|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() btw czytal ktoś wywiad z Diego na tibianews? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() ja gram na iridi i z tego co mi wiadomo tylko Naviator pozostal na iridi z prawdziwych DT
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Zaczeło się od kłótni haos ridersów (ranga w gildii del'toro bez dopisku w nicku del'toro) z mediotą windalem i innymi. Założyli oni własną gildię o nazwie...i tu jest problem...po zmianie nazwy na "in Flames" i przyłączeniu do siebie Vampirów zaczęła się wojna. Walki były dosyć krótkie, jednak zacięte. Wygrało In Flames. Kilka tygodni temu gildia ta rozpadła się i powstały 2 przyjazne gildie: Pretorian guard i Isarian Finests. Jak narazie żyją w zgodzie, jednak Wszystko się wyjaśni. Jak dla mnie władza na Isarze nie zmieniła się ani trochę...dalej jest zabijanie bez powodu i za za szybkie nabijanie lv. Apropo dimitriego Koleś był zajefajny. Jako jedyny potrafił coś zrobić. Szkoda że dostał bana bo losy na isarze potoczyłyby się zupełnie inaczej. @raul Dokładnie nie warto już próbować podbijać Berylii. wszystko jest zakończone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Oświęcim
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Każdy z was który mysli ze coś wie na temat DT. Nie wie nic. Usłyszeliscie bajki, albo subiektywne wersje zdarzeń i myślicie ze jetescie fajni. Wypracowane zaufanie i chłopaków z DT procentuje naprawde wspaniala znajmoscia i zaden z nich nie zostanie usuniety z mojego Msna.
Ez~
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Wiem, nabijam bezsensowny post. Mimowszystko musze zapytac - ja tez tylko mysle, ze jestem fajny? ;<
Tak, btw, rzeczywiscie uslyszalem subiektywne wersje zdazen... Zgadnij, od kogo? ;> Edit: okazalo sie, ze mozna jeszcze jakis sens w tym poscie znalesc. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 08-06-2005 o 22:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Słupsk
|
![]() @up
Hehe, bo oni sa szwedami, a nie polakami... Juz sie przyzywczailem do tego, ze lepiej liczyc na br itd. niz na WIEKSZOSC polakow -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() OMG ale zamęt ktos zasiał bo del'toro graja tu czy tam co to za różnica, prawda jest taka że jak im nie wejdziesz w drogę to nic ci nie zrobią, prawdą jest to, że jak się wybijesz to po prostu zaproszą cię do swojej guild.
Jest paru PA wśród nich ale większość to wporzo ludzie (tacy sami jak kazdy inny). więc nie widzę powodu żeby robić z tego wielkie halo.....
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() moj kumpel nabil na ebryli za szybko lvl i go huntowac zaczeli :/ bo za szybko expi wiec zrobi sie z tego druga isara pewnie :/ps:100 post
![]()
![]() |
#70 |
Zbanowany
|
![]() dlaczego 8-25lvle max mówią że im dt nic nie zrobili i to mit?bo del toro nie expią na trolach!opanujcie się i nie zarzucajcie komuś że bajki opowiada tylko zróbcie porządniejszy lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() Naviator jest z Titani
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zivie
Profesja: Paladin
Gildia: Night Watch
Świat: Trimera
Poziom: 28
|
![]() jak Del Toro chcą zająć Berylie... To ja radze wszystkim z berylii powybijac Del Toro poki jeszcze nie osiagneli wladzy...
![]() |
#73 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum