Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-04-2005, 18:03   #61
Bucik
Użytkownik Forum

Bucik's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005

Domyślny

to najlepiej by było jak by forum było podzielone na 2 części... dla analfabetów (czy jak im tam) i polonistów... jak coś poloniści czytać tematy analfabetów... a anaalfabeci polonistów i z głowy

gram na arcanii i niestać mnie na pacca...

Ostatnio edytowany przez Bucik - 23-04-2005 o 18:05.
Bucik jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-04-2005, 18:19   #62
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Cytuj:
to najlepiej by było jak by forum było podzielone na 2 części... dla analfabetów (czy jak im tam) i polonistów... jak coś poloniści czytać tematy analfabetów... a anaalfabeci polonistów i z głowy
Dobreeeee. Tylko jedno pytanie skoro analfabeci potrafią pisać na forum to czemu nie potrafią uruchomić worda. Oszczędziliby i nam i sobie wiele nerwów.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk
Nie da sie? Nie wiesz w jakim jestes bledzie...
Lol a z jakiego to źródła czerpiesz tak głębokie wnioski?? Bo widzisz ze swojego doświadczenia wiem że jednak to ty w błędzie jesteś. Można wytrzymać naprawdę dużo, ale dla każdego jest granica. Zresztą my tu pierdu pierdu, a prawda jest taka że gdyby Drom nie objechał delikwenta tez założył by następny taki sam temat, z dopiskiem "Dlaczego mój poprzedni temat został zamknięty" ?!!?
ponczus jest offline  
stary 23-04-2005, 18:21   #63
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
lol? To ostatnie zakladam ze tez mialo byc z bledem, prawda?
Przez Twój nick to już nie wiem jak się to pisze.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
stary 23-04-2005, 18:28   #64
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus
Lol a z jakiego to źródła czerpiesz tak głębokie wnioski?? Bo widzisz ze swojego doświadczenia wiem że jednak to ty w błędzie jesteś.
http://www.gwiezdne-wojny.pl/kantyna.php

Z takiego oto zrodla, jestem tam od ponad roku operatorem, a uwierz mi, wielu debili tam sie przewija

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline  
stary 23-04-2005, 18:29   #65
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

@Raul
spx, w szkole na 27-osobowa klase 15 osob tez przez "h" pisalo "chomik", i oczywiscie to wszystko przeze mnie -.-
hoomik jest offline  
stary 23-04-2005, 18:50   #66
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

@Gtyk wisz ja jednak się z tobą nie zgodzę, też moderuję od dość dawna i wiem że po prostu czasami się nie da po dobroci.
ponczus jest offline  
stary 23-04-2005, 18:52   #67
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

mi tam jeszcze drom nie podpadłtylko jakiś taki dziwny bo mu się nazwa nie podobała od nowej grupy na forum i czekałem miecha.(no i thx)
dla mnie problemem jest POLNIK-kosiarz papieży,albo jak kto woli katolików.ale przynajmniej większość starała się uświadomić mu że nie ma racjii pisząc głupot o papieżu.po tym jak publicznie napisałem że jest zły dostałem 2 ostrzeżenia(pff dziwny zbieg okoliczności-.-)to tyle pewnie po tym poście dostane ostrzeżenie...przyzwyczaiłem się
osobiście nienawidze jak jakiś dałn wyjedzie mi że nie umiem pisać po tym jak zrobie 1 literówkę
PiXik jest offline  
stary 23-04-2005, 19:16   #68
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus
Dobreeeee. Tylko jedno pytanie skoro analfabeci potrafią pisać na forum to czemu nie potrafią uruchomić worda. Oszczędziliby i nam i sobie wiele nerwów.
Bo 100% lamerów nie wie, jak używać/czym jest Word. A skoro oni nie wiedzą, po co to jest, to jest to pewnie jakieś gówno, nie?

Cytuj:
Nie da sie? Nie wiesz w jakim jestes bledzie...
Może. Za to wiem, że ty w nim jesteś.

Cytuj:
Skoro modom i adminom puszczaja nerwy kiedy widza durne tematy, to wniosek jest tylko jeden- nie nadaja sie na to stanowisko. Przyjmujac stanowisko moderatora dobrze wiedzieli ze ich zadaniem bedzie obiektywne ocenianie czy post nadaje sie do skasowania a uzytkownik do dostania ostrzezenia, samowolnie zglosili swoje podanie, nie zostali przez nikogo zmuszeni, tak wiec marudzenie jak to im zle, jakie maja ciezkie zycie wydaje mi sie smieszne i absurdalne. Nie pasuje, to odejsc z pozycji moderatora, bedzie sie im wtedy zylo lekko i przyjemnie. No chyba ze sa masochistami ktorzy uwielbiaja zycie w mekach i cierpieniu.
OMFG, człowieku! Powiem ci coś najdelikatniej jak potrafię: nie pierdziel. Moderator/administrator jest tylko człowiekiem. Tym bardziej, że na tym forum jest od cholery debili. Jeśli ty potrafiłbyś być spokojny i opanowany w takim syfie, to życzę ci powodzenia w następnym konkursie na moderatora. Na pewno zreformujesz to stanowisko.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
dla mnie problemem jest POLNIK-kosiarz papieży,albo jak kto woli katolików.ale przynajmniej większość starała się uświadomić mu że nie ma racjii pisząc głupot o papieżu.po tym jak publicznie napisałem że jest zły dostałem 2 ostrzeżenia(pff dziwny zbieg okoliczności-.-)to tyle pewnie po tym poście dostane
Nie potrafisz napisać tego nicka POPRAWNIE? Ja twój napisałem z przyłożenia...
Polin ma taki pogląd na życie i styl bycia, jaki ma. Nie zmienisz tego. Dostałeś ostrzeżenie za to, że mu powiedziałeś że jest zły głupio pieprząc. Nie dziw się. Trackowałem sobie temat o papieżu i widziałem, jaki bajzel tam był.
Po cholere zakładasz, że dostaniesz to ostrzeżenie? Widać, że chcesz je dostać...

Cytuj:
osobiście nienawidze jak jakiś dałn wyjedzie mi że nie umiem pisać po tym jak zrobie 1 literówkę
Od takich ludzi jak ty chciałbym to forum uwolnić. "Dałn"... Jezu. To, co teraz powiem jest sprzeczne z przykazaniem o miłości, ale cóż - z całego serca ci życzę, żebyś kiedyś został warzywem/po jakimś wypadku stał się upośledzony umysłowo. Przestałbyś wyzywać innych od downów.

Powtórzę się: piękny temat. Sugeruję go zamknąć, bo jedynym celem tego tematu jest chyba tylko uczynienie okazji idiotom do powpisywania się. Daje też okazję normalnym userom nieco ponabijać się z "jajq" kilku baranów.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 23-04-2005 o 19:19.
Ghost Nieudany jest offline  
stary 23-04-2005, 19:31   #69
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Nie potrafisz napisać tego nicka POPRAWNIE? Ja twój napisałem z przyłożenia...
Nie przesadzaj, Polin=Polinik (przynajmniej jego postać w Tibii tak się nazywa).
@Topic jest...wyczerpany?
Dr.Unknown jest offline  
stary 23-04-2005, 20:14   #70
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
OMFG, człowieku! Powiem ci coś najdelikatniej jak potrafię: nie pierdziel. Moderator/administrator jest tylko człowiekiem. Tym bardziej, że na tym forum jest od cholery debili. Jeśli ty potrafiłbyś być spokojny i opanowany w takim syfie, to życzę ci powodzenia w następnym konkursie na moderatora. Na pewno zreformujesz to stanowisko.
Nie lubie sie powtarzac ale zrobie to.

Fakt jest od cholery debili, nie da sie zaprzeczyc. Ale moderatorzy chyba nie powinni do nich nalezec i wiedziec o tym co ich czeka gdy nimi zostana. Samowolnie zglosili swoja kandydature, nie zostali przez nikogo zmuszeni do tego. Wiec w takim razie niech teraz nie narzekaja jak to im zle, jacy to debile na forum, ze przeciez oni to tez tylko ludzie. Skoro im tak zle to nikt ich nie trzyma na sile, nie odpowiada im to jak ich praca wyglada-niech zrezygnuja i po klopocie.

Gtyk jest offline  
stary 23-04-2005, 20:44   #71
Pogromca pk
Zbanowany

Pogromca pk's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji

Domyślny

Narzekanie na moderatorow nie ma sensu. I tak, na przyklad, w temacie o nowym papiezu moje 2 posty zostaly skasowane przez $corcerera. Jeden za rzekomy "flame", a drugi zniknal bez sladu w niewyjasnionych okolicznosciach CZY WY TO SOBIE WYOBRAZACIE?!11!1
Juz mialem pisac 3 postsa, ale nie zrobilem tego. Ktos w końcu musi przerwać ten krąg nienawiści.

Aby rozwiac problem bledow ortograficznych, proponuje zamknac forum, a polaczkow analfabetów potraktowac srodkiem owadobojczym z czasow II wojny swiatowej.

Die Cyklon-B nicht funkzionieren!

Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 23-04-2005 o 20:48.
Pogromca pk jest offline  
stary 23-04-2005, 21:29   #72
Mar Cin
Użytkownik Forum

Mar Cin's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
Domyślny

Mnie wnerwiają tacy ludzie jak autor topicu...
Dostałeś ostrzeżenie? To siedź cicho i postaraj się poprawić, a nie spam debilnymi tematami z bluzgami na moderatora. Admini i modki mają zawsze rację Poza tym raczej wątpie, by wybrali na modka kogoś kto rozdaje ostrzeżenia i bany za nic -.-
Ja oczyfisiće nie ropie rzadnyh błentuf ortograwicznyh. Tyklo cazsem jkaomś litreówkę wlanę.

Jajco mi się zjarało

To se dzisiaj nie pogram...
Mar Cin jest offline  
stary 23-04-2005, 21:48   #73
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Skoro modom i adminom puszczaja nerwy kiedy widza durne tematy(...)
Czy moglbys zaczac czytac poprzednie posty? W moim poscie wyraznie napisalem ze ani nie wpadlem w zlosc, ani nie kierowaly mna zadne emocje. To jest normalne postepowanie. Zawsze tak robie z takimi ludzmi i dalej bede tak robil. Wiec nie rozumiem co tu maja nerwy do tego? Wszyscy moderatorzy maja naprawde silne nerwy, zapewniam cie o tym...

Cytuj:
a uwierz mi, wielu debili tam sie przewija
...jak wszedzie w necie...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mar cin
Dostałeś ostrzeżenie? To siedź cicho i postaraj się poprawić, a nie spam debilnymi tematami z bluzgami na moderatora.
Oj chlopie nie zablysles tym postem...
Moze zaczalbys czytac ze zrozumieniem? Autor tematu w pierwszym poscie napisal ze nie podoba mu sie jak potraktowalem jednego usera, nie jego, ale kogos innego. Pozatym jak do tej pory nie widze zeby ktos na mnie bluzgal(w tym temacie przynajmniej), gdyby tak zrobil to jego kariera na forum szybko sie zakonczyla.

Zapewniam wszystkich ze nerwy mi bardzo rzadko puszczaja, tak samo jak reszcie modow, a jedyna ofiara mojego zdenerwowania jest biurko, albo sciana, w ktore wyladowuje sie jak widze co najgorsze przejawy idiotyzmu
No, a jesli to nie starcza to zawsze mam CSa
Forum nie jest od wyzywania sie, jest od dyskutowania.

PS. I moze byscie wrocili na temat? Czyli na to, ze macie mnie jechac jaki to ja zly jestem
Dr. Omader jest offline  
stary 23-04-2005, 22:00   #74
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Czy moglbys zaczac czytac poprzednie posty? W moim poscie wyraznie napisalem ze ani nie wpadlem w zlosc, ani nie kierowaly mna zadne emocje. To jest normalne postepowanie. Zawsze tak robie z takimi ludzmi i dalej bede tak robil. Wiec nie rozumiem co tu maja nerwy do tego? Wszyscy moderatorzy maja naprawde silne nerwy, zapewniam cie o tym...
Nie mowie tu konkretnie o tobie ani o zadnym z modow. Moje wypowiedzi skierowane byly do Ghosta ktory zapewnia nas o tym jakie to modki maja ciezkie zycie. Nie mam nic przeciwko karaniu za bledy ortograficzne tego czy innego usera, wrecz przeciwnie, popieram to.

Gtyk jest offline  
stary 23-04-2005, 23:14   #75
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Nie mowie tu konkretnie o tobie ani o zadnym z modow. Moje wypowiedzi skierowane byly do Ghosta ktory zapewnia nas o tym jakie to modki maja ciezkie zycie. Nie mam nic przeciwko karaniu za bledy ortograficzne tego czy innego usera, wrecz przeciwnie, popieram to.
Skoro napisal to Ghost, ktory nie jest modkiem, to czemu zwracasz sie do moderatorow piszac:

Cytuj:
Wiec w takim razie niech teraz nie narzekaja jak to im zle, jacy to debile na forum, ze przeciez oni to tez tylko ludzie.
Zdaza sie nam narzekac ale to chyba nic takiego strasznego. A nastepnym razem jesli odpowiadasz komus innemu to nie pisz o modkach, oki?
Dr. Omader jest offline  
stary 23-04-2005, 23:47   #76
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Imię: Vetius
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

Wszyscy dobrze wiedzą, że drom ma niezatemperowany język
kretyn moim zdaniem nie podlega pod ten punkt dlaczego? coż moim zdaniem to słowo stymuluje do poprawy. Nauczyciele często go używają i jakoś nie mają z tym większych problemów. to jest tak zwane granie na ambicjach (można tym wiele osiągnąć )
Cytuj:
OMFG, Bunt dyslektyków! Strach się bać
Oxy rox!

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!

Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 23-04-2005 o 23:49.
Hegemmon jest offline  
stary 24-04-2005, 01:23   #77
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

@Hege

A debil podlega? To tak odnosnie ostrzezenia ktore dostalem jakis czas temu, moze i lepiej bo teraz zadziej sie denerwuje, ale ciekawosc pozostaje.

Gangrel jest offline  
stary 24-04-2005, 07:39   #78
Wild Staler
Użytkownik Forum

Wild Staler's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Chorzów

Wild Staler ma numer GG 1096739
Domyślny

Tak, tak jestem "idiotą" że źle napisałem słowo "mój"(to chyba najgłupsza literówka jaka mi się zdarzyła).
Nie chciało mi się zajrzeć do Microsoft Word bo byłem zajęty..
Dziękuje Dr. Omander'owi że zmienił mi podpis, a temat można zamknąć.
Ps. Temat dopiero dzisiaj zauważyłem. :S

Ostatnio edytowany przez Wild Staler - 24-04-2005 o 07:43.
Wild Staler jest offline  
stary 24-04-2005, 07:43   #79
Maethi
Zbanowany

Maethi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1

Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

1.Nie wiem co jest celem w waszych kłótniach
2.Temat jest bezsensu.
3.Jeżeli ktoś pisze "muj" to dla mnie to jest upomnienie jak nic. Rozumiem błędy w trudniejszych słowach, literówki lub nie sensowne ułożenie zdania.
4.Czemu czepiacie się modów i adminów. Skoro nie chcecie, żeby dawali upomnienia to postarajcie się spełniać wymagania. Spróbujcie pisać poprawnie to na forum będzie raj.
5.Mama zawsze mi mówiła: Zanim coś powiesz, przemyśl to 2 razy. To samo tyczy się was. Modkowie i Admini są ludźmi i też mogą czasami wybuchnąć.
6. Myślę, że temat można zamknąć. Jeszcze dużo ludzi może się skompromitować.
Maethi jest offline  
stary 24-04-2005, 10:16   #80
Walrock
Użytkownik Forum

Walrock's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław

Świat: Tyria
Poziom: 20
Walrock ma numer GG 2462960 Send a message via Skype™ to Walrock
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wild Staler
Tak, tak jestem "idiotą" że źle napisałem słowo "mój"(to chyba najgłupsza literówka jaka mi się zdarzyła).
Nie chciało mi się zajrzeć do Microsoft Word bo byłem zajęty..
Dziękuje Dr. Omander'owi że zmienił mi podpis, a temat można zamknąć.
Ps. Temat dopiero dzisiaj zauważyłem. :S
Wiesz czym sie rozni, literowka od bledu ortograficznego ?? Nie ?? To zagladnij do slownika, ktory masz w podpisie.

Ostatnio edytowany przez Walrock - 24-04-2005 o 10:18.
Walrock jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania