Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-05-2005, 18:58   #61
Jackiew
Użytkownik Forum

Jackiew's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!

Stan: Na emeryturze
Jackiew ma numer GG 4837606
Domyślny

pacc drogi, aby każdy pracownik cipsoftu miał na chleb. Oni tesh ludzie zrozum... skąd mają czerpać kasę na nowy sprzęt, rodzinę łącze itp. itd. powiedz mi?
Jak coś nie pasuje to nie kupuj a nie będziesz narzekał

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-05-2005, 14:06   #62
Master Yedi
Użytkownik Forum

Master Yedi's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Elbląg

Master Yedi ma numer GG 7146494 Master Yedi ma login Tlenu mateusz-smolak@o2.pl
Domyślny

Poprostu Dla nas wyjdaje się to nam drogie,bo wymieniamy złotówki na euro...
Ale przecież Cip Soft musi z czegoś utrzymywać tibie itp.
Master Yedi jest offline  
stary 16-05-2005, 20:18   #63
Piotrek10
Guest

Domyślny

Ja zrobiłem tak: Kiedyś kupowałem masowo orginalne gry i to dosyć dorogie ( 60-80zł ) głupi byłem jak but z lewej nogi Teraz nie chce już ty gier, chce PACC do tibi . Zapytałem się mamy czy pozwoli mi sprzedać gry, odpowiedziała że mogę. Kiedy tylko sprzedam te gówna, od razu poprzez Allegro kupuje se PACC na 3 miechy. Zapraszam do licytacji moich wspaniałych gierek http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51660513 !!!
A dla tych co nie mają takich możliwości jak ja, i nie mają też tak liberalnych rodziców jak ja. Zbierajcie kase do puszki, chowajcie do skarpety, w majtki, pracujcie coś, na bocznice można iśc węgiel z wagonów wyrzucać ( chodzi o to że PKP zatrudnia młodych ludzi do pracy, ale to dal tych starszych 15-17 lat ), zawsze się przez wakacje coś uzbiera. Kiedy już macie kaske to prosicie jakiegoś kumpla, który regularnie płaci sobie PACC żeby wam przy okazji zapłacił. Jeżeli nie macie takiego kumpla to sprawa się komplikuje. Wtedy radzę uprosić rodziców, pokazać im że naprawde wam na tym zależy, poprawcie oceny w szkole, itp. Mam nadzieję że za niedługo wszyscy będą mieć PACC !!!

ZAPRASZAM NA AUKCJĘ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51660513

stary 16-05-2005, 20:52   #64
Evilus
Użytkownik Forum

Evilus's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
Evilus ma numer GG 3513537
Domyślny ech

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ravage
Tak jak w temacie
Dlaczego PACC jest taki drogi??
nie chce mi sie czytac calego tematu ale wracajac do topicu
to wychodzi za 3 miesieczny pacc jakies 1,20-~~ dziennie co nie jest duzym wydatkiem nie kupisz sobie dziennie loda i juz masz pacc. ajezeli masz krucho w domu z kasa to nie łas sie na pacca... moze to brutalne "ale nie dla psa kielbasa" trzeba mierzyc w miare mozliwosci a zreszta nawet jakmasz malo kasy to odkladaj po 30-50gr i uzbierasz wkoncu ale to juz wychodzi nalog u takich ludzi
Evilus jest offline  
stary 16-05-2005, 20:55   #65
Shardzik
Użytkownik Forum

Shardzik's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sanok

Stan: Aktywny Gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Shardzik
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez boberman
dobijacie mnie:/ wy myślicie ze komuś chce się zbierać puszki z trawników lub myć samochody???? nie dość że cała buda was wyśmieje jak się o tym dowie to jeszcze ile ludzi patrzy na ulicy:/ jeśli się nie bojicie opciachu na całe miasto to prosze :/ a potem podejdzie jakis bogacz i 1 złoty żuci pod nogi z pogardą jak nie macie kasy na pacca to powiem jedno : to czy macie kase czy nie , to zalezy od waszych rodzicow i ich wykształcenia , jedni bardziej zdolni ale leniwi nie ucza sie a potem do niczego nie dochodza a inni przykladaja sie do nauki i wlasne domy buduja :/ jesli was nie stac na pacca to dziekujcie swojim rodzicom:/
Ja bym się martwił na twoim miejscu, że mnei wyśmieją za moją 'wspaniałą' ortografie... zamiast miszkać w kafejce, i/lub grać po nocach, lepiej coś się pouczyc...
@Topic jak już mówili, w krajach euro 20 e. to nie jest żaden wydatek...
A dla CIPsoftu to też te pare E.Centow na głowe nie zbawi... cukierka sobie kupią ^^

Ostatnio edytowany przez lord shard - 16-05-2005 o 20:57.
Shardzik jest offline  
stary 16-05-2005, 20:55   #66
Piotrek10
Guest

Domyślny

U mnie w domu rodzice na zmianę jeżdżą do USA, więc u mnie nie ma problemów z kasą. Choć teraz ja mam, bo się słabo uczę przez tibie ( zagrywam 12h/doba ) i mam obcięte kieszonkowe o 70%

stary 16-05-2005, 21:21   #67
Evilus
Użytkownik Forum

Evilus's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
Evilus ma numer GG 3513537
Domyślny -.-

uwierz piotrek ze nie kazdy ma taka sytuacje jak ty. ja tez nie ma ciezko ale uwierz ze nie ktorzy za takie 20 euro moga zabic.
@post wyzej.
czy myslisz ze jezeli ktos musi sie uciekac do takich rzeczy jak zbieranie puszek to gwarantuje ci ze nie przeznaczy ich na Pacca tylko na madrzejsze wydatki.
ludzie bardzo biedni szanuja duzo bardziej pieniadze niz my.
i tak wiekszosc z was nie zrozumie o co mi chodzi
(btw. u mnie z kasa nie jest zle, to pisze po to zebynie pisali ze jakis biedak sie odezwal)
Evilus jest offline  
stary 16-05-2005, 21:29   #68
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Tak jak ktos napisal kilka postow wyzej - za 1 dzien pacca wychodzi cos kolo 1zl. Zamiast kupowac sobie lody, cole, czipsy - zostawcie kase, a po okolo 2 miechach macie na 90 dni pacca (cola ~2.5zl, czipsy ~1zl, lod ~2zl = 5.5zl, czyli 5 dni pacca). Ludzie w wiekszych miastach maja jeszcze latwiej (jesli posiadaja dosc duzo czasu) : we Wrocku mozna znalezc oferty roznoszenia ulotek : 20zl za jakies 5h roboty. 5 dni po 5h pracy i masz juz swojego "wymarzonego" pacca...Praca, co prawda, lekko niebezpieczna (ahhh...te dresy z "CHCESZ W RYJ?!" zamiast renesansowego "an garde!" ), ale mozna zarobic...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania