wykonanie jesli chodzi o kolorki great axe - cieniowanie pancerze: green tunic, red tunic - patrz knife scale armor - niesymetryczne? noble armor - bo jakos dziwnie wyglada dark helmet - slabe cieniowanie sandals - no comment plx! ![]() beholder shield - zabawka dla przedszkolaka? przedmioty: broom - model dla dozorcy blokowego? ![]() wooden hammer - patrz sandals mysterious fetish - boze narodzenie sie zbliza i robimy pierniczki??
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() frii itnes : brass legsy i bright sword
Potwory : Orc, thief pk nOob blee zaraz zygne ;/ |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() sux itan - sickle "omagad"
sux monster - bug i wasp "omafakingad"
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Exiva "
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 40
Skille: 75/53
Poziom mag.: 15
|
![]() Co wy gadacie najbrzytrzy jest demon shield jakas geba na czyms czerwonym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
|
![]() Wydaje mi sie ze najbrzydsza rzcz to Demon Shield i Liche
![]() Napiszcie mi wiadomosc prywatna jak pisac nowe tematy :/ Ostatnio edytowany przez Nethi - 06-07-2005 o 17:37. Powód: Nie umiem sie poslugiwac ta stronka :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Nie mam PACC
![]() |
![]() Moim zdaniem powinni poprawic Speary(lub dodac in możliwośc zapalnia się), a ponaddto uważam za komiczne to że wszystkie potwory są wykastrowane(a może to samice?).
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Nie mam PACC
![]() |
![]() Cytuj:
2.gorszego miejsca na to niee mogłeś znalezc 3. http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf Edit: GRatuluje refleksu Nethi,post do kasacji ![]()
May Adun be with you Avatar pochodzi ze strony www.losux.prv.pl Godne Polecenia komiksy: www.Bundz.prv.pl www.calvin.prv.pl www.paski.org Ostatnio edytowany przez Van Gul'dan Moose - 06-07-2005 o 17:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() @up
Nie jakaś gęba tylko demon :> No cóż widze że się nie znacie to wam napisze^^: [Jedyna słuszna i prawdziwa lista ![]() - noble armor - koszmar którego nigdy nie zmienią bo ma swoją historie... - scale armor - jaki jest, każdy widzi... - brass set - skurczony i przefarbowany p-set... - dużo, dużo innych [Btw. katana i BS nie są brzydkie !!] Co do potworów to: - wasp Nie wiem czemu wszyscy piszą mojego ukochanego rota :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najbrzydsza rzecz:
Dawne Dragon Scale Legi (Boże,ale ochyda...) Nowy DSM (okropny,starszy ładniejszy) Nooble Armor (Nooble=Szlachetny,ta zbroja mi na takową nie wygląda) Demon Shield (wygląda jak jakaś,nieważne ![]() Najbrzydzsze potwory: Troll (Trolle są znane ze swej siły,wielkości itp a te...są rozmiaru dwarfa...) Elfy (masakra...) Behemoth (Zawsze mi się kojarzy z tym z Heroes of Might & Magic...) Ghoul (powinien jakiś taki bardziej "umarły" być...)