|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ostatno slyszalem o pewnym bocie/makro nie wiem co to prawda ale paru kumpli juz padlo. Ktos stworzyl program ktory powoduje ze jezeli masz to wlaczone podejdziesz do drugiej osoby w tibi na 1 kratkę zaczyna cię autoattakowac. Wiekszosc moich kumpli z tibi zaczyna sie coraz bardziej obawiac tego makro... dobry sposob na zarabianie kasy przez high lvli -.- jezeli ktos wie cos o tym albo zostal zalatwiony w podobny sposob prosil bym o szczegoly...
@down Hmm... nie zalapal by reda, poniewaz to nie hight lvl dostaje pk, np. Bubble zalaczy ten program idze pod depo stoi jakis tam 80lvl podchodzi do tego goscia i ten 80lvl zaczyna ja atakowac tymsamym ten na 80lvlu dostaje skulla, nie moze wejsc do PZ i jest zalatwiony ;/ Ostatnio edytowany przez Mefontic - 09-06-2005 o 20:39. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() buahah jakie wy nazwy tematow umiecie wymyslac!
@topic nie slyszalem o takim czyms.....ale i tak uwazam ze dla high leveli to nei jest sposob na zarabianie poniewaz: 1.maja juz troche kasy(wola robic runki na mc/chodzic na hunty) 2.szybko by truskawe zalapal i nie moglby chodzic w normalnym eq(czyt. bybly np. "ograniczony"
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() morwi... zle zrozumialems, przeczytaj dokladnie.... gracz x podchodzi do gracza y i gracz y zaczyna go automatycznie atakowac. Nie slyszalem o czyms takim, ale mozliwe ze istnieje.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() no tak zle to zrozumialem sry;/
#5 |
Guest
|
![]() juz wiem kto ma ten program na Iridi: Luvanton i Pebuu niedawno go testowali ;/// nic nie mowie, ale prawdopodobnie ten update byl spowodowany tym botem (moze blokowali cos na tego bota[nie wiem nie znam sie tak na kompach]) bo mi tam zawsze sie po paru sekundach wylaczala lista charow...
Ostatnio edytowany przez Mefontic - 09-06-2005 o 20:26. |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Nie "hight" tylko "high".
2. Nie "mojich" tylko "moich". 3. Dziwne :/ jezeli to prawda (nie wierze w to) to CipSoft powinien wziac sie do pracy. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Oczywiśnie nie przecze, ale trudno mi uwierzyć żeby bot na moim kompie działał na inną postać... jeśli to prawda to tylko czekać na boty pozwalające zabijać bez dostania skulla, przyśpieszające skillowanie itp...
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Bez paniki...
taki bot nie istnieje recze cyckiem
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Bez przesady, taki 'new grozny bot', raczej nie istnieje, dosc trudno byloby go stworzyc, ale chyba jest to mozliwe. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Moze uda mi sie zagadac z jedna z ofiar, jak cos to wkleje tu najciekawsze fragmenty z rozmowy...
|
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Nie sadze, zeby cos takiego istnialo. To makro/bot musialby zmieniac dane przesylane z serwera Cipow lub te z komputera gracza. Jesli to prawda (w co nie wierze) to gratuluje autorowi programu
![]()
#12 |
Guest
|
![]() Poprzednicy maja racje, taki bot nie istnieje.
|
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Toruń
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Nieobecny.
|
![]() To co mowicie (podchodzę do gościa, odpalam program i on mnie atakuje) jest bzdurą wyssaną z palca. Zabawa z klientem jest możliwa, ale byle idoita tego nie zrobi.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Tutaj daje rozmowe:
23:17 Sirithcam on Iridia: Kto i jak cie zabil?? 23:17 Seer de'Lionheart: zabil mnie Luvanton (on zaczal mnie atakowac) a potem sie Pebuu dolaczyl 23:18 Seer de'Lionheart: stalem pod depo bo niemialem niestety gdzie uciec : / 23:18 Sirithcam on Iridia: opisz to dokladniej 23:19 Sirithcam on Iridia: stales pod depo 23:19 Sirithcam on Iridia: potrzedl Luvanton 23:19 Sirithcam on Iridia: i zaczoles go attakowac?? 23:19 Sirithcam on Iridia: czy jak? 23:19 Seer de'Lionheart: stalem pod depo i podszedl Luvanton 23:20 Seer de'Lionheart: na poczatku wygladalo to jakby sam siebie atakowal 23:20 Seer de'Lionheart: bo widac bylo chmurke i "uzycie tarczy" na jego postaci 23:21 Seer de'Lionheart: ale nikt go nie atakowal 23:21 Seer de'Lionheart: jak zaczal we mnie nawalac boltami pomyslalem sobie ze poczekam chwile i jak nieodejdzie 23:21 Seer de'Lionheart: schowam sie do depo 23:22 Seer de'Lionheart: ale niemoglem sie tam schowac bo jak sie okazalo... 23:22 Seer de'Lionheart: to ja go atakowalem mimo iz przez caly ten czas niedotknalem nawet myszki !!! 23:23 Sirithcam on Iridia: hmm 23:23 Sirithcam on Iridia: a co bylo dalej? 23:23 Seer de'Lionheart: wtedy jeszcze niewiedzialem co sie dzieje ale po dedzie 23:23 Seer de'Lionheart: stalem w swiatyni i obserwowalem co sie dzialo 23:24 Seer de'Lionheart: on (Luvanton) i Pebuu latali i zabijali w ten sposob innych graczy ze slabszymi lvl 23:24 Sirithcam on Iridia: kogo jeszcze zabili? 23:24 Seer de'Lionheart: i ci atakowani goscie najpierw probowali schronic sie gdzies 23:25 Seer de'Lionheart: ( ja stalem przy swaityni wiec widzialem tych co uciekali do swaityni) 23:26 Seer de'Lionheart: no i ich tez wywalalo tzn. niemogli wejsc do Protection ZOne 23:26 Seer de'Lionheart: jedna osoba 23:26 Seer de'Lionheart: z ktora rozmawialem byla Jolcig 23:26 Seer de'Lionheart: i ona tez mi mowila ze to dziwne 23:26 Sirithcam on Iridia: ok 23:27 Sirithcam on Iridia: thx za wywiad 23:27 Sirithcam on Iridia: mysle ze wszystko sie wyjasni ;] 23:27 Sirithcam on Iridia: narqa 23:28 Seer de'Lionheart: papa hmm jak widac to ten bot istnieje jeszcze pogadam z Jolcig i dam tu rozmowe ![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odp, nigdy taki bot nie istanial i nie bedzie istnial.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() moze skulla niema ale nieda sie wejsc do PZ -.- i koles ktory ma bota moze cie atakowac i niema skulla czy jakos tak
![]() Ostatnio edytowany przez Mefontic - 09-06-2005 o 23:30. |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @upup
No nie wiem czy on mowi prawde. Przerazajace by to bylo, no nie? |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() moze i tak ale wkazdym badz razie osoba broniaca sie niemoze wejsc do PZ
bo koles ktory mial bota zrobil ze zacza go atakowac... nawet na tibia.com jest ten bot wspomniany... Ostatnio edytowany przez Mefontic - 09-06-2005 o 23:32. |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tzn.: Ty nie masz skulla i nie mozesz wejsc do pz i koles, ktory cie atakuje nie ma skulla?
|
![]() |