|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Kolo Zenka chaty
Stan: Rookstayer
Profesja: Knight
Gildia: ni ma XP
Świat: Xantera
Poziom: lol
Skille: 16/15
![]() |
![]() Ja tez mam sorca na Xanterze i nie oplaca sie tam grac bo pk'uja
Jesli chodzi o summony to tez zrezygnuj bo tam sie nie da grac! Na twoim miejscu zostawilbym sorca i zrobil se nowego chara na no pvp i od czasu do czasu pograj se sorcem na xancie (ale ostateczna decyzja nalezy do Ciebie) PROPOZYCJA OCZYWISCIE ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() @=Pekin=
nic dziwnego że jak powiesz "leave!!" to nikt nei wyjdzie, jakbyśpowiedział uprzejmniej to może byłoby inaczej. btw. zostawiać postać bo ci jakiś noobek wejdzie na respa? bezsensu
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Kolo Zenka chaty
Stan: Rookstayer
Gildia: ni ma XP
Poziom: lol
Skille: 16/15
![]() |
![]() Mi nie chodzi oto aby zostawil sorca mi chodzi oto aby zrobil se nowego chara na no pvp i gral nim grajac tym na Xanterze (aj to nie do mnie chyba bylo pisane ssrrry) ;/
Ostatnio edytowany przez Skórek - 11-06-2006 o 20:27. |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Stan: Niegrający
Imię: Drunk Turi'el
Profesja: Elite Knight
Poziom: 154
Skille: 108/107
Poziom mag.: 9
|
![]() Jeśli szybko wbijesz 26 level to możesz zamienić pokoje. Musisz wziąść to pod uwagę, że np. na non pvp możesz se zrobić summony i nikt ci ich nie zabije, zaś na pvp zrobisz i mogą zostać zabite, na non pvp możesz stać spokojnie pod depo i klepać runki a na pvp troche jest to mniej bezpieczne, na non pvp jeśli bijesz potwora to podejdzie ci ktoś i będzie bił to nic nie możesz zrobić, zaś na pvp możesz go surowo skarcić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Trzebicz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ziom-Mefisto
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 21
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() co wy pier*** własnie na pvp jest wiecej noobow..
![]() ![]() ![]() Ja np. gram na Luminera i mam 15lv sorca i nie widzialem jeszcze zadnego nooba co by mi zabral lootbaga ![]() ![]() ______________________________________________ Name:Ziom-Mefisto Świat:Luminera (rox) Profesja:Sorcerer Lv:15 Mlv:10 |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() a co ty za lootbagi robisz na 15lvl ? lol
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Wybierz pvp
Na non pvp owszem, nie zabija ci summona i cie nie ujebią (pk to nie problem) Ale qwa siedziales 3h na guardach, wracasz z ogromnym lotem a tu 6 lvl ci go wrzuca do wody.... Jak sie bedziesz czul? ![]() @Najs knight Moze i jest więcej noobow, ale 1 sd albo hit i ucieka..... Ostatnio edytowany przez Nieugiety - 17-06-2006 o 11:04. |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
a czmu nikt nie bierze pod uwage e pvp?? przeciez e pvp jest swietne ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: GRO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Matteo
Świat: Guardia
Poziom: 13
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Nie graj nigdy na non pvp, ja gralem na Guardii i normalnie nudy w ch*j. Na szczescie juz gram na Galanie (dopiero na rooku). Co ty bedziesz na non pvp robil z 80 lvl?? Bo chyba nie na dragi
![]()
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: In Your Brain...
Imię: Nervusisko of honera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Feel The Hardcore
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: -/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Ja gram na non pvp, mam 35 sorca i jest super
![]() ![]() Dla mnie lepszą zabawą jest blokowanie ludzi na potworkach, niż pvp ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Na Emeryturze
Imię: Silkov
Gildia: Polish Syndicate
Świat: Luminera
Poziom: 80
Skille: dobre
Poziom mag.: 65
|
![]() na non pvp fajnie bo jest spokój tylko jakies nópki kradno lootbagi np. na guardach i to szczególnie denerwuje.. ale ten spokój też czsami jest zły, nic sie nie dzieje, a tak bym sobie kogoś pohuntował
![]() ![]() ![]() pograj na non pvp, jak cie na maxa zdoluje to zrób sobie jakiegoś innego chara na pvp /e pvp jak nie chcesz pkować ![]() nie lubie tego stereotypu że na non-pvp grają nooby ![]() ![]()
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Na samym początku chciałbym powiedzieć że to co zostanie napisane tutaj ,by nie obraziło nikogo-chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie
![]() Osobiście grałem na pvp i gram na no-pvp. Na pvp osiągnąłem 50 lvl i skille 82/81. Na no-pvp 60+ lvl i skille 78/75 (tutaj rosną) Teras zacznę mówić moje wspomnienia, uwagi itp. Po osiągnięciu 60lvl na no-pvp chciałem spróbować znowu pvp(kiedyś miałem palla na 60 lvl).Na początku było fajnie znowu pvp ![]() Wielu z was pisze że no-pvp to gówniane servy itp., tu się z wami nie zgodzę, czemu? -każdy uczciwy gracz grający na pvp jest na przegranej pozycji, gdyż nigdy nie dogoni h-lvli jeżeli nie będzie dzielił konta, bo dam sobie rękę uciąć że tak zwana elita dzieli konta(oczywiście zdarzają się wyjątki), właśnie ta elita i ich i noobki (lvl 20-50) którzy mają prota u nich zawszę będą robić pk, dla zabawy ,z braku funduszy , bo maż leprze skille i nic im nie zrobisz. -mówicie że no-pvp to serv pełen noobów----tu się zgodzę na 50%, dlatego że nooby, thiew i tym podobne są na facc arena, zaś na pacc arena rzadko zdąży się noob który wpakuje się na respam, zabije ci potworka do skillowania itp. -niektóży mówią że na no-pvp można afkować do woli, hymmmmm to zależy bo na Harmoni, bardzo często pojawia się G’m, ostatnio zbanował 7 osób w jakieś 5-7 minut. -jeżeli chodzi o profesje na no-pvp, każda jest fajna. -bym zapomniał co do 1-, oczywiście na no-pvp są też i tacy co dzielą konto—ale tutaj na pewno zdobędzież leprzy lvl. -nie opowiadajcie mi że każdy na new world ma równe szanse, na pewno ten co gra uciwie nie czemu? Patrz parę punktów wyżej. Na koniec dodam że wruciłem na no-pvp i jestem zadowolony. Sorrki że tak się rospisałem ale leżało mi to na sercu ![]() Acha, Nigdy Nie Obrażaj Osób Które Grają Na No-Pvp, bo to nieraz fajni ludzie ![]() Ostatnio edytowany przez TaJemniczy - 04-07-2006 o 00:41. |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#76 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() PVP vs Non-PVP? - TaJemniczy 3 posty wyżej napisał dokładnie to, co o tym myślę. A ogólnie moim zdaniem Non-PVP to bardzo dobry wybór dla sorca, ponieważ jeżeli ktoś lubi czytać forum lub robić coś innego, może sobie w spokoju stanąć pod depo i ćwiczyć mlvl poprzez robienie run, bez obaw, że zaraz padnie po sd combo. No i należy też zaznaczyć, że wykonać Annihilatora jest nieco prościej, niż na PVP.
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 04-07-2006 o 12:09. |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Imię: Pawlinho Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Warrior Hooligans
Świat: Harmonia
Poziom: 24
Skille: **/**
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Ja gram na Harmoni i jest to no-pvp lubie grac na takich swiatach bo nikt mnie nie zabije,ale jesli nikt ci nie przeszkadza na pvp to tam zostan szkoda robic od nowa chara i wbijac 26lev i szkoda tego co tam masz
|
![]() |
![]() |
#78 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Świat: Askara
|
![]() Na pvp możesz dostać hunta za nic,pekerzy też są denerwujący.Na non-pvp troche wkurzające są thiefy oraz nooby ale da sie wytrzymać
![]() Zobaczysz jeszcze ci się odechce grać na galanie ,tam jest takie PA że ch*j Ostatnio edytowany przez Szaryy - 01-10-2006 o 17:35. |
![]() |