|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Świnoujscie
Stan: Na emeryturze
Imię: Twoj stary!!!
Gildia: Twoj stary familly!!!
|
![]() Cytuj:
Jeden z takich tematow
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() @IrON
Napisales cos takiego " to do wszystkich którzy tu pisza a go nie znaja" wiec myslalem ze do mnie tez ![]() @Dreamersik To jest Wil~ . Skad to wiem? bo potem gadalem z nim na prv na tibi i wiedzial o co chodzi ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Royal de'Van - 27-06-2005 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() C u |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Pruszków / P(r)oland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Valegard Torin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hotsteppers
Świat: Iridia
Skille: 99/94
|
![]() O co wy się kłucicie?? Że jeden ma 13 lat, ma (chyba) 100+ lvl i gra na non pvp?? I co z tego że non pvp?? Założe się że nie jednego z tego forum byl rozpirzył
![]() ![]() Masakrowiec: W czym masz problem?? Wypowiedziała sie grupka ludzi która nawet nie wie co to jest ten hiro (jak to sie pisało?? ![]() Scorp: non pvp a pvp to spora różnica... Wcale nie musi dzielić konta, a jeżeli poprostu jestes zazdrosny to nic nie pisz lepiej. "@Wilaggio the best pall on ALDORA" - pokaż to na ss (means wklej więcej) ![]()
21:36 Bentero: 90% knightow co uzywaja clubow to Br 21:37 Chris'Ronaldo: vale gdzie mieszkasz?XD 21:37 Bentero:nie mowia troszke po hiszpansku w domu? Myślisz że jesteś fajny?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
|
![]() @up
N/C czego mam zazdroscic dzielenia?...zobacz ze on mial bana...powinien dostac bana i by nie dzielil wiecej ;] mevar dostal, on tez powininen ^.^ pozatym masakrowiec to jest za przeproszeniem: JE**** PA, wiec wiele osob go nie cierpi na servie, a co do ciebie up, to chyba ty mu zazdroscisz -.--------- mmmm mi chodzi o to ze non pvp a pvp to taka roznica ze tu masz wojne a tutaj nie, chyba nie bedziesz gral na pvp i se bedziesz zabijal dla jaj co nie? na non pvp masz spokoj- ale to nie jest temat: roznicy miedzy pvp a non pvp. ja sie tylko wypowiedzialem co mysle o masakrowiecu: PA,sharer itd itp $corp!~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maly wizak
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 103/xx
|
![]() Szybko idzesz z tym lvl Wilaggio, ale już Cię doganiam.
![]() //Maly wizak Ostatnio edytowany przez Katsumoto - 15-10-2005 o 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2005
Świat: Inferna
|
![]() Masakrowiec ma duze umiejetnosci i by wiekszsc was z fragowal, jak mowil liczy sie pvp skill, cachero jak gral na test servie jesli dobrze pamietam zabili go dwaj 70 sorcowie so?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() Nice ss !!!nigdy takich nie widziałem ale nie dziwcie sie, bo to przeciez najlepszy pall na servie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Nom.. Padło mu się.. ^^ To juz dosyc dawno było, ale ten kto nie widział
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() @Up
HAUshuAHUHSUAH, OWNED! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ładne ssy, gratz lvli i lootów. Daj more.
@Masa~ Widziałem twoje filmy, i jakoś twoje PvP mnie nie zachwyciło, fragi wyglądały głównie tak: <kilka sd> <spam ue> Nie mówie że suxisz czy coś, ale nie wywyższaj się bo są lepsi od ciebie, ty masz lvl a nie super pvp skilla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() ssy sa za***iste oby tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
|
![]() Popieram rippera...Masakrowiec wszedl na forum myslisz ze ma 131 lev jest kims wozi sie po forum mowi tylko "dajcie namy zoabczymy" masak ty sie tak wozisz bo masz kolegow na Aldorze gdybys byl sam to sral bys widzac przebiegajacego 70 levela... myslisz ze znasz paranoik'a i nemtor'a i jestes bogiem otoz wcale tak nie jest panie Exander...a co do fotem wil~'a sa troche przesadzone ale nie musicie go od razu jechac chcial zrobic dobre wrazenie i widac ze 90% mu zazdrosci ^^Will dajesz 200 wszyscy sie posraja xD
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Imię: Maly wizak
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 103/xx
|
![]() Lol co wy macie do Masakrowca? Każdy umie na forum opieprzać high lvl bo myśli że internet to pełna anonimowość.Jak chcesz go ochrzanić albo posapać to poszukaj go na Aldorce, stanij na środku łąki i pogadaj
![]() ![]() Ktoś napisał że jego fragi nie są powalające, jedynie kilka sd i dobitka... Czego chieć więcej? Zabił to zabił frag się liczył. Jak się cchecie przekonać o jego umiejętnościach to wstańcie z nim oko w oko. Pozdro all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() hahahah Will
![]() ![]() ![]() sski ogllnie fajne ![]() a ci co nie wierza ze sa 3 yeti look here ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez klepa15 - 16-10-2005 o 14:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
![]() Cytuj:
Ale nie bede rozgrzebywal naszych spraw z Aldorki. A jak masz co do Masaka to ja tez cIE moge ustawic.. Pokaz sie na Aldorze.. @topic ja jestem lepszy XDDDDDDDDDDDDDDddd
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: vhi100ku
Imię: Valriocus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Narazie nie posiadam :P
Świat: Saphira
Poziom: 24