|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: W dupie
Stan: Niegrający
Imię: aDHIiFAQFIAIF
Profesja: Druid
Świat: ajfajkfjajfjajd
Poziom: 79
Skille: 921
Poziom mag.: 23
|
![]() Hehe..Modem powinienem być ja ! ;] nie no żart jestem za młody,i wogule mało na forum jestem na komputerach sie dobrze nie znam.
![]()
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Co tak Wieszokowi dobrze wróżycie? Osobiście nic do niego nie mam, ale moderatorzy i forumowa elita za nim IMO nie przepadają.
|
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
A wiadomo? Ktos sie spodziewal, ze na poprzednich wyborach modem zostanie akurat Aktus?(Chociaz tak prawde mowiac, Wieszok przy reszcie ma chyba naprawde niazaduze szanse..... Stfu... Nie mi zostalo nadane mowic kto ma szanse a kto nie). Tak poza tym temat jest ogolnie do komentowania calego konkursu, nie tylko wymieniania swoich faworytow. Ostatnio edytowany przez Rankor - 05-04-2005 o 19:51. |
|
![]() |
![]() |
#65 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A czemu nikt nie pamięta o mnie?
![]() No cóż - jak widać jeszcze nie czas. A ciekawe jak się pokryją nasze przypuszczenia z ichnymi. Niezbadane są wyroki modków... chyba że będzie przeciek xD Co do wieszoka - chłopak naprawdę się poprawił, lecz uważam że ejst jeszcze niegotowy na moda. Oczywiście mogę się mylić, ale to ejst moje zdanie ![]() P.L. Kolejny starszy userek - pamiętam go trochę i dobrze go zapamiętałem - powinien isę nadawać Dwim - nie znam, nie mam wyrobionego zdania Tan - Modek z gery.pl na 90% sie według mnie dostanie - doświadczony, zawodowiec i kobieta ![]() ![]() Gewof - ma szansę, ma... Ale czy się dostanie? To dobry user, wiele zrobił, Nekromanta - wydaje mi się że się dostanie, doświadczony, spoko user XD Superman - gremlinki/goblinki rox - Superman dasz rade!!! Matheous - jakoś niespecjalnie pamiętam posty usera, ale kojarzę - nie mi go oceniać (innych też, ale sobie na to pozwolę ![]() Raul - Redaktor... Czy byłby dobrym modem? może napiszę z nim wywiad? XD Na serio - kolejny dobry user eerion - nie mi go oceniać - w ogóle typa nie znam ![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
![]() |
![]() Jak już mam skomentować, to powiem, że to dobry pomysł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() @ baron
Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() A ja mam szanse ?
![]() A tak na serrio, Dr.Unknown ma według mnie największe szanse ^^ (Powodzenia Dr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Fallen Angel
|
![]() My nie mozemy tutaj stawiac bo nie jestesmy w pelni swiadomi...niektorzy (a szadze ze jest ich wielu)pisza raporty i sie malo odzywaja. Zreszta przypomne poprzednie wybory...siedzial sporo na forum, ale po ogloszeniu wynikow zastnawialem sie kto to jest Vanessa i Aktus(co prawda nadal nie wiem kto to aktus byl :/ ). Tylko moderatorzy sa w stanie obiektywnie ocenic a ja czuje ze wielu z was kieruje sie tu sympatiami.
Cytuj:
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() ja uważam, że powieninni wygrać: Dwim, Dr.Unknown(chociaż będzie mógł się myliść Dr.omaderem
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Avager Dzięki za wsparcie, doceniam to. |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
#76 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Cytuj:
Ale pożegnałam sie z ge(r)y ![]()
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mówie wam, ja wygram - Przelicytowałem wszystkich, a koperta już w drodze ... :> Na stanowisku moda widział bym gości chętnych do pracy i szybko nie rezygnującuch tj. Matheousa - że mu się chciało pisać to opowiadanie do końca ... Wieszoka - w końcu trochę się tymi dawnymi "Elite Userami" zajmował ...
#78 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Jestesmy zespolem, a jesli jest ktos nie lubiany w zespole to moze sie wszystko zaczac psuc, a tego nie chcemy. Z tego co pamietam byl tylko jeden przypadek kiedy sie z modkami troche pozarlismy, ale nie chodzilo tu o lubienie kogos czy nie(chociaz zdanie na temat jednej osoby na zawsze sie zmienilo w moich oczach) tylko o to co jeden modek zrobil ;) (Nie pytac o wiecej i tak nie powiem, pewnie niektorzy sie domyslaja o co chodzi ;) ) A co do raportowania to ten user za dobrze tego nie robil: ![]() ;) <edit> @down: nie sprawa z Aktusem nie byla wynikiem zadnej klotni czy czegos takiego ;) Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 06-04-2005 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do raportu, już kiedyś Raynold bodajże w temacie "Ubaw po pachy w życiu moda" pokazał podobny raport, ale mniej wulgarny ![]() Jeśli mogę wiedzieć, kiedy skończycie przyjmować zgłoszenia? |
|
![]() |
![]() |
#80 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89