|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Łojezuu ludzie co tu się dzieje! Co to za czasy! Aaaaaaa halp plx!
To jest twoje życie stary rób co chcesz ale potem jak sie na drugi raz spijesz itd itd i tak ciągle top zobaczysz kac bedzie coraz dłużej działał :| Wątroba twoja będzie wyglądała jak takie uschnięte mięsko, będziesz miał żółte białka oczu( jak bredziesz mial nieszczescie to bedzioesz caly zolty ![]() ![]() A co do dyzleksjii to pani łod polskiegoo uparła sie rzeby sprawdzić czy u mnie nie ma dyzleksji ![]()
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Tak sobie czytam ten temat i nie moge sie nadziwic ....
Kurde czy wy nie zauwazyliscie ze chlopak chcial sie pochwalic "byciem doroslym?" Chlopie, pomysl choc troche - czy az tak wczesnie chcesz sobie skasowac watrobe? I nie tlumacz sie ze twoj znajomy pije od 30 lat codziennie i nic mu nie jest - to zalezy od organizmu. Wracajac do kwestii pijanstwa naszego doroslego autora - nie zazdroszcze twoim rodzicom. Mam nadzieje ze ojciec ci pokaze co sadzi o twoim dorastaniem troche w wiekszym stopniu niz slownie i wtedy zrozumiesz. A o kwestii czy dzieci moga pic czy nie moga zadecydujesz jak bedziesz ojcem - o ile twoja watroba dozyje tego dnia - wtedy bedzisz mogl sobie na legalu upijac sie ze swoim synalkiem. Sorry ze takie dlugie ale sie wkurzylem..... @Rabarbar Tobie starzy na 1-sza komunie swieta dawali "na smak" alkohol??? Boze widzisz i nie grzmisz - zabierz im ten internet......
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 04-06-2005 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A i dalej ine widzę zabawy w piciu alkoholu. Dajcie sobie w żyłę - efekt podobny, może nawet lepszy, a przynajmniej z japy wam walić nie będzie. A może to mi coś ucieka pomiędzy wierszami...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Sharayn
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() Moim tak jak i większośći zdaniem to on NIE powinien jeszcze pić. Rozumiem - troche na sylweestra/urodzinki/koniec jakiejść klasy. Ale max szampan na 3 albo jedno piwo! Ale NIE więcej...
up wyraziłem moje zdanie... Pzdr! |
![]() |
![]() |
#67 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ej, nie na serio. Zamknijcie ten temat bo jak czytam te moralne teksty to mnie krew zaleje. Ja poprostu staram sie zachowywac normalnie. W upiciu rozumiem ale co wy widzicie zlego w alkocholu? Mowicie ze zeby sie dobrze bawic nie treba pic alkocholu. No ale taki zwyczaj sie przyjął. Powiedzcie ze nie trzeba sobie podawac reki bo od tego nic sie w znajomosci nie poprawia a przenoszą sie bakterie... tak sie przyjelo i ani w tym ani w tym nie ma nic zlego jezeli sie nie przesadza. I nie myslcie ze jak powiecie ze nie wolno to bedziecie lepsi albo madrzejsi. Bądźcie abstynentami ale nie narzucajcie swojej woli innym.
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() @up
W "alkocholu" widze coś złego.. bład..... Naprawde najlepiej zamknąć ten temat bo słuzy on tylko nabijaniu postów i nic z tego nie wyniknie... |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
2. Nie wiem 3. Doprawdy? Dzięki że mnie ktoś uświadomił... Położyłbyś się... 4. Wujek Dobra Rada radzi: Najlepszym sposobem na kaca jest obudzić się rano, wypić butelkę płynu do mycia naczyń i rytmicznie walić głową o lodówkę. -.- I nie pieprz, że masz dysleksję, bo 99 % Polaków ją ma. Strange, eh? Może jesteśmy narodem z defektem? -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() PAnowie weźcie przykład ze mnie ja nie pije od czasu do czasu a pale Marihuane!!! Jak piosenka mówi "Piajny typ żyga nastukany sie smieje" - nastukany najarany ganją ;] !!! PO ziole niemasz kaca tylko txw. zwale wkręca sie wszystko i masz dobry chumor i za****ście sie chce jeśt słodyczki albo chiperki ooooo tak teraz, np. wkreiło mi sie ze jestem extra forumowiczem i pisze bo sie upaliłem i gram w tibie na zazipce to czasami nawet jak bym zyl tym ludzikiem .....
Moze i troche z tym przesadzam na początku raz na tydzięń corqaz częsciej,a teraz pale codzieńnie po kilka razy ;] !!! !!!NIGDY NIENAZYWAJ PALACZA NARKOMANEM TO GRZECH!!!
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() palisz trawe i sadzisz ze nie jestes narkomanem?
to czym jest ganja? mi kumpel (Ś.P. - umarl z przedawkowania) mowil tak: stary pal ziolo bo to oczyszcza pluca. Ziolo przestalo wystarczac, siegnal po cos ciezszego i kolo sie zamknelo. Jezeli chcesz tak skonczyc to pal dalej i pozdrow ode mnie Św. Piotra ![]() @down NIE UZALEZNIA??!! nie skomentuje tego.... ujme to tak - zyj w takiej swiadomosci, jestes gorszy od tego autora tekstu.... nie dosc ze wiekszy gowniarz, to jeszcze nie wie za co sie lapie...... chlopcze poczytaj sobie co to THC ok? PROSZE CIEBIE poswiec swoj magiczny czas i poszukaj
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 04-06-2005 o 20:35. Powód: ort plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buahahaaaaa o szok!
Ty jestewś przewrażliwiony śmiertelna dawka marihuany to 2 kilogramy co kosztuje hurtowo 50 tyśięcy złotych... a po wypaleniu samemu 5 gramów to jusz taka faze ze szok! Wszystko jest śmieszne i gardło tak piecze jak przez fifke ze wiecje niezmabasz a 2kg to 2tysiąge gram o człowieniu!!! A marihuana nudzi sie tylko narkomanom a ci kurzy pozostajo przy swoim albo po prosatu jak trzeba to zucają są narmalni! Ja w te wakacje jeszcze więcej bede palił i pod koniec żuce bo przec to prawie niezdalem ;/....ehh..."albo rybki albo pipki" wybrałem palenie to niemogłem sie nigd skupic na nauce bo albo była śmieszna albo (jak miałęm zły chumor to jest taka przymulająco bezczynna faza) nic nierobiłem .... PS Człowieniu z tym ze marie przedawkołą to wałka wkręcasz tym co sie nieznajo ale ja uswiadamiam wszystkich to bagno ale nieuzależnia!!!
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
Na kaca, najlepsze jest powietrze, z pompki od materaca!! @down a nie jesteś głupi i młody?
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 04-06-2005 o 20:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Świat: Pacera
Poziom: 37
Skille: 70/53
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Prosze o odpowiedzenie na 4 pytania a tu mi wyskakuja takie debile ze c*** opada szczerze na te pytania odpowiedziało tylko pare osob a cala reszta powiedziala ze jestem glupi za mlody etc. szeczerze mam was w d**** chcialem tylko zebyscie odpowiedziely na te glupie 4 pytania
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja odpowiedziałem...
Marihuana tak samo jak alkochol psuje wnętrze organizmu więc jak chcesz imprtezowac przeżuć sie na trawke! Moja odpowiedz! ![]()
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Po raz kolejny mowie: zamknijcie ten temat. Nie dosc ze offtopic to jeszcze zaraz was zaskarży prokuratura o promowanie narkomani...
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i wsxadzo mnie za kratki xD!!!
Heheee to kto chce dragi kupić odemnie xD!!!??? <joke>!
![]() |
#79 |
Guest
|
![]() Trawka and upijanie się w wieku -16 = debilizm.
Wypić mozna browarka małego... zapalić wcale... <Moje zdanie. [do wieku ~17 lat] |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Trawka w ogóle zabroniona...
![]() |