|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Storm Giant - powiem ci że do tego potrzebne są inne osoby ^^ no ale ... nic więcej nie powiem, nie chce psuć zabawy ^^, Aha Shan jak bedziesz to czytał to weź qwa wejdź na GG -.- bo widze że jesteś w grze a chce pogadać :/ .
Co do sojuszu, narazie się z tym wstrzymuje, z Shanem robimy Godło (każdy z nas robi własny miecz a potem je łączymy). Nazwa będzie coś w stylu, Klasztor Dwóch Mieczy lub Zakon Dwóch Mieczy. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Hiho,
Oto moj pierwszy (maly ale zawsze jest ![]() Level: 4 Start of round: Small Dragon's Hitpoints: 43 YOUR Hitpoints: 40 You hit Small Dragon for 4 points of damage! Small Dragon tries to hit you but MISSES! End of Round: Small Dragon's Hitpoints: 39 YOUR Hitpoints: 40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Knowing that the powers of the stones are unreliable, you decide to take your chances. You walk into the center of the everlasting stones, ready to witness the awesome powers of Stonehenge. As you step into the center, the sky turns to a black, starry night, and you notice the ground on which you stand is glowing with a faint purple light, almost as if the ground itself were turning to mist. You start to feel a tingling which envelops your whole body. Suddenly a bright, intense light envelops the circle, and you with it. When the light clears, you feel a searing energy ripping through your body. Your brain is on fire with the experiences of a thousand individuals. When the awful pain stops, you notice that you have retained some of the experience of those whose lives you witnessed.
You have gained 1185 experience! heh ma się tego fuksa nie ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mnie te stoneendge zabiło -.- i od tego momentu mam wstręt do niego >:[ ... trzeba to zmienić (księżniczka mnei zabiła.... brak litości w tym świecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() WoW!!! Jestem pod wrazeniem, nie sadzilem ze ta gra mi sie tak spodoba. Jak na razie dorobilem sie 8lvlu i nienajgorszych przedmiotow (tak mi sie wydaje
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A mi stonehenge wzielo 5 tur.
7 level na niebieskim pasku, ale kijowy eq nieco:/ No ale zyje sie(i awansuje, jak sie uda polozyc mistrza ![]() ![]() ![]() A charm latwo zyskac;D Leci cholernie szybko u Violetki, na eliksirach u Cedrika(ale teraz zbieram gemy na Stalliona ![]()
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Biedny Shan ![]() ![]() a jeśli idziesz już w Hall Of Fame to nie zapomnij o mnie ^^ (w 4 miejscach jestem na 1st place ![]() A to moja duma, top 5 najbogatszych ![]() Rank Name Estimated Gold 1 Farmboy Avager 22139 gold 2 Farmboy Shanhaevel 5092 gold 3 Farmboy Szajbus 1947 gold 4 Farmboy Vade 1627 gold 5 Farmboy Mathe 1418 gold Shan się strasznie skąd ja mam tyle kasy ^^ ... i tyle gemów ![]() ![]() EDIT: właśnie się pozbyłem paru gemów ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 26-04-2005 o 22:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Avager:
Ja w niczym innym raczej nie mam szans, tylko ten charm. Ja w Stonehenge raz dostalem 5 gemow, innym razem 4 charma, a potem 600 expa. A tak poza tym: You have encountered Macintosh Computer which lunges at you with Amazingly Bright Colors! --- no to mnie normalnie rozbroilo. ![]() @Down(edit): 7 albo 8lvl.
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 26-04-2005 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Looooooool, jaki lvl miał ten....Macintosh ![]() Ja narazie znalazłem tylko kila fajnych potworków ![]() Heh, narazie dziś straciłem pare cennych turek :/ ... tera musze uważać by nie stracić prowadzenia ^^ . |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I wkońcu, długo oczekiwany moment
![]() ~ ~ ~ Fight ~ ~ ~ You have encountered The Green Dragon which lunges at you with Great Flaming Maw! Level: 18 Start of round: The Green Dragon's Hitpoints: 4 YOUR Hitpoints: 120 You lift your Boulder and it comes crashing down on The Green Dragon for 10 damage. With a mighty final blow, The Green Dragon lets out a tremendous bellow and falls to your feet, dead at last. Green Dragon ma 300 hp (mocno bije, średnio po 20) . Z 8 regeneration'ów zostały mi 2 (więc wyobraźcie sobie, regeneration trwa przez 5 turek i co 1 turke odnawia ci 15 hp - tak na moimj lvlu jest- więc 6 x 15 x 5 ? = 450 hp ! stracone !) Ale i tak warto było ^^ Jestem chyba lordem plx plx (narazie mam przycisk Continue, ale pierw chciałem szybko napisac posta ![]() Nie, nie jestem Lordem ... ale : Name Page Avager Level 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to gz gz gz widać że wymiatasz ale ja Cię dogonie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() uP
Ale nie w każdej grocie (1 grota na miasto )jest smok, a masz do wyboru chyba tylko 5 grot (czyli to kosztuje 3 podróże + 2 turki , bo jak się podróże skończą to turki zchodzą ^^ - ale i tak nowe podróże dostaje się spowrotem w nowy dzionek). JA już mam lvl 3 (prawie 4, z 100 exp brakuje do 4 ) I to tylko w jeden dzionek Gierkowy ![]() Aha, wydajcie całą kase zanim zabijecie dragona, gdyż kasa potem przepada (moje 30k ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() a no
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Też jestem Page Elf of kors i Mystical-P. ^.^
Mam znowu najwięcej charmu w grze. Jak wygrałem dostałem +5. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() uuuu, ja skisiłem - poszedłem w dark arts :/ . Nie ma leczenia :/ będzie gorzej :/ .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
A kim jesteś? Humanem czy dalej Strom Giantem? Czy może... tą nową rasą (nie psuje niespodzianki)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aeglos już wie co to za rasa ^^ . Ale nie mó na forum ^^ , powiem jedno, było coś podobnego w Morrowindzie . Ale ja jestem Storm Giantem ^^ .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiem wiem Shan jak coś to na GG udeżaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nikomu nie mówcie... Zginąłem ok. 1,5 godz. temu od 3 lvl Farmgirl... -.- Siła ta sama, miała lepszą broń... Chwila nieuwagi... i trach. Ale tak się złożyło, że po wskrzeszeniu zdobyłem więcej expa i złota (nowa broń) niż miałem przed śmiercią.
![]() Cii... EDIT: Skąd... Szajbus... Ma... Tyle... CHARMA?! Pewnie wszystkie gemy wydał na elixiry... :S Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 28-04-2005 o 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Name Farmboy Onen
Level 9 Hitpoints 92/92 Turns 13 Attack 21+54.6 Defense 17+34 Spirits Normal Race Human Personal Info Gold 6872 Gems 6 Experience 9354 Home City Romar Equipment Info Weapon Rusty Iron Wood-Chopping Axe (12) Armor Old Leather Pants (14) Creature Stallion Extra Info Free Travel 3 Buffs: Stallion Attack (58 rounds left) Backstab (3 rounds left) Patrze ile miałe mataku kiedy załączyłem backstab Wykupiłem sobie Axe'a lepszego i Armorka xDD a Ty Shan lolkiem jesteś ![]() |
![]() |
![]() |