|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Ojojoj. Ale się tych traucerów narobiło xD.
Ja tam uczę się może z tydzień. Narazie umiem podstawowe vaulty których jednak niemam zabardzo gdzi się uczyć, tylko u kolegi czasami. No więc tak: Monkey vault, regular two-handed vault, (uczę się jeszcze) 360 underbara, ze dwa razy próbowałem tic-taca i mi wyszło nawet i takie tam parę innych. Z takich czystych trcków to chyba nic nie umiem ![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Wiecie jak JA biegam to nie patrze czy zrobie fajnego tricka tylko patrze czy pokonam przeszkode
![]()
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ZAczołem dokładnie kilka minut temu i już mnei kostka bli.Oczywiscie sam proboje bez zadnych porad z stron.Narazie to pocwiczyc musze .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ja sądze, że z tego całego biegania to przydatne jest przeskakiwanie przez ogrodzenia i bezkontuzyjny upadek, reszta to popisowe tricki.. wole nurkowanie ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A umie ktoś tic-taca?? JA próbowałem ale max 2 kroki robiłem
![]()
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() Tic Tac, 2 kroki? Tic Tac to raczej odbicie się od ściany nogą, w celu wzlecenia wyżej... co do filmiku, to jest na necie taki "Vaults101" oraz "Vaults 102"... i tam bedziesz mial pokazanego Tic Taca i całą masę innych Vaultów i kombinacji/wariacji. Wystarczy chwile poszukac tych filmików, albo chociażby przez jakieś eMule zassać.
Są jeszcze opisy ze zdjęciami na przykład na www.urbanfreeflow.com w dziale PK FUNDAMENTALS, albo na jakiejś polskiej stronce... adresu nie pamiętam, ale w koncu od czego jest google.com? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Vaults 101 i 102 to biblia PK , naprawde
jest tam wszystko.... ![]() @down Na forum ,zwlaszcza ci na owionie nie grają w Tibie ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sokochłap - 15-08-2005 o 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Imię: Forgotten shaman
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 74
Skille: 81/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wow tylu traceurów w tibie gra no nieźle...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() jak zaczac?? tylko nie mowcie mi "zrob emcepence przez dwie rece" bo i tak teog nie zrozumiem (chodzi mi o podawanie nazw). Podajecie linki do stron na ktorych tak naprawde nie ma nic dla tak "bardzo bardzo poczatkujacych" niewiem co i jak , widzialem kilka filmikow w tym same trudne tricki. Pomoze mlodemu newbie ?
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() Ja tu tak czytam i czytam... I dochodzę do wniosku, że zaczne "biegać". Szukam tylko kogoś kto mógłby by ze mną w moim małym miasteczku zwanym Knurowem potrenować. Jak mam robić z siebie idiotę to przynajmniej nie sam.
![]() ![]() ![]() Pozdro.
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Miałem trenowac ale... gdy zaczolem bylem sam ludzie na mnie jak na debila patrzyli co ja robie na poreczach itd. raz jechala policja przez moje osiedle zatrzymala sie i powiedziala ze jezeli bede dalej to robil to wlepia mi mandat:/ dokladnie powiedizal ze niszcze obkiety publiczne czy cos takiego....i odad siedze w domku bo nie mam warunkow do treningu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a mnie *** obchodzi co myslą inni, ot co ![]() @down : Na materacu ? Nic nie zastapi biegania po miescie
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sokochłap - 16-08-2005 o 20:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Dokładnie!! Fcuk the system. A co do tego tic-taca. Wprowadzili mnie w błąd na stronce pewnej, tam piszą że wallrun (o który mi chodziło) to biegnięcie pod scianę a nie wzdłuż a tic-tac to właśnie biegnięcie wzdłuż. Więc srry ale nie moja wina ![]() EDIT: ŁOJJEZUSSSSS!! Właśnie jestem po pierwszym treningu Tricków (wcześniej trenowałem tylko elementy czysto parkourowe i stanie na łapach). Materacyki są to ja staje i przygotowuje się do backflipa. Biere zamach... wybijam się... lece ładnie nogi nad samą głową prościutko widzę pod spodem ziemię iii... ***UT!! Na ryyj! Naszczęscie materace był grube i nic mnie nie bolało. Później próbowałęm to robiłem jakoś tak krzywo, w bok trochę, i mało technicznie. Później próbuje aeriala i wychodzi dosyć anemicznie, ale wysokość jest niezła tylko technike trzeba doszlifować. próbuje jeszcze raz iii... wyleciałem nogami za materace i przywaliłem stopami w trawke. Jakoś tak nijak ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Liado - 16-08-2005 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() @Lidao
Nie wychylaj glowy przy backflipie. @Gokufan Wysil wyobraznie. Zobacz czy w twoim otoczeniu nie ma fajnych miejscowek, skacz z coraz wiekszych wysokosci, zacznij wdrapywac sie na jakies murki, proboj robic rozne tricki, a noz ci jakis wyjdzie. Nie oczekuj, ze ktos ci podsunie "Parkour Tutorial" bo chodzi o to, zeby stworzyc wlasny styl poruszania sie w terenie.
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() No dobra, jak już ten Temat się tak kreci to Zareklamuje stronke Grupy Moich Kumpli Rapide Clan. Dla mnie to czarna magia to wy ćwiczycie
![]() Zapraszam na strone: KLIK!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() Hehe... Ja "biegam" od niecałego roku i jakoś mi się to nieznudziło więc o co chodzi ?? Wręcz przeciwnie zdaje mi się to coraz ciekawsze
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Warxie - 03-02-2006 o 23:08. |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
|
![]() Miło wiedzieć że sa ludzie grajacy w tibię i do tego ćwiczą parkour.
Nieczytalem wszystkich stron ale chyba zapomnieliscie dodać strone: www.le.parkour.pl ... Jakbyś chciał poskakać z moim team'em xD To zapraszamy na Bulwar Ikara (jak tylko przyjdize wiosna ![]() //Pozd. Seth~ |
![]() |
![]() |