Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-04-2005, 13:54   #61
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Ludzie dyskutuja o tym, ze chlopak 'nielegalnie' zarabia a ciekawi mnie ile osob korzysta podczas gry z TibiaGG?? Gdzie nie spojrzysz na zdjecia tam prawie zawsze ludzie maja strasznie mocne pochodnie.

Brawo dla chlopaka, ktory w ten sposob sobie zarabia. Przynajmniej SAM sobie rachunki za tibie oplaca darmozjady

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-04-2005, 14:49   #62
SAKU
Użytkownik Forum

SAKU's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa

SAKU ma numer GG 8414984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mental II
Po3 to jest thif z harmoni który wałki robi kumpla na c-seta 30zl w plecy zrobił <chwalil sie że w uwadze byl >ten reportaż zlleka dawno oglądałem
Więc prosze nie piszcie postów na rodzine zarabia moze nie mowie że nie daje kasy starszym ale na 100% wiekszość ludzi u kulki zrobił

Telewizja klamnie (trzeba sie z tym liczyc ze czesto przesadzaja w tej"uwadze" zeby ludzie sie wzruszyli i pomogli tej osobie)
SAKU jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2005, 17:13   #63
Bucik
Użytkownik Forum

Bucik's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Równie dobrze mógłby zarabiać na rodzinę kradnąc samochody. I to, i to jest nielegalne.
taa... tylko byś się cieszył jak by ci ukradł samochód ?? jak nie zauważyłeś to w tym przypadku obie strony są zadowolone (czyli gościo sprzedający i ten co kupuje) a wątpie że będzie uszczęśliwiony ten komu samochód ukradli...

EDIT: kurde pisałem pisałem a zapomniałem że już mam posta w tym temacie (wiem mogłem zedytować)

Re down: heh... a co cipsoft ma do tego ze sprzedaje gościo itemy?? co Cipsoft traci ?? pieniądze ?? jakie ??

gram na arcanii i niestać mnie na pacca...

Ostatnio edytowany przez Bucik - 21-04-2005 o 21:05.
Bucik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2005, 17:23   #64
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bucik
taa... tylko byś się cieszył jak by ci ukradł samochód ?? jak nie zauważyłeś to w tym przypadku obie strony są zadowolone (czyli gościo sprzedający i ten co kupuje) a wątpie że będzie uszczęśliwiony ten komu samochód ukradli...

EDIT: kurde pisałem pisałem a zapomniałem że już mam posta w tym temacie (wiem mogłem zedytować)
Czyli zadowolony jest paser i kupujacy. CipSoft bynajmniej zadowolony nie jest. W przypadku samochodu tez zadowolony jest zlodziej i osoba kupujaca, nie ofiara...

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2005, 17:23   #65
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bucik

A po co się kradnie samochody? Żeby sprzedać taniej niż nowy. I wtedt i sprzedający, i kupujący są zadowoleni.

EDIT:
Sic, wyprzedził mnie Bekuś ;/
stary 21-04-2005, 20:42   #66
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

heh... to ja wiem czemu Bubble ma taki lvl, pewine chodzi na demony i jak przynosi mpa to sprzedaje na allegro za 100 zl i se kupuje bulki
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2005, 14:04   #67
Arthus Drag'Tail
Użytkownik Forum

Arthus Drag'Tail's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba-knight
heh... to ja wiem czemu Bubble ma taki lvl, pewine chodzi na demony i jak przynosi mpa to sprzedaje na allegro za 100 zl i se kupuje bulki
LOL -.-

@Topic
Niby sprzedawanie postaci i przedmiotow, jest nielegalne..
Tylko po pierwsze: Nikt za to nie sciga (jak narazie),
po drugie: Nie do konca rozumiem, co CIPki na tym traca...
W sumie dobrze, ze chlopak "zarabia" na rodzinke, tylko ze moglby sprobowac w sposob bardziej uczciwy.
Arthus Drag'Tail jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2005, 15:07   #68
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Widziałem ten odcinek uwagi, sprzedaje postacie i itemy ale kafejke ma albo bardzo tanio albo tyle tam siedzi, że ma rabaty... Bo inaczej by mu się to chyba nie opłacało - w końcu do szkoły też musi iść i chyba tak non-stop nie gra... Jak na moje mało opłacalne bo jeśli chce się an tibii zarobić to trzeba grać 11-12h dziennie... Jak nie więcej...
stary 22-04-2005, 23:11   #69
]v[ichal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Bydgoszcz, 4don

Imię: Odin Raven
]v[ichal ma numer GG Nie podaje...
Domyślny

widzialem to(pokazywali jak chodiz po ghostlandzie a potem allegro) , to nic dziwnego w dzisiejszych czasach dzieciaki kombinują jak zarobić....Tym bardziej w jego sytuacji.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania