Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-03-2005, 20:32   #61
slimaczek
Użytkownik Forum

slimaczek's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
slimaczek ma numer GG 1217938
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil Maul
Nowy update nadejdzie !!! i to juz nie dlugo !!! wystarczy luknac na tibianews
Pisze juz o nowej krainie dzungli !!! Ale to ma byc dopiero we wakacje wiem tylko ze CIPsoft powiedzialo ze Update swiateczny byl poczaktiem nowej tibi Update 2005 we wakacje ma byc rewolucja w grze !!! . Zastanawiam sie dlaczego tibia.pl nie przetlumaczyla tego co bylo na tibianews???
Tak? O KUR*WA! Ma powstać tibia 3d wiesz? za duzo sie matrixa naogladales

Tak pozatym tych serwerow to jest tak duzo ze aby znalesc swoj to musze przewijac cala strone. Kiedys to bylo widac odrazu :/

slimaczek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-03-2005, 20:38   #62
Najlepszy Ollie
Użytkownik forum

Najlepszy Ollie's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Elbląg

Najlepszy Ollie ma numer GG 3104483
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pokemonlol
Lista chętnych do dołączenia do gildii na nowym servie:
(proszę się wpisywać)
[swiat ger,normal pvp]

1.Wwentualny nejm ( albo kontakta )
2.Chęć do walki wybierz a,b,c
a) od początku
b) po jakimś czasie
c) pacyfista ( nie walcze )
3.PACC/FACC
4.Profesja
5.Preferowane miasto
6.Co robisz na początku
a) expie
b) skille
c) zarabiam kase
d) noobie

No wiec pokemonku moj drogi ja za gildia chetny.
1.moj gg to 3104483 nad name jeszce sie zastanawiam
2.b
3.Pacc rox(Pacc powinny byc pierwsze pusczone tak bym chcial co jest chyba zrozumiale)
4.na 100% Pall
5.Ab rzadzi moze carlin kazz jeszce albo jakies misto dla paccow ale raczej ab dendriel
6 a i b
Jak ktos chce pogadac to niech wali na gg albo w grze jak wpadne na name to edytuje post
Najlepszy Ollie jest offline  
stary 21-03-2005, 20:42   #63
fil0nson
Użytkownik Forum

fil0nson's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tipsman
(...)Tutaj powiem tak : jeśli bedzie o co to walcze ale raczej bede sie wstrzymywal z walkami chyba ze to bedzie np obrazanie polakow lub polski...
hahahaha, mam nadzieje że to przez gapowatość

Gówno!
fil0nson jest offline  
stary 21-03-2005, 20:50   #64
Desigit
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hegemmon
Aż się nie chce czytać tych śmiesznych gade. Nawe trochę mi żal tych, którzy lecą ciagle z serwera na serwer bo nie umieją grać i przenoszą się na nowy serwer bo na starym to są hunted albo co ^.-

A co do wyłączenia serwerów... może im się w końcu coś uda poprawić

<wyciaga Shotguna, demonstracyjnie przeladowuje>
Niech no tylko sprobuja.....
W tym momencie to mi ciebie jest zal>.<Czy jak ktos zmienia swiat to znaczy ze nie umie grac??Pomysl najpierw potem napisz
Po przegranej wojnie na pandori zaplacilem demoniousom 40k, co mi to dalo??Zakaz expienia i ponowny hunted za to ze bylem jako #1 z 80swordem.Szwedzi Power Abusuja tylko tych co im sa w stanie zagrozic...

-Swe?
-Yes
-Fu You ;]
Desigit jest offline  
stary 21-03-2005, 21:00   #65
Peace and Love
Zbanowany

Peace and Love's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Garen
Świat: Harmonia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

re up
zgadzam sie z hergamonem co do zmiany servow bo zmieniaja je niszczac sobie reputacje na kazdym po kolei tacy nigdy niczego nie osiagna co do ciebie, uczestniczyles w wojenie biles sie bylo ci fajnie teraz po przegranej zbierasz gorzki jej owoc i nie dziw sie hunteda w koncu przegrany po wojnie powinien na jakis czas skryc sie w cieni i nagle zaatakowac a nie chwalic sie (zaloze sie ze w comenice miales pierwszy 80 skill) ze maz najwyzszy sword, jak sobie zascieliles tak sie wyspisz
Peace and Love jest offline  
stary 21-03-2005, 21:27   #66
xemmoe
Użytkownik Forum

xemmoe's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja

Stan: Na emeryturze
Domyślny

No widze że sporo ludzi czeka na ten nowy niemiecki PvP.
Czyżby nowa Arcania?
stary 21-03-2005, 21:37   #67
Ziomek 23
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 03 2005

Domyślny Wkońcu

No wkońcu nowy świat.Ja proponuje wszystkim polakom zeby zakładac od razu dynastiem moja propozycja to np. Pan de'Master.Czekam na odpowiedzi w zwiazku z tym.
Ziomek 23 jest offline  
stary 21-03-2005, 21:59   #68
Mitmex
Użytkownik forum

Mitmex's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Mitmex ma numer GG 1771709
Domyślny

Boshe noobish plxor zrob se rodzine z forum wogole tych ludzi nie znasz i chcesz z nimi rodzinne no comment koles. Co do pandori to yatter zgadzam zrobil blad bral byle kogo do gildi i biegaly jakeis 10lvl i tylko nas blokowaly :/. Na nowym serwerze chce tylko byc w gildi z ludzmi ktorzy szybko robia lvl i sa dobrze zoorganozwnii co jest bradzo trudno w naszym panstwie ale da sie przykaldem takim jest Solera
Mitmex jest offline  
stary 21-03-2005, 22:11   #69
Ziomek 23
Użytkownik forum

Domyślny Dynastia

Nieznam to moze poznam.Zreszta to chyba polacy nie ??Polacy powinni sie trzymac sie razem.
Ziomek 23 jest offline  
stary 21-03-2005, 22:14   #70
Setsuri
Guest

Domyślny

swoja droga to niezla ziewe mialem czytajac wypociny co niektorych typu "opanujmy swiat plz k?" omg normalnie n/c jak wy co niektorzy chcecie opanowac swiat majac highest chara lv jakis 30~ ;p padl tez pomysl aby zrobic tzw "rodzine" tez nice lol a robcie sobie rodziny z random noobami co tylko gadac potrafia ;p. No i co do pandori to byla porazka poniewaz polacy (i inni zaufani przyklad - BR Shadow of caos walczyl kolo ramie w ramie z nami nie wiedzac prawie caly czas co gadamy i niestety padl przez noobow w venore ;s) zamiast zrobic gildie i trzymac sie razem to ze swe byli chociaz fakt faktem ze niektorzy np Dalanther pomagali jak mogli Nam jak sie dalo aby Demonius/Basic nic nam nie zrobil~ anyway zobaczymy jak bedzie ale jedno jest pewne szykuje sie ostry PG i miejmy nadzieje ze tym razem tak latwo nie oddamy skory.

mitmex

tutaj Cascada~ odezwj mi sie na gg - 3889451 bo cos sie swieci tam ci powiem

Ostatnio edytowany przez Setsuri - 21-03-2005 o 22:57.

stary 21-03-2005, 22:18   #71
Marjusz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Olsztyn

Marjusz ma numer GG 6387654
Oczko

O rany ... co chwila te sery wylaczaja ... moze wreszcie odlaguja czy cos takiego I jeszcze te serv dodaja co chwile to chyba dobrze xD
Marjusz jest offline  
stary 21-03-2005, 22:18   #72
pokemonlol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Opole -> Czarnowąsy

pokemonlol ma numer GG 5833547
Król ehh..

Mówicie, że nie ma po co bić szwedów - lol.
Mówicie, że stajemy się rasistami - lol.

Wg. mnie to właśnie Szwedzi atakują jako pierwsi. Zgoda, że nie atakują wszystkich Polaków na raz. Mają inną taktykę. My mówimy "***ać swe", nie wiadomo kogo, swe to rozległe pojęcie. Oni koszą pokolei najlepszych,którzy są na liście. W swordach,axe,club,dist,magic itp. i przede wszystkim dobrych Polskich graczy nie myślących o wojnach tylko spokojnie expiących. Pytam co było na Isarze. Vampaires nie chciało się bić, to była dobra pokojowa gildia. Pytam więc czemu DT robili trapy na Gottara, czemu go zabijali, przecież nic złego nie robił, był pomocnym graczem, pomagał nawet cholernym noobom. Więc czemu go jechali. Odpowiedź jest prosta - ze level. Przesto musiał przestać grać. Galana tak samo 4 gildie zaatakowały osamotnioną Polską IS. Naszczęście sytuacja się uspokoiła, choć niesprawiedliwie płacili nawet ci, którzy nie brali udziału w wojnie, za level płacili. Śmiejecie się z tych którzy chcą wojny na new serv, co im pozostało? Na swoich serverach są huntowani i zabijani bezpodstawnie. Ja popieram walkę w obronie. Historia pokazała, że na każdym nowym serverze[ger] jest wojna pol-swe. Ale mówie wam, nie polacy ją wywołali, nie te nooby z 10-15 levelami stojący przed depo całymi dniami. Nie hlvl polscy. To szwedzi zaczynają walczyć, my robimy odwety. Fakt faktem że przeważnie nie skutecznie. Nie ma sensu brać all do gildii, nie ma sensu robić gildii, ale jeżeli chcecie normalnie grać to musicie stanąć do walki i odpowiedzieć na atak wroga.

Długom pisał bom miał wene.

Nie tędy droga

P.S.: Pokój i Miłość - nie zaczynajmy wojny - tylko się brońmy

tłumaczenie dla noobów:

"Nie grajcie leszcze w Tibie"
pokemonlol jest offline  
stary 21-03-2005, 22:25   #73
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

[quote=Peace and Love][link][url=http://www.skyscapedesign.com/BB/Theater/Movies/Love.html[/QUOTE]

G_E_N_I_A_L_N_E!
Dawno nie widzialem takiego swietnie wykonanego filmiku, jeszcze ten podklad

Na temat:
Ja do zadnej pseudo-rodziny nie mam zamiaru wstepowac, w wannie sie zastanawilalem jaki moglbym miec name, ale nic konkretnego nie przyszlo mi do glowy, zawsze z tym mialem problem ;]
Pomozcie mi i wyslijcie PW z jakims fajnym nickiem [bez zadnych ...de'Mage!]

@ DOWN: Koles zartujesz sobie?Na tym forum nie znasz nikogo komu moglbys "zaufac" a Ty juz chcesz rodzine zakladac?ROTFL.
Wiesz, zazwyczaj te wszystkie "da'roos'e" itp sie znaja z rl, a Ty jak mniemam nie znasz nikogo, moze pare osob. Wiec to nie ma wiekszego sensu...I nie wyjezdazaj od razu z takim tekstem ostrym, czuje sie urazony.

[email protected]

Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 21-03-2005 o 22:40.
sir Tifejo jest offline  
stary 21-03-2005, 22:37   #74
Ziomek 23
Użytkownik forum

Domyślny

Dobra koniec tematu Rodzina.Jak zwykle z Polakami nie da sie dogadac.
Ziomek 23 jest offline  
stary 21-03-2005, 22:42   #75
Jeremiasz Pachwina
Użytkownik Forum

Jeremiasz Pachwina's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Kraków_NH

Jeremiasz Pachwina ma numer GG 9492826
Strzałka

Pokemonlol w pełni sie z tobą zgadzam. Moim zdaniem jeśli już będzie jakaś sytuacja "podbramkowa" to powinniśmy się zjednoczyć (nie wszyscy tylko najlepsi gracze) i zrobić szwedom to samo tzn. wybijać ich bez pretextu. Ale powtrzam JEŚLI TO ONI ZACZNĄ! Bo jeśli nie to będzie to tylko kolejna wojna narodowościowa bz wyraźnej przyczyny... Z tym, że to (niestety) zazwyczaj to my dostajemy...
Ps. A co do rodzin to no comment... Rodzine można zakładać jak sie kogos dobrze zna a nia tak bo na forum napisał że chce...

GREEN DAY R0X !!
Jeremiasz Pachwina jest offline  
stary 21-03-2005, 23:05   #76
Mitmex
Użytkownik forum

Mitmex's Avatar

Domyślny

Cascada 1771709 to moje gg pisalem ale masz chyba opcje zeby nie pokaywalo wiadomosci od nieznajomych wiec dodaj mnie lub odznacz ta opcje ;P

Ostatnio edytowany przez Mitmex - 21-03-2005 o 23:07.
Mitmex jest offline  
stary 21-03-2005, 23:39   #77
Carissa
Użytkownik Forum

Carissa's Avatar

Lokacja: Hrabstwo Bieruń Nowy

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Relief
Świat: Kyra
Poziom: 40
Skille: 72/71:)
Poziom mag.: 5
Carissa ma numer GG 3225986
Domyślny

Widze ze elita pandorii sie wynosi.. Jesli macie jakis stuff zbedny, po tym jak sie wyniesiecie to mozecie przeslac mi parcelka(thais), albo osobiscie przekazac ^^

Yours Carissa Evanger.
P.S
Good luck in future, nie wiem jak z moim przejsciem na new serv bo nie mam jak narazie klopotow na pandorii..
P.S2 Cascada, pamietasz kto ci na poczatku serva uhy sellowal? :> (moj uhmaker Johny~)
Carissa jest offline  
stary 21-03-2005, 23:49   #78
Nightmare Knight
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Warszawa

Domyślny Omfg

nie wiem czy smiać sie czy płakać po przeczytaniu wszystkich odpowiedzi w tym poscie ( z kilkoma małymi wyjatkami) ..............

Co do nowego serwa .. przeniesie sie tam sporo grupa ludzi z aurery (gracze dobrzy i doswiadczeni poświecajacy tibi stanowczo za duzo czasu..)
Przenoszę .. a raczej wracam do gry równierz i ja .. ale coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu , że z 3/4 polskich graczy zadawac sie nie będe
bo w wieszkosci sa idio...i

co do swe i br są u nich wyjatki (nooby takie jak i u nas , oraz skur...ałe beje) ale ogołem wiekszosc ludzi jest naprawde spoko i mozna z nimi spokojnie dogadać (pozdrowienia dla zohola szweda ktory zna polski )

takie małe podsumowania
nie sądze aby chodz 2 z najbardziej wygadanych forumowiczów miał szanse byc w ekipie rządzacej serwerem
Nightmare Knight jest offline  
stary 21-03-2005, 23:56   #79
Mitmex
Użytkownik forum

Mitmex's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nightmare Knight
nie wiem czy smiać sie czy płakać po przeczytaniu wszystkich odpowiedzi w tym poscie ( z kilkoma małymi wyjatkami) ..............

Co do nowego serwa .. przeniesie sie tam sporo grupa ludzi z aurery (gracze dobrzy i doswiadczeni poświecajacy tibi stanowczo za duzo czasu..)
Przenoszę .. a raczej wracam do gry równierz i ja .. ale coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu , że z 3/4 polskich graczy zadawac sie nie będe
bo w wieszkosci sa idio...i

co do swe i br są u nich wyjatki (nooby takie jak i u nas , oraz skur...ałe beje) ale ogołem wiekszosc ludzi jest naprawde spoko i mozna z nimi spokojnie dogadać (pozdrowienia dla zohola szweda ktory zna polski )

takie małe podsumowania
nie sądze aby chodz 2 z najbardziej wygadanych forumowiczów miał szanse byc w ekipie rządzacej serwerem
Wiem ze swe sa tez spoko, ale akurat na pandori taki swe nie bylo i ja szybko to juz wiedzialem lecz hlvl polacy mnei nie sluchali potem sie przekonali na wlasnej skorze mysle ze jestem w stanie byc w czolwoce nowego serwera, bo jestem uzalezniony od tibi i gram od rana do wieczora co przeklada sie na moja nauke .

Na pandorii zaczelem grac 3.02 (8dni po powstaniu serwera) +7 dni bana za pacca :/ wiec strata do najlepszych na serwerze 15dniowa jest bardzo duza.

Coz nie bede pisal bo pewno sie smiejecie teraz. Zobaczymy na nowy serwerze
Mitmex jest offline  
stary 22-03-2005, 00:00   #80
Carissa
Użytkownik Forum

Carissa's Avatar

Lokacja: Hrabstwo Bieruń Nowy

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Relief
Świat: Kyra
Poziom: 40
Skille: 72/71:)
Poziom mag.: 5
Carissa ma numer GG 3225986
Domyślny

Thon ja wiem, ze gdyby nie twoj bann to bys szedl ramie w ramie z yurothem, dalantherem czy yatteringiem.. Miejmy nadzieje ze na nowym servie sytuacja z pandorii sie nie powtorzy.. Jezeli servy powstana jutro z rana, to ja moge miec szybko 8 lvl bo postanowilem zrobic tam chara tak zeby byl
Jak juz pisalem GL, i nie zapomnijcie o biednej Carissie i o spadkach wysylanych najlepiej do thais
Carissa jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania