|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jagoodek - tyle to i ja potrafię zrobić. Słuchaj, rysunek to żaden dowód na to, że chcesz się poważnie brać za ten projekt... Najpierw coś NAPRAWDĘ zrób. -.-
![]() |
|
![]() |
#62 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie korygujesz błędów - odpadasz. Aaa... i powiem jeszcze jedno. Nie istnieją programy do automatycznego tworzenia gier RPG z mapki zrobionej w Paincie, Corelu, Photoshopie czy jakimś programie ciągnącym RPGistę za rączkę i nigdy nie powstaną. Mapka należy tylko do sfery marzeń nad grą. Cytuj:
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Spadłem z krzesła. Po pierwsze, widać powalającą pracę grafików w twoim teamie - zapewne cały sztab pracował nad tym non stop. Poza tym, już po samym screenie (o_0) można odnieść wrażenie, że gra będzie super wciągająca i innowacyjna, co dobrze świadczy o grupie programistów, zapewne harujących dzień i noc by uzyskać taki efekt. O, nie masz programistów? Grafików takoż niet? Chłopie, w rpg makerze, afair, 'grę' robi się góra tydzień. Bo to gówno nie program jest. Chcesz zrobić na szybko grę mmo, zrób ją - jak już ktoś powiedział - w byondzie. Bo ma o wiele większe możliwości niż rpg maker. Ale i tam nie licz na coś, co ma szansę konkurować choćby z najgorszymi mmorpgami tworzonymi w visual basicu. Bo naucz się , że nie wystarczy to, że jesteś polakiem, masz mapę i 'super-tru-kewl-za***isty-pomysł' na powalającego rpg, żeby osiągnąć sukces.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() No nie wygląda to zachwycająco... parę rzeczek na krzyż, "potężne góry"... Nie wiem czy coś z tego będzie...
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() ruszyly prace nad grafikami przedmiotow (konkretnie zbroi i tarcz) do Valyi. Nasi ludzie pracuja w pocie czola by gra byla warta co najmniej tyle co Tibia.
Najlepszym tego przykladem jest pawepek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Czekamy na screeny
![]()
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Jagooodek jak byś mógł wrzuć interfejs walki...
![]() |
#68 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak wyżej napisałe Jagoodek, jestem "zamieszany" w Valyię. Narazie pracujemy nad grafikami i mapą... Projekt jak narazie opracowują 4 osoby!
@edit Grafiki pokazemu, jak wszystki bedą skończone (kiedy wszystko bedzie juz na bank dobrze zrobione, bo narazie grafiki są tylko wstępne, przynajmniej armorów)
-> regulamin Ostatnio edytowany przez pawepek - 06-07-2005 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() "pracują nad tym nasi ludzie" zabrzmiało to co najmniej tak jak byś mial do syspozycji legiony programistów i grafików gotowych do wszelkich poświęceń, nie a tak na serio to czekam na produkt końcowy, cóż to sie ukaże na światlo dzinne, poczekamy zobaczymy
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Ten człowiek to masochista, zamiast siedzieć cicho i udawać że tego tematu nie było to ten go odśieża i na gygy ludzi męczy. Daj sobie spokój. Moge autograf?
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Z Cipów tacy profesjonaliści, jak ze mnie baletnica... Ale przynajmniej wiedzieli,że w shit językach programowania, jak vb, czy shit programach do tworzenia gier, jak rpg maker daleko nie zajadą...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Oto jedna (z wielu) ukończonych grafik. Domagaliscie sie dowódów na to że pracujemy nad grą - prosze. Grafiki nie są jakieś super, wymyślne, bo wszyscy wiemy ze w tego typu grach najważniejszy jest klimat, który staramy sie stworzyć. Mam nadzieje ze wan sie podoba...
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Troche podobna do blue robe. W jakim programie to robicie? Chyba nie paint?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Blah, wyglada jak blue robe ino niewycieniowane i kanciaste..
Byscie przynajmniej te grafiki sami od podstaw zrobili.. Grafiki do tej gry tworzycie w paincie? @down Czemu grafiki do tej gry tworzycie w takim samym wymiarze jak w tibii?
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 07-07-2005 o 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() ekhem... ja wiem ze kazdy płasz wam sie kojarzy z blue robe, ale ta grafika jest zrobiona od początku do końca, samodzielnie, nic nie kopiowalismy, nie ma tu plagiatu. Czy każdy płasz to kopia blue robe? porówaj blue robe i ten płaszczyk, widzisz zasadnicza różnice? Kształt inny i kolory. A jeżeli uważasz ze zabronione jest uzywanie płaszczyków bo blue robe to płasz to respect dla ciebie...
@Afinor Grafiki tworzone są głównie w programie Gimp 2. Jak juz wcześniej wspomniałem (i nie tylko ja) stawiamy na klimat, a nie na grafikę (oczywiscie do grafik też sie przykładamy)
-> regulamin Ostatnio edytowany przez pawepek - 07-07-2005 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() To jest plaszcz? Szpoko..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jejq, nie płaszcz (do narzucenia na siebie) tylko płaszcz w sensie pelerynka... rozumiesz juz o co mi chodzi?
![]()
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Ta grafika przekonuje mnie, że 99% gry jest ukończonej!!!1!11
Jeśli ukończycie swoją suppa grę, na pewno będzie suppa! Wiem już o niej dość dużo, żeby powiedzieć, czy będzie w niej możliwość siuśkania za krzaczkami czy ścielenia łóżka na 3 sposoby. Droga wataho programistów, grafików, pisarzy i beta-testerów - powiedzcie nam, ile przedmiotów już udało wam się naszkicować? Na razie widzę jeden, co z resztą?