Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-06-2005, 21:24   #61
Wkurzony
Użytkownik Forum

Wkurzony's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Chorzów

Domyślny

fajna mamuśka też taką chce mieć potwierdzam uwage innych, że byliście nieprzygotowani. Uda wam się kiedy indziej. powodzenia!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-06-2005, 21:38   #62
Darky
Użytkownik Forum

Darky's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omnipotent assaulter
A ty mi uwież nie nie jestes odpowiednia osobą aby mnie pouczac, bo zanim ty zszedles z nocnika to ja juz lotowalem boszki na Geomancerach. A teraz widząc to co oni robili nie jestem w stanie uwierzyc zeby im udalo sie zrobic questa z minomagiem na trolach.

Widząc co ty tu wypisujesz to zal mi ciebie albo jestes glupi albo cos wkreczasz ciolku. Spewnością jak byłeś w moim wieku nie umiales grac mi gra idze i to calkiem nie zle taki zemnie guwniarz a zoba ile potrafie na tibi.
stary 05-06-2005, 22:01   #63
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Chyba powinni zrobic bramke wiekowa +16 na tibie a na forum to +18 bo to jest jakis cyrk. Michal najpierw piszesz ze nie bedziesz nikogo wyzywal a potem nie przebierasz w slowach, uzywasz takich ktorych nie rozumiesz. Przez takich jak ty robia akcje "dziecko w internecie " bo pewnie lazisz po jakichs czatach i gadasz z pedofilami chociaz nie wiesz ze to pedofil. Prosze dalej mnie powyzywaj bo chce sie posmiac z twoich plebanskich textow
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-06-2005, 22:05   #64
omnipotent assaulter
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz

omnipotent assaulter ma numer GG 4115457
Dumny oj wy smieszni jestescie

Z tibią 7.1 wyjeżdzam dlatego gdyz twierdziles że nie moglem wylotować z geo~ boszkow a wiec udowadniam ci ze to możliwe i jeśli mi nie wierzysz proponuje ci porozmawiać z doświadczonymi graczami ktorzu ci to wytłumaczą. Widocznie twoja gra jest an tyle krótka że nei pamiętasz żadnego update. Piszesz tak gdyż pierwszy raz o tym slyszysz i jest ci głupio. Pamiętaj o tym iż mowiąc ze lotowalem boszki chpodziło o to aby oddać jak dlugo gram w tibie. A więc wynika z tego ze musze grać przynajmniej od czasów 7.1
Co do darky . Jesli opowiadalem o tym ze lotowalem boszki z geo to dowiedz sie kiedy bylo to mozliwe i pomysl czy twoją teraźniejsza postacią mogłbys sie wbic na dwarven hell i cokolwiek tam ubic bo ja robilem to bez problemów solo.

Ostatnio edytowany przez omnipotent assaulter - 05-06-2005 o 22:12.
omnipotent assaulter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-06-2005, 23:56   #65
Missy A...
Użytkownik forum

Missy A...'s Avatar

Data dołączenia: 22 02 2005

Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Poziom: 129
Poziom mag.: 72
Domyślny

@Darky,nie uważasz że zanim pisząc na forum powinneś się z kimś przywitać po powrocie
Missy A... jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2005, 01:26   #66
Maly Wielki Czlowiek
Użytkownik Forum

Maly Wielki Czlowiek's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 90/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

@omnipotent assaulter
mozliwe ze moznabylo lootowac bohy z geo ... kiedys tam ... nie moge zaprzeczyc, poniewaz wtedy to ja nawet nie wiedzialem o istnieniu tibii. Mowisz tez o tym ze Michal jest lamerem ... moze uzasadnisz ?

Uwazasz siebie za dobrego gracza co ma tibie w 1 paluszku i taki "nocnikowy" smarkacz jak ja nie moze Cie pouczac, ale nie mozesz pojac dlaczego pallek wzial tarcze i spear'y na tym filmiku. Oceniasz ludzi po lvl'u jak sam stwierdziles lvl = autorytet dla mnie jest to zenujace.

@Marczio
mowisz ze Michal Cie wyzywa, nie, on poprostu nie pozostaje bierny na Twoja agresje poniewaz Ty jako pierwszy go zaatakowales mowiac ze jest noobem, dzieckiem, robi z siebie posmiewisko itd. twierdzisz ze ma "plebianskie" teksty, popatrz lepiej na swoje, bo z tego co zauwazylem to stoja one na nizszym poziomie
Maly Wielki Czlowiek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2005, 07:54   #67
omnipotent assaulter
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz

omnipotent assaulter ma numer GG 4115457
Domyślny odpowiedź

A wiec michal jest lamerem ponieważ idzie na taki quest bez sd co jest niedopuszczalne a do do sprawy spearów to juz ci powiedzialem ze rozumiem to i nic juz do tego nie mam. Ale nadal Uważam że palladyn i sork bezdyskusyjnie powinni sie w runy zaopatrzyc gdyż w przeciwnym raze nie dysponowali siłą ognia która by mogła zabic geomancera. Mówiąc wprost zabierali za mało hp w zbyt długim czasie.
omnipotent assaulter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2005, 08:04   #68
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maly Wielki Czlowiek
@Marczio
mowisz ze Michal Cie wyzywa, nie, on poprostu nie pozostaje bierny na Twoja agresje poniewaz Ty jako pierwszy go zaatakowales mowiac ze jest noobem, dzieckiem, robi z siebie posmiewisko itd. twierdzisz ze ma "plebianskie" teksty, popatrz lepiej na swoje, bo z tego co zauwazylem to stoja one na nizszym poziomie
Chyba nie rozrozniasz rodzajow wyzywan. Chyba jest roznica jesli sie kogos nazwie dzieckiem bo jest dzieciakiem i malo wie a sie napina, jest roznica jak sie nazwie kogos noobem bo ma sie takie zdanie o nim jak gra ale nie jechalem po nim jak on po innych typu: dzieci autystyczne ja do teraz nie wierze ze on wie co to znaczy bo jakby wiedzial to by mial szaczunek do tego i by nie uzyl takich slow. Plebanskie teksty to takie ktore uslyszy od starszych kumpli na podworku i potem szponci tym. Zobacz jak on po innych jedzie, nie mowi ze jest noob ze nie umie grac tylko wyzywa go jakimis wiazankami bez powodow bo to jest powod ze ktos go nazwie noobem w grze to on musi juz na rl jechac.Michal, nie bede cie pouczal bo to nalezy do kogo innego tylko albo zacznij do rzeczy albo zmien adres forum na www.dzieci.pl itd.
stary 06-06-2005, 12:56   #69
Missy A...
Użytkownik forum

Missy A...'s Avatar

Domyślny

proponuje skończyć temat... zaczeliście o filmiku a skonczyliście o jakiejś bezsensownej rozmowie kto jest więszym dzieciakiem albo coś w tym stylu..Nie po to ten topic został założony.
stary 06-06-2005, 13:09   #70
Darky
Użytkownik Forum

Darky's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Missy A...
@Darky,nie uważasz że zanim pisząc na forum powinneś się z kimś przywitać po powrocie

Nie było cie on line kochana siostrunio :*
stary 06-06-2005, 13:29   #71
Missy A...
Użytkownik forum

Missy A...'s Avatar

Domyślny

@ Darky
nie : > a dzisiaj jakoś cię widziałam online i cio? Ty świnko mała : *
stary 06-06-2005, 14:00   #72
Tony ^^
Użytkownik Forum

Tony ^^'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
Problem

Baranie:
- nieumiesz grać
-nieumiesz nagrać filmu
- używasz macro, a ja nie !!! Nic niewidziałem odrazu wyłączyłem to barachło!
-Hi, Noob, Yes, Bye

~Oby takich jak najmniej!
stary 08-06-2005, 19:58   #73
michal'wielki
Użytkownik Forum

michal'wielki's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
Chyba nie rozrozniasz rodzajow wyzywan. Chyba jest roznica jesli sie kogos nazwie dzieckiem bo jest dzieciakiem i malo wie a sie napina, jest roznica jak sie nazwie kogos noobem bo ma sie takie zdanie o nim jak gra ale nie jechalem po nim jak on po innych typu: dzieci autystyczne ja do teraz nie wierze ze on wie co to znaczy bo jakby wiedzial to by mial szaczunek do tego i by nie uzyl takich slow. Plebanskie teksty to takie ktore uslyszy od starszych kumpli na podworku i potem szponci tym. Zobacz jak on po innych jedzie, nie mowi ze jest noob ze nie umie grac tylko wyzywa go jakimis wiazankami bez powodow bo to jest powod ze ktos go nazwie noobem w grze to on musi juz na rl jechac.Michal, nie bede cie pouczal bo to nalezy do kogo innego tylko albo zacznij do rzeczy albo zmien adres forum na www.dzieci.pl itd.
Dobra sorry za to autystyczne dziecko , ponioslo mnie ale rozumiesz ze na widok kogos tak prymitywnego i o skrzywionej psychice jak ty reaguje impulsywnie. Nie wiesz co robie na rl. Przyklady typu texty z podworka może czerpiesz z własnej rzeczywistości te przykłady są na pożądku dziennym u ciebie. Wez juz tu nic nie pisz, mniemam że pochodzisz ze wsi w najbardziej zacofanym rejonie polski... swiadczy o tym twoje słownictwo i poczucie smaku. To ze jako jedyny na wsi masz modem nie znaczy ze inni sa gorsi.

jeszcze edit:
Mowisz o mnie ze czegos nie rozumiem, jestem głupi. Atyzm nie ma nic wspólnego z Autentyzmem. Atentycznym głupcem jesteś ty. Myślałem że na wsiach uczą polskiego? Możliwe że ty posługujesz się wyłącznie gwarą i takie trudne słowa sprawiają ci kłopoty. powiedz słowo a postaram się pisać po twojemu.

Ostatnio edytowany przez michal'wielki - 08-06-2005 o 20:02.
michal'wielki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2005, 20:06   #74
michal'wielki
Użytkownik Forum

michal'wielki's Avatar

Domyślny

szkoda jeszcze marczio ze ty nie relacjonujesz swoich huntów i nie przedstawiasz ich tutaj na forum. Nikt ci nic nie wytyka bo nie ma z czego wybierac. Mozliwe ze popelniasz bledy czesciej i wiecej bledow niz ja. ale kto by pokazywal jak gra noob ktory oczernia i osadza innych
stary 08-06-2005, 20:47   #75
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Rece mi opadaja na twoje teksty, prosze zacytyuj moje prymitywne teksty. Ty siebie posluchaj bo na serio masz jakies straszne ego i patrzysz na innych. Wrzuc se na luz bo znowu zaczynasz gadac bez sensu. Filmiki ze swoich huntow owszem i zamieszcze ale jak beda to powazne hunty juz np DL a nie guardy bo to jest nudne. Doczekasz sie nie boj sie i zobaczymy czy ide na trudniejsze potwory bez sd.

PS. Bylem przed chwila na dwarven hell w 5 osob i o dziwo nam wyszlo a przeciez ja noob bylem. Jakbys chcial wiedziec bylem tam glowny strzelajacy i nie wystraszylem sie jak mialem na klacie 2 gejow. Zanim zaczniesz oceniac to sie zastanow bo ja widzialem ten film 3 razy, wszystkie rozmowy obejrzalem i przeanalizowalem i z tego twierdze ze jestes wielki pr0 skil0r
stary 08-06-2005, 21:14   #76
michal'wielki
Użytkownik Forum

michal'wielki's Avatar

Domyślny

Brawo brawo brawo na dl z ekipa sd . jestes jak to mowisz PRO SKILOR pewnie ty jestes w niebie gdy wchodzisz na dl tower i lapska ci sie trzesa bo to przeciez jest POWAZNY HUNT. nakrec film z demonow zobaczymy czy wogole dojdziesz. jesli uwazasz ze jestem noobem ogladnij moj film z demonow.
stary 09-06-2005, 08:53   #77
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Brak slow.... Wiesz po co bierzemy kilka sd?? Jestes taki swiatly umysl ze powiesz zeby bic nimi dle. No coz znowu pokazujesz brak myslenia. Sd mamy po to zeby szybko zabic dla jakby cos poszlo nie tak, tak jak wam poszlo cos nie tak. Bynajmniej ja nie myle binda z UE do binda z Mshield. Piszesz takie glupoty tak jakbys wogole nie czytal tego posta tylko zgadywal co w nim jest i od razu odpisywal. Dzieki ze ten topic mam dosyc walenia sie z dzieckiem
Nara dzieciaczku
stary 09-06-2005, 09:11   #78
kszychu13
Użytkownik Forum

kszychu13's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
kszychu13 ma numer GG 2928312
Domyślny

boze czlowieku pocos ten film tutaj dawal chyba ze lubisz sie kompromitowac...
i jeszcze ten mana shield na UE o boze...
stary 11-06-2005, 23:27   #79
michal'wielki
Użytkownik Forum

michal'wielki's Avatar

Domyślny Mamy porównanie.

Ten post pisze do ludzi zdrowo myślących i normalnych. Caly ten temat swietnie ukazuje pewną rzecz mianowicie mozemy zobaczyc (odróżnic) prostaków od ludzi cywilizowani po komentowaniu i krytykowaniu tego filmu ci pierwsi nie umieja i swoimi slowami sie osmieszają jak marczio czy krzychu 13 a ci drudzy mnie skrytykowali ale z głową na karku i im tylko podziękować . Cya
stary 13-06-2005, 10:00   #80
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez michal'wielki
Ten post pisze do ludzi zdrowo myślących i normalnych. Caly ten temat swietnie ukazuje pewną rzecz mianowicie mozemy zobaczyc (odróżnic) prostaków od ludzi cywilizowani po komentowaniu i krytykowaniu tego filmu ci pierwsi nie umieja i swoimi slowami sie osmieszają jak marczio czy krzychu 13 a ci drudzy mnie skrytykowali ale z głową na karku i im tylko podziękować . Cya
LoL??
Przeczytaj ten temat od poczatku. Przy pierwszym poscie podalem powody dla ktorych uwazam ze zwaliliscie. Chyba widzisz tylko to co jest skierowane przeciw tobie. Jesli nie lubisz jak cie krytykuja to po co zamieszczasz takie filmy i potem wyzywasz sie z kims?? Juz nie chce sie powtarzac co o tym mysle (przyp. Dziecinada). Daj spokoj, jakis problem napisz mi na gg to pogadamy albo sie posmieje bynajmniej jak mnie bedziesz wyzywal swoimi tekstami z podworka
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania