Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-05-2005, 18:27   #61
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

@Bucik-wybacz, ze to powiem, ale nie pier*ol... Na judo nie trenuje sie kopniec, geniooshu
@topic-takie zycie, taka Polska... Zapisz sie na jakas sztuke walki, zeby nastepnym razem moc cos zrobic. Aikido, ju-jitsu, judo... Chyba najlepiej jj. No i troche przypakuj, nikt nie bedzie zaczepial 3 metrowego byka z barami od framugi do framugi
Mnie jeszcze nikt nie napadl, i dobrze. Miejmy nadzieje, ze ten stan rzeczy sie utrzyma;D
@dresiorzy-kazdy robi co chce... Ale postaw sie kiedys w sytuacji gostka ktorego wlasnie skroiles. Poza tym, mam nadzieje, ze kiedys sie tak natniesz, ze juz nie wstaniesz... Mysle, ze zadne psychologiczne gadki tu nie pomoga-wydaje mi sie ze takiemu to pomoze tylko jesli ktos, kogo napadli bedzie umial sie bronic i zloi im dupy. Poboli i przestanie, ale kozaczyc przestana

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-05-2005, 18:31   #62
Bucik
Użytkownik Forum

Bucik's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005

Domyślny

@ up up: NIE BOJĘ SIĘ DRESÓW

fajnie że ty się dresów nie boisz bo u mnie za spodnie sk8towskie można ostro w******* oberwać i to nie tak że łokieć i pięść tylko na podłoge i z kopa wiem że to hamskie ale tak robią... nikt im się nie postawi bo jak se ide do szkoły to strach wejść do autobusu kiedy przy wejściu stoi 2 dresów i z tyłu obstawa a kierowca nie raczy się zatrzymać bo mu strach...

EDIT: no sory no wiem ale to taki **** że on mnie ze schodów zepchnął.. niby umie tylko judo ale przez poręcz przeleciałem co do aikido to nie radze bo niby to takie fajne ale z tego powodu dużo ludzi obrywa bo ci cwani tacy szukają mocnych wrażeń i napewno nie raz czekają na takich aikido... choć mi się to podoba bo to nie sztuka bić kijem i się bronić... i nie koniecznie kijem...

gram na arcanii i niestać mnie na pacca...

Ostatnio edytowany przez Bucik - 13-05-2005 o 18:37.
Bucik jest offline  
stary 13-05-2005, 18:43   #63
Meeen1991
Użytkownik Forum

Meeen1991's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Lidzbark Warminski ^^

Meeen1991 ma numer GG 1768263
Domyślny Wiedzialem

Moja teoria o tym ze zawsze trzeba miec przy sobie nóż bojowy lub jakis dobry basseball sie sprawdza, nie byles na cos takeigo przygotowany

RETIRED....
Meeen1991 jest offline  
stary 13-05-2005, 18:50   #64
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Cytuj:
Oxy jak chce krasc to niech kradnie, zobaczycie ze niedlugo napisze temat ze podeszlem do kolesi chcialem buchnac kome i mi napukali.
Pora na małe wyjanienia, sam nie chodze tylko chodzimy zawsze po trzech, wiec nim mi sie nie stanie, poza mną chodzi jeszcze Drom i MatKus, i to własnie Mat jest szefem całego gangu, 50% kasy idzie dla niego, reszta do podziału dla mnie i Droma. MatKus zmienia numery IMEI po których mozna namierzyć telefon, a Dromader kupił własnie drukerke do kartonu i prodokuje pudełka, mamy jeszcze zgrzewarke do foli, aby telefony wyglądały jak nowe. Pozatym MatKus część swojej doli z interesu przeznacza na utrzymanie tibia.pl. chyba nie wiecie ile kosztuje utrzymanie trzech serwerów dedykowanych, zaden szary obywatel nie jest w stanie tego zrobic, poza tym szukamy nowych ludzi na północy polski, narazie pełnili by role małych pionków, w razie czego mieli by popracie z naszej strony, a wiedzcie, ze liczymy sie w światku przestępczym. Sami jesteśmy pod opieką grubego z Nysy za co oddajemy 30% z całej puli, ale dzieki temu czujemy sie bezkarni.

Ostatnio edytowany przez Oxygane - 13-05-2005 o 18:51.
Oxygane jest offline  
stary 13-05-2005, 18:57   #65
Gunir
Redaktor

Gunir's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów

Domyślny

OMG, czego ja się tu dowiaduje... zaraz sie okarze ze tibia.pl ma swoj serwer w Pruszkowie a wszyscy modkowie to Mafia.
stary 13-05-2005, 18:59   #66
Bucik
Użytkownik Forum

Bucik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Pora na małe wyjanienia, sam nie chodze tylko chodzimy zawsze po trzech, wiec nim mi sie nie stanie, poza mną chodzi jeszcze Drom i MatKus, i to własnie Mat jest szefem całego gangu, 50% kasy idzie dla niego, reszta do podziału dla mnie i Droma. MatKus zmienia numery IMEI po których mozna namierzyć telefon, a Dromader kupił własnie drukerke do kartonu i prodokuje pudełka, mamy jeszcze zgrzewarke do foli, aby telefony wyglądały jak nowe. Pozatym MatKus część swojej doli z interesu przeznacza na utrzymanie tibia.pl. chyba nie wiecie ile kosztuje utrzymanie trzech serwerów dedykowanych, zaden szary obywatel nie jest w stanie tego zrobic, poza tym szukamy nowych ludzi na północy polski, narazie pełnili by role małych pionków, w razie czego mieli by popracie z naszej strony, a wiedzcie, ze liczymy sie w światku przestępczym. Sami jesteśmy pod opieką grubego z Nysy za co oddajemy 30% z całej puli, ale dzieki temu czujemy sie bezkarni.
hehe dobre to ci się udało... a tak wogóle jeżeli chodzisz z dwoma kolegami i jest was trzech to bardzo się ucieszę kiedy napotkasz jakieś 15 gości którzy będą wprost na ciebie biegli i każdy w ciebie z bara to ciekawe co we trzech byście zrobili...

Bucik jest offline  
stary 13-05-2005, 18:59   #67
PalAnonim
Użytkownik Forum

PalAnonim's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamos
OMG, czego ja się tu dowiaduje... zaraz sie okarze ze tibia.pl ma swoj serwer w Pruszkowie a wszyscy modkowie to Mafia.

Ironia plaxxxxxx
OWN3D
PalAnonim jest offline  
stary 13-05-2005, 19:08   #68
Galarion
Użytkownik Forum

Galarion's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Jak czytam to wszystko, to wydaje mi sie, ze u mnie jest bardzo bezpiecznie. Jedyne co mi ukradli to czapke jak mialem z 10 lat .

@ta cala dyskusja

A gruby z nysy za te wszystkie procenty utrzymuje wp.pl onet i o2(a co mysleliscie, ze w polsce gdzie jest bieda i nikt nie ma netu, to www mozna z reklam utrzymac).

P.S Trudno mi jest wyobrazic sobie MatKusa, Oxy i Droma w dresach :0
stary 13-05-2005, 19:18   #69
xemmoe
Użytkownik Forum

xemmoe's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Czy ten człowiek wygląda Wam na złodzieja?

stary 13-05-2005, 19:19   #70
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

@up
Tylko na gwałciciela

Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 13-05-2005 o 19:21.
Tasior jest offline  
stary 13-05-2005, 19:19   #71
Gunir
Redaktor

Gunir's Avatar

Domyślny

Ta, a rower też ukradl.

@edit

Okulary też na kradzione wyglądają.

Ostatnio edytowany przez Kamos - 13-05-2005 o 19:21.
Gunir jest offline  
stary 13-05-2005, 19:22   #72
Bucik
Użytkownik Forum

Bucik's Avatar

Domyślny

zgadzam się z poprzednikiem... te włosy też sztucznie wyglądają... pewnie zakosił z jakiegoś zakładu fryzjerskiego... a w ręce trzyma podejżaną torebke...

aż glebe z krzesłem zaliczyłem jak se pomyślałem że do jego drzwi zapuka policja bo ktoś na kabluje że to złodziej i poda rysopis i zdjęcie muahaha

Bucik jest offline  
stary 13-05-2005, 19:24   #73
Gunir
Redaktor

Gunir's Avatar

Domyślny

Wlasnie! Teraz mamy zdjęcie złodzieja i nawet dowody że się do tego przyznał (zlodziejstwa) :>
stary 13-05-2005, 19:28   #74
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Domyślny

@ktos kto mowi ze ma telefon i trzyma go w domu
Ja tak sie zapytam. Telefon komorkowy jest po to, aby moc uzyskac kontakt z osobą gdy nie ma jej w domu. A telefon do trzymania w domu, to tylko niepotrzebne koszty. Jak go nigdzie nie nosisz to lepiej podawaj domowy ^^
@Zdjęćie Oxego
To był stary Oxy. Teraz jest nowy Oxy i on jest evul.Ja tam jestem koorynatorem ds. działań w Warszawie i okolicy... Teraz nie moge z domu wychodzic bo sie przyznalem;/

Miasto, które przeżyło własną śmierć!

Regulamin
Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk

Ostatnio edytowany przez Mateusz_90 - 13-05-2005 o 19:29.
Parys jest offline  
stary 13-05-2005, 19:32   #75
Mc macio
Użytkownik Forum

Mc macio's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Mc macio ma numer GG 5146998
Smutny

nikt nie dzwoni na policje "bo policja i tak nic nie zrobi"

nikt z przechodniow nie zareaguje ja kogos zabijaja "bo policja i tak nic nie zrobi"

wszyscy kradna "bo policja i tak nic nie zrobi"

ehhh...i jak tu policja ma cos zrobic jak "i tak nic nie zrobi?"

http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1
http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2
Mc macio jest offline  
stary 13-05-2005, 19:49   #76
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Domyślny

@up
A zrobi?
Jak ukradli torbke mojej mamie z wszelkimi kartami, dowodem osobistym, fonem, prawem jazdy i innymi to po 3 miesiacach zadzwonili się zapytać, czy moja mama nie ma żadnych dowodów wnoszących coś do śledztwa, bo nie wiedzą czy już umarzać ^^

Miasto, które przeżyło własną śmierć!

Regulamin
Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk
Parys jest offline  
stary 13-05-2005, 20:02   #77
Liado
Użytkownik Forum

Liado's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2004

Liado ma numer GG 5663472
Domyślny

@ 2x up
Hmmm. No jasne że tak. Spójrzcie, siedzi na ukradzionym rowerku a za sobą ma drugi ukradziony rower tylko że chciał go zasamaskować ale go anemicznie ukrył.

Liado jest offline  
stary 13-05-2005, 20:31   #78
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Po co mam pracowac? w normalnej robocie nigdy tyle nie zarobie. Postaw sie chłopie w mojej sytuacji i nie kozacz tyle.
Dobra, wpadne ci do chaty, powiem ze rodzice nie mają pracy zabiore caly dom, wyjde i powiem "Po co mam pracowac ?"
Wez sie czlowieku lecz. Napakowales i teraz liczysz, ze bedziesz bumelowal caly dzien a potem kradl ludziom ich dobytek. Wiesz co ci powiem ? Licze na to, zeby cie szybko zamkneli, najlepiej na 20 lat. To moze sie oduczysz takich zachowan...

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline  
stary 13-05-2005, 20:41   #79
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Nie chodzisz w dresach - To Cię dresy złapią.
Chodzisz w dresach - To Cię inni złapią.
Jak tu żyć? Kiedyś wychodziłem ze sklepu w dresach i miałem trochę kasy przy sobie i mnie jakiś koleś złapał i kazał kase oddawać. Ciekawe jakbym był w spodniach normalnych co by zrobił...

A wogóle to nie wiem co Wy widzicie złego w dresach, dresy są fajne.

A co do zdjęcia to mi nie mówcie, że tego nupka ktoś się boi i on trzęsie całą Polską.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!

Ostatnio edytowany przez Raul - 13-05-2005 o 20:43.
Raul jest offline  
stary 13-05-2005, 20:43   #80
Vitihud
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice

Vitihud ma numer GG 2424367
Domyślny

Miałem podobną sytuację! Byłem z kolegą na dworze i rzucaliśmy się śnieżkami xD Chciałem mu zrobić zdjęcie komórą ... nagle podbiega cała banda (a ja chowam komóre) z hmm... 15 ludzi w wieku od 11-16 lat! Mówią pokaż komóre a ja "Nie!" oni biorą mnie za ręce i przeszukują mi kurtkę(Oczywiście mój kolega uciekł ale ja nie, bo tak szybko biegać nie umiem) ale nic nie znaleźli! Zaczęli klnąć i ciągnąć mnie za kurtkę! A ja nadal nie mówiłem gdzie mam komórke! Potem jakiś facet obok mnie szedł a ja mu "Proszę pana oni chcą mnie okraść" i facet ich przegonił Później przyszedłem na to miejsce oni zaczęli biec na mnie a tu mój tata wychodzi i ich przegania Teraz sie mnie boją xD

Ps. Komóre miałem w ukrytej kieszeni w kurtce!

Ostatnio edytowany przez Vitihud - 13-05-2005 o 20:49.
Vitihud jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania