|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Bucik-wybacz, ze to powiem, ale nie pier*ol... Na judo nie trenuje sie kopniec, geniooshu
![]() @topic-takie zycie, taka Polska... Zapisz sie na jakas sztuke walki, zeby nastepnym razem moc cos zrobic. Aikido, ju-jitsu, judo... Chyba najlepiej jj. No i troche przypakuj, nikt nie bedzie zaczepial 3 metrowego byka z barami od framugi do framugi ![]() Mnie jeszcze nikt nie napadl, i dobrze. Miejmy nadzieje, ze ten stan rzeczy sie utrzyma;D @dresiorzy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() @ up up: NIE BOJĘ SIĘ DRESÓW
fajnie że ty się dresów nie boisz bo u mnie za spodnie sk8towskie można ostro w******* oberwać i to nie tak że łokieć i pięść tylko na podłoge i z kopa wiem że to hamskie ale tak robią... nikt im się nie postawi bo jak se ide do szkoły to strach wejść do autobusu kiedy przy wejściu stoi 2 dresów i z tyłu obstawa a kierowca nie raczy się zatrzymać bo mu strach... EDIT: no sory no wiem ale to taki **** że on mnie ze schodów zepchnął.. niby umie tylko judo ale przez poręcz przeleciałem ![]()
Nie odpowiadam za swoją ortografię... gram na arcanii i niestać mnie na pacca... Ostatnio edytowany przez Bucik - 13-05-2005 o 18:37. |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Lidzbark Warminski ^^
![]() |
![]() Moja teoria o tym ze zawsze trzeba miec przy sobie nóż bojowy lub jakis dobry basseball sie sprawdza, nie byles na cos takeigo przygotowany
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Oxygane - 13-05-2005 o 18:51. |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() OMG, czego ja się tu dowiaduje... zaraz sie okarze ze tibia.pl ma swoj serwer w Pruszkowie a wszyscy modkowie to Mafia.
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#67 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Ironia plaxxxxxx
||
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jak czytam to wszystko, to wydaje mi sie, ze u mnie jest bardzo bezpiecznie. Jedyne co mi ukradli to czapke jak mialem z 10 lat
![]() @ta cala dyskusja A gruby z nysy za te wszystkie procenty utrzymuje wp.pl onet i o2(a co mysleliscie, ze w polsce gdzie jest bieda i nikt nie ma netu, to www mozna z reklam utrzymac). P.S Trudno mi jest wyobrazic sobie MatKusa, Oxy i Droma w dresach :0
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Czy ten człowiek wygląda Wam na złodzieja?
![]()
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Tylko na gwałciciela ![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 13-05-2005 o 19:21. |
![]() |
![]() |
#71 |
Redaktor
|
![]() Ta, a rower też ukradl.
@edit Okulary też na kradzione wyglądają. Ostatnio edytowany przez Kamos - 13-05-2005 o 19:21. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() zgadzam się z poprzednikiem... te włosy też sztucznie wyglądają... pewnie zakosił z jakiegoś zakładu fryzjerskiego... a w ręce trzyma podejżaną torebke...
aż glebe z krzesłem zaliczyłem jak se pomyślałem że do jego drzwi zapuka policja bo ktoś na kabluje że to złodziej i poda rysopis i zdjęcie muahaha ![]()
#73 |
Redaktor
|
![]() Wlasnie! Teraz mamy zdjęcie złodzieja i nawet dowody że się do tego przyznał (zlodziejstwa) :>
|
![]() |
![]() |
#74 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @ktos kto mowi ze ma telefon i trzyma go w domu
Ja tak sie zapytam. Telefon komorkowy jest po to, aby moc uzyskac kontakt z osobą gdy nie ma jej w domu. A telefon do trzymania w domu, to tylko niepotrzebne koszty. Jak go nigdzie nie nosisz to lepiej podawaj domowy ^^ @Zdjęćie Oxego To był stary Oxy. Teraz jest nowy Oxy i on jest evul.Ja tam jestem koorynatorem ds. działań w Warszawie i okolicy... Teraz nie moge z domu wychodzic bo sie przyznalem;/
![]() Miasto, które przeżyło własną śmierć! Regulamin Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk Ostatnio edytowany przez Mateusz_90 - 13-05-2005 o 19:29. |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() nikt nie dzwoni na policje "bo policja i tak nic nie zrobi"
nikt z przechodniow nie zareaguje ja kogos zabijaja "bo policja i tak nic nie zrobi" wszyscy kradna "bo policja i tak nic nie zrobi" ehhh...i jak tu policja ma cos zrobic jak "i tak nic nie zrobi?"
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
#76 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @up
A zrobi? Jak ukradli torbke mojej mamie z wszelkimi kartami, dowodem osobistym, fonem, prawem jazdy i innymi to po 3 miesiacach zadzwonili się zapytać, czy moja mama nie ma żadnych dowodów wnoszących coś do śledztwa, bo nie wiedzą czy już umarzać ^^
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() @ 2x up
Hmmm. No jasne że tak. Spójrzcie, siedzi na ukradzionym rowerku a za sobą ma drugi ukradziony rower tylko że chciał go zasamaskować ale go anemicznie ukrył.
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Wez sie czlowieku lecz. Napakowales i teraz liczysz, ze bedziesz bumelowal caly dzien a potem kradl ludziom ich dobytek. Wiesz co ci powiem ? Licze na to, zeby cie szybko zamkneli, najlepiej na 20 lat. To moze sie oduczysz takich zachowan... |
|
![]() |
![]() |
#79 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nie chodzisz w dresach - To Cię dresy złapią.
Chodzisz w dresach - To Cię inni złapią. Jak tu żyć? Kiedyś wychodziłem ze sklepu w dresach i miałem trochę kasy przy sobie i mnie jakiś koleś złapał i kazał kase oddawać. Ciekawe jakbym był w spodniach normalnych co by zrobił... A wogóle to nie wiem co Wy widzicie złego w dresach, dresy są fajne. A co do zdjęcia to mi nie mówcie, że tego nupka ktoś się boi i on trzęsie całą Polską. ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 13-05-2005 o 20:43. |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Miałem podobną sytuację! Byłem z kolegą na dworze i rzucaliśmy się śnieżkami xD Chciałem mu zrobić zdjęcie komórą ... nagle podbiega cała banda (a ja chowam komóre) z hmm... 15 ludzi w wieku od 11-16 lat! Mówią pokaż komóre a ja "Nie!" oni biorą mnie za ręce i przeszukują mi kurtkę(Oczywiście mój kolega uciekł ale ja nie, bo tak szybko biegać nie umiem) ale nic nie znaleźli! Zaczęli klnąć i ciągnąć mnie za kurtkę! A ja nadal nie mówiłem gdzie mam komórke! Potem jakiś facet obok mnie szedł a ja mu "Proszę pana oni chcą mnie okraść" i facet ich przegonił Później przyszedłem na to miejsce oni zaczęli biec na mnie a tu mój tata wychodzi i ich przegania
![]() ![]() Ps. Komóre miałem w ukrytej kieszeni w kurtce! Ostatnio edytowany przez Vitihud - 13-05-2005 o 20:49. |
![]() |