|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Możliwe jest też to, że wprowadzili zwiększony limit graczy (nie tylko na mainie ale także na rooku) właśnie przed nowymi serverami, aby więcej osób miało szanse grać na samym początku serva... Myśle, że światy powstaną środa - piątek.
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() No z tym servem to faktycznie ciekawe. 50 servów * 50 miejsc = 2500 miejsc, 4 servy po 800 miejsc = 3200. No więc może stworzą, ale nie 4. Poczekamy zobaczymy. Najgorsze, że mialem kupic pacca teraz, zwiedzic main i rook [bo to mój 1szy pacc], a potem isc na nowego serva
![]()
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() O nie! O 50 debili więcej na expowiskach -.- ...Narzekałem że wszystko zajętę przed podwyższeniem limitu a teraz?! O boshe! A najgorsze że na nowy serw sie nie przeniose bo na Aldorze pełno kumpli -.-
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() @up up Hellraiser
Ty noobie mase ludzi czeka na nowe swiaty ponieważ poprzednie nowe swiaty sa opanowane calkowicie przez gildie zlozone w wiekszosci ze szwedow ![]() ![]() Jak nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj PLS new servers-zacznijmy CIPom spamowac na forum i mailu o nowe serwy ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() nudne jest jak każdy post jest taki sam już jest to wkurzające kurde 900 pełne expowiska kurde kiedy nowe swiaty kurde mi to zwisa ja mam pacc naprawde w****iające to jest
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() Ja tam sie ciesze
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() ludzie! ale z was nooby! przecież Cipy nie powiększyłyby serwerów gdyby od tego miały sie lagi porobić! a serwery na pewno będą, już taka tradycja, że co miesiąc kilka nowych dochodzi ;]
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Lokacja: Rzeszow
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() mozna jeszczezauwazyc ze gdy bedzie wiecej osób na serwach to ceny niebedo spadac
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: nah :)
Imię: Thalcon
Profesja: Sorcerer
Gildia: Monastery of Death
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() OMG OMG OMG ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem! HUahUAHuAHuHAuHAu ![]() Ostatnio edytowany przez Xhacker - 22-06-2005 o 09:19. |
|
![]() |
![]() |
#71 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@topic:wg mnie jeśli ciposft by wiedział że to zwiększy lagi to nie zrobiłby tego-.- Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 22-06-2005 o 09:46. |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Nie tylko nie to!
Najgorszy możiwy koszmar. Gdzie te 50 osób będzie expić? już teraz guardy non-stop zajęta ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Ostróda
![]() |
![]() LUDZIE!!! Otwórzcie oczy!!! BNiwidzicie co to oznacza??? Cip soft nareszcie ssie zaczyna interesować faccami!!! Ale tak pozatym tworzy tereny dla pacc!! Nie wiecie o co chodzi???? Powieksza ilość bo wie że 80% Pacc pójdzie na new tereny............... i w Podstawowych miejscach (Carlin, Ab, Kazo itp) bedzie mniej ludzi i o te 50 może se zwiększyć co tam... a co do Lagów.... 99% Lagów są spowodowane przez dostawce a nie przez tibie... tak to jest jak ktoś jedzie na jakimś gównianym niby 128 kbps a tak naprawde od dostawcy dostaje tylko 56..... ja jestem szczęśliwym posiadaczem zajefajnej 2,5 mbps neostrady -.-
Ostatnio edytowany przez Ungoliathos - 22-06-2005 o 10:38. |
![]() |
![]() |
#74 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Napewno nie beda zajete expowsika nowe tereny beda zajete przez pacce a facce beda se mogli expic na terenach facc +50 zrobili po to zeby wiecej uh makerow bylo i zeby tanialy uhy bo nowe tereny beda moim zdaniem wymagajace i ciezkie =D
#76 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Lewin Brzeski
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tomek Del'Norte
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 25
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
Ja tam gram na infernie gdzie zawsze jest malo osób wiec dla mnie to nie problem |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() Ja tam mam pacca wiec sie nie przejmuje :> Co do tych 50+ osob:
Wedlug mnie to nic nie zmieni w grze. Przewaznie ludzie stoja pod dp i se gadaja a expowisk nie brak. Nowe tereny beda raczej zajete z poczatku bo ludzie beda chcieli je obejrzec a pozniej moga byc problemy jak wszystkim sie odechce dżungli ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Knight
![]() |
![]() No to ladnie :/ juz widze kicki bo server nie wytrzumuje bo wejdzie za duzo ludzi :/ expowiska tez zapelnione :/ lagi ( nie bede mogl lurowac gs
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Znienacka
![]() |
![]() Jak czytam wypowiedzi niektorych to mi sie żygać chce po pierwsze do Cipy nigdy by nie robili niczego co by zwiększało lagi btw.Ja nigdy w życiu nie miałem lagów jest mi to obce więc się nie boje[neo rox].Poza tym im wiecej ludzi na serwerze tym szybszy resp potworow.Ja tez kupilem pacca i czekam na nowe serwery i sie nie przejmoje czyims głupim gadaniem ze moze nie byc nowych serwerow będą na 100%
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() A ja bym wolal juz update niz te nowe serwery xD Update to chyba lepsza rzecz...
|
![]() |