|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() Hmm... wiecie ja chyba dochodze do wniosku ze to byl jakis bug wykorzystany przez kogos... nie zaden program, albo wlasnie program ktory dzieki bugowi mogl zrobic cos takiego... dlatego moze ten update... bo mi tam zawsze lista z charami sie po jakims czasie zamykala.
Ostatnio edytowany przez Mefontic - 10-06-2005 o 16:01. |
![]() |
#63 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() edit:
. $corc racja post do usuniecia Ostatnio edytowany przez Vil - 13-06-2005 o 00:12. |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Kiedys jak mi sie wyczerpywaly baterie w myszce, badz w innej kabelek sie ze tak powiem zdupcyl
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Gdzie ty żyjesz człowieku? |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Imię: Emilos Reeg
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 134
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Teoria mowi iz jest to niemozliwe , ale skoro zginelo pare osob w takiej samej sytuacji, to szczerze watpie czy jest to zbieg okolicznosci. Teoria pozostanie teoria, a fakty pozostana faktami.
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mythic Boltana
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 131
|
![]() Siemka, Tutaj Luvanton mówi. Jest bardzo możliwe że bot o którego toczy się cała kłotnia rzeczywiście istnieje. Osobiście jednak myślę że niejest szeroko dostępny i bardzo latwo go wykryc. Mam jedna jedyna prośbę ! osoby które niesą pewni ż bot istnieje albo jeżeli są pewni a niewiedzxa kto tego bota uzywa niech niezucaja nickami. Na komputerach nieznam sie zbyt wiec jak moglbym zrobic bot ktory jak sadze wymagalby geniuszu ....... Seer zginal z mojej reki. zabilem go majac skulla. Powod ? wczesniej zabilem jedna osobe ktora rowniez mnie denerwowala a on zaczal mnie nawalac z jakiejs dupnej broni nastepnie wyskoczyl mu yellow skull wiec zaczalem go nawalac zjechalem do mocno czerwo zycia a nastepnie Teebu ktorego nieznam i niejest on moim przyjacielem dokonczyl sprawe. Che tlyko powiedziec jedno : NIGDY NIEUZYWALEM TEGO BOTA I USLYSZALEM DOPIERO WTEDY GDY MNIE O NIEGO OSKARZYLI.
P.S. Seer de'Lionheart, Sirithcam on Iridia Ci ludzie zaplaca za klamstwa i za naruszanie mojej czystosci jesli chodzi o cheaty |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Pruszków ; /
![]() |
![]() Cytuj:
Wiem dobrze co mówię, i nie zacznę ciebie przepraszać czy zmieniać nagle zdanie pod jakimikolwiek groźbami ![]() PS. Za każde kolejne twoje kłamstwo odpłacę się cytatem twoich wcześniejszych kłamstw, które napisałeś w "wywiadzie", a na które mam dowody, że są nieprawdą ![]()
Są na świecie rzeczy, które się nawet fizjologom nie śniły ![]() Ostatnio edytowany przez Seeraph - 10-06-2005 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
#69 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() hehehe, dorzuce swoje 3 grosze
![]() w nocy jak spalem naszla mnie wena, wiec tak, jak grasz w tibie, i uzywasz, np gadu gadu, jest sprawa nie trudna wykryc twoje IP, wystarczy znac twoj nr, ja mam znikome pojecie o programowaniu i tym podobnym, ale potrafie okreslic w ten sposob IP 75% osob zalogowanych w sieci gg, bez uzycia zadnych skomplikowanych narzedzi. moze to jakos daloby podstawy do uczynienia bardziej prawdopodobnej wersji o jakims syfie, co sie dostalo na waszego (tych pokrzywdzonych) kompa. |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jestem pewny, że taki "bot" istniał i istnieje, lecz jest "niekompatybilny" z wersją 7.41 Tibii. Tak więc dla mnie sprawa istnienia lub niestnienia bota jest zamknięta, lecz dalej sprawą otwartą i dość trudną do rozwiązania jest w jaki sposób bot zmuszał ludzi do ataku na osobę posiadającą ten program, tzn. czy ingerował w dane przesyłane z/do serwera, komputer użytkownika czy też być może jakiś inny prostszy sposób...
Są na świecie rzeczy, które się nawet fizjologom nie śniły ![]() Ostatnio edytowany przez Seeraph - 11-06-2005 o 11:14. |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzisiaj odbyłem dość długą rozmowę z wcześniej oskarżanym przez nas o posiadanie ów bota "Luvantonem". Po długich wyjaśnieniach okazało się, że Luvanton rzeczywiśie nie miał i nieposiada takiego "bota". Wybuchła z tego niemała afera, więc Luvanton - za wszystkie oskarżenia przepraszamy i w naszych oczach jesteś czysty jak łza
![]() PS. Znowu dostane punkty karne ![]()
Są na świecie rzeczy, które się nawet fizjologom nie śniły ![]() Ostatnio edytowany przez Seeraph - 11-06-2005 o 17:13. Powód: bo tak : P |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() ![]() Cytuj:
PS: ja nie bede musial stosowac zadnego bota...przetestuje mojego sdka na twoim kumplu...Belive me. Ostatnio edytowany przez Xandar Mac'Leod - 11-06-2005 o 18:08. |
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Kolega mówił, że bubble ma tego bota i zabiła juz ponad 40 osob na antice
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() @Seeraph, Mefontic: to ja go napisalem, muaahahahahahahah! Ku chwale Triad i DB przejmuje on kontrole nad waszymi duszami! Jestem genialnym okultysta-hackerem i mam wladze nad waaaaaszymi wszyyyystkimi duszaaaami!
@koczko: Tylko? Ja na Iridii zabilem juz 150. A na azurze juz okolo 2k. FEAR ME! <przepraszam, wiem, ponioslo mnie, ale po przeczytaniu tego tematu inaczej nie moglem> A na powaznie. Ciesze sie, ze wszysko juz sie wyjasnilo. Na przyszlosc radze powstrzymac sie z oskarzaniem poszczegolnych osob, zanim nie zdobedzie sie 100% dowodow winy. |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmmmm, w poprzednim poście pisałem, że oskarżenia, które padły pod adresem Luvantona były nieprawdziwe, i za to przepraszam, lecz wszystko to stało się z winy właśnie tego bota, który posiadał Pebuu. Idąc pod depo gostek z white skullem zastawiał mi droge (Pebuu) ale niezaatakował. W końcu poszłem dalej i przechodząc obok Luvantona, który miał skulla moja postać go zaczęła atakować mimo iż nawet niemiałem go zaznaczonego na battleliście. Luvantonovi pojawiła się u mnie żółta czaszka, więc polazł za mną. Ja nic niemiałem, więc odczytałem to jako wcześniej wymienione "czajenie się" na mnie i dlatego błędnie oskarżyłem go o posiadanie bota. Pebuu nieatakował mnie samemu bo był knightem na 31 lvl, więc jeśli okazałoby się, że mam przy sobie SD niemiałby szans. On dołączył się później, kiedy stałem zablokowany pod depo. Później widziałem jak właśnie Pebuu wykańczał w ten sposób już bez pomocy innych ludzi z low lvl, tak więc powtarzam: bot taki istnieje!!!
PS. W poprzednim poście wyjaśniłem jak działa w praktyce, więc nie będę tłumaczył po raz drugi
#76 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
PS. Do bana jeszcze 7 pkt ![]()
Są na świecie rzeczy, które się nawet fizjologom nie śniły ![]() Ostatnio edytowany przez Seeraph - 11-06-2005 o 23:21. |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Myrtana
|
![]() Heh wystarczy mieć linuksa i jazda hehehehe
Oczywiście ja nic nie robie to tylko domysły ![]()
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Gram na iridii i fakt slyszalem o tym a nicki tych postaci sie zgadzaja to chyba faktycznie istnialo badz istnieje...koles w gildi u mnie mi sie zalil ze go tak zalatwili
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() To prawda, mojego kumpla tak zalatwil wlasnie Pebuu (czy jak mu tam).
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
natomiast Luvanton nie, po prostu niesłusznie go oskarżyłem ![]() Sorry Luvanton...