|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() hmm ja pale od czasu do czasu glownie towarzystko
![]() ale to i tak jest bardzo sporadyczne ![]()
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Soldier Melon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lions
Świat: Rubera
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Dla mnie to smierdzi, pufi, wali itp
![]() ![]()
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Avage: cpaniu tez jestem przeciwko. Ja tutaj mowie caly czas o fajkach i piwku. I to w malych ilosciach jak ktos lubi.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Btw... przypomnialo mi sie cos... cholernie fajnie to wygladalo jak jescze jakos na poczatku gimnazjum mielismy jakies zajecia o szkodliwosci palenia itd... ktore prowadzila pedagog... od ktorej fajkami walilo na kilometr ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Matek, a nie widzisz różnicy pomiędzy fajkami, a czipsami? Jak nie, to współczuję.
Poza tym, jak człowiek jest dorosły, to niech sobie robi co chce, ale jak widzę, Ty popierasz dwunastolatków jarających petki, co w Twoim wieku jest dość mało odpowiedzialne. A potem się gówniarze dziwią czemu mają 160 cm wzrostu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
PS: Nie mecz sie juz, patrzac na poziom z jakim wyslawiaja sie uzytkownicy tego foflum wnioskuje ze i tak nic z tego nie zrozumieja =] @EDIT PS2: Mowilem ze nie zrozumieja Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Birmil - 25-05-2005 o 21:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Mental Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
![]() |
![]() Ja paliłem od 6 klasy podstawowej do 3 gimnazjum zmądrzałem i miałem mocnom psyche i zuciłem szlugi ale od czasu do czasu blanta z kumplami sie zjara.
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Papierosy i "zioło" są złeeee! Są narzędziem szatana! Trzeba spalic papierosy i "zioło! Trzeba siać siać siać siać siać.......
![]() |
#70 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() do papierosów mam jedno- dym i zapach, mnie szlak trafia jak ktoś kopci przy mnie na przystanku albo jak mój kolega pali w szkole i potem wali od niego na lekcji w całej sali -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Stary masz chyba troszkę za wysokie mniemanie o sobie. Jak naprawdę uważasz, że palenie jest fajne to idź i sobie zapal, ale nie rozgłaszaj na forum, że to jest nieszkodliwe itd. P.S. Z góry uprzedzam odpowiedź - wiem, że Twój post nie był skierowany do mnie -.-. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@down wyjdz, opanuj sie, i wroc. gdzie napisalem ze palenie robi mnie doroslym ? Ostatnio edytowany przez Birmil - 25-05-2005 o 23:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
A palenie robi cię dorosłym he?
![]() |
#74 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
A ze fajki uzalezniaja: kawa uzaleznia (no - kto wie co powoduje w naszym organizmie picie kawy?? Nikt?? Wiec zapyrac sie lekarza. Wcale ne gorsze od fajek), herbata (i to bardzo!) - phi - czekolada uzaleznia tez. Ale jakos nikt nie uwaa, ze sa to wielkie zla! Coraz wiecej ludzi ma syndrom minimistyczny
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 26-05-2005 o 08:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() [ quote]Zupelnie jakbym slyuszal Rydzyka w RM. [/quote]
COOO! ŻEE JAK!!! FAJKI SĄ ZŁE SĄ NARZĘDZIEM SZATANA! Trzeba siać siać siać siać...
![]() |
#76 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() JAkby ktos niezauwazyl, to wiekszosc argumentow kierowanych do matka jest denna. "palenie robi cie doroslym", "bedziesz smierdzial", "palenie towarzysko". LUDZIE! PYTAM SIE : CO WAM DO TEGO?! JAK KTOS CHCE, NIECH PALI! Myslicie, ze osoba, ktora pali, nie zgodzila sie na wszystkie + i - tego? A znajac zycie, palacz dozyje do 50 lat, a takiego niepalacego w wieku 35 lat trafi cholera (stres w pracy), albo samochod.
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OOo... wszchwiedzacy...
poklaniam sie tobie ROTFL Wszyscy niepalacy to tchorze nie majacy zielonego pojecia o skladzie fajek. Ktore stwierdzenie jest zabawniejsze - moje czy twoje ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 26-05-2005 o 09:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Nie wszechwiedzący, a potrafiący wywnioskowac, dlaczego ktoś zaczyna się truc.
Każdy palący powie, że palenie nie szkodzi, bo jak może się przyznac do błędu? Przecież straciłby respekt ziomali! A jeżeli nie szpan doprowadził cię do zabijania własnego siebie, to co, panie mądraliński? Hę?
![]() |
#80 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A jeżeli nie szpan doprowadził cię do zabijania własnego siebie, to co, panie mądraliński? stresssssss Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |