![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: ToRuŃ
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() a Moze jestem Madrzejszy i umiem wykorzystac Zalety Paladyna ??:> Co Do Skilli to sie okazuje ze jutro po Zapisie serwera bede miec takie jak on czyli po 83 i jakbys nie widzial gdy by nie moj gówniany net by byly wieksze .... ![]()
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Mufi Kalinowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bagatela
Świat: Secura
Poziom: 105
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
"Padam aby powstać, wstaje aby walczyć, walczy by wygrywać" "Jak powiedział Liroy sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydzielem żyć i nie zejść na psy" "Co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie" "Pytasz kto ja jestem? Mów mi Polak Większy. Jaki znak mój? Dwie zacisniete pięści. Siła i Bóg, prawda i ból zawarte w treści." ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
|
![]() Tymon a ty byś się nauczył edytować posty a nie robić tripple post i to już z tego co widziałęm dwukrotnie. A jeżeli ich nazywasz n00b team'em to twój team to n00bowate kómple tymona z tymonem na czele ? (błąd specjalnie)
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
OmFg .... Pozostawie to bez kometarza bo nie ma sensu Tu pisac Wszystkiego ... Jak ktos Cos do mnie mam Msg me in Game Tymon of Secura... ![]() ![]() Btw. Lordzik01 Nie Odzywaj sie lepiej ...
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cya ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
|
![]() Sam sie nie odzywaj bo sobie tylko posty nabijasz bo po raz kolejny nie edytowalęś tylko napileś podwójnego -.- A zresztą nie bede traciłczasu na gadanie z tobą bo to i tak nie ma sensu nara.
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2005
![]() |
![]() Mi się podoba filmik ^^
Ey dajcie sobie juz siana nie wyzywajcie sie :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Słownik ortograficzny blz...
![]() PS:Spróbuje może skombinować filmik jak byłem na banshee quescie ![]()
Ostatnio edytowany przez BOtter - 02-07-2005 o 06:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elberos Kalinowa
Gildia: Sanatio
Poziom: 41
![]() |
![]() OmG tymon to poprostu nOOb ktory cfaniaczy na forum jak napisałem w grze że chce isc na dragon liar żeby pokazał jak bierze 5 Dragów na klate chłopak napisał : 12:03 Tymon of secura: Jestes po***any do granic ludzkiej percepcji a pamparyzacja twojej mentalnosci nie obliguje mnie do merytorycznejkonwersacji z toba
12:03 Tymon of secura: jak nie rozumiesz tego ... nie gadam z toba... szkoda czasu .. i nie ponizaj juz sie Jak to nazwiecie?;] CYKOR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
OmG Ty nawet 2 solo nie wezniesz i ? Nie masz sie czym Podniecac teraz... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 12:23 Lideros of Lureros: z thais sie nie da plynac
12:23 Lideros of Lureros: na ankh ;/ 12:23 Tymon of secura: nóób plx 12:24 Tymon of secura: widac ze nigdy pacc nie miales to i to twoj Accont 12:24 Lideros of Lureros: ****a 12:24 Lideros of Lureros: mowie ci 12:24 Lideros of Lureros: ze sie nei da plynac 12:24 Lideros of Lureros: z thais 12:24 Lideros of Lureros: i lece 12:24 Lideros of Lureros: do venore :> 12:24 Tymon of secura: Kazdy o tym wie ze nie da sie z thais do Ank 12:24 Tymon of secura: lol 12:25 Lideros of Lureros: teleport na darame 12:25 Tymon of secura: omg lol 12:25 Tymon of secura: Thais Venore Ank 12:25 Tymon of secura: cos jeszcze chcesz wiedziec? 12:26 Lideros of Lureros: wiem 12:26 Lideros of Lureros: jak 12:26 Lideros of Lureros: ale chyba z darashi moge -.- noob plx ... ![]() ![]() trudna Sprawa koles z Thais Chcial jechac do Ank i wyladowal w edron jak to ?? Thais Venore Darashia Edron ??lol
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez TyMoN Of secura - 02-07-2005 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Lolq nie mialem kasy na tym charze i probowalem jak naj taniej zachaczyłem o edron bo tam miałem kase i było : Darashia --> Edron --> Ankh....jest na filmie...co do filmu nakrecilem jak tymon niby mial 5 dragow wziasc na klate prawie raz padl i bral je pojedyńczo potem wrzuce na forum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
lol mowiles ze jestes w Thais a z Thais Na darashie nie mozna ![]() Po 1). Wiedziales ze nie mam Uh po 2). Po co mam sie leczyc jak mam 120 hp a drag Ostro na red ? po 3). noob jestes i tyle ![]() Peace ;]
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez TyMoN Of secura - 02-07-2005 o 13:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Koki Kalinowa
Profesja: Paladin
Gildia: Defenders of Ulthuan
Poziom: 62
Skille: 88/75
Poziom mag.: 17
|
![]() Ale z tego co mi wiadomo miałeś wziąć te drago naraz.. a nie po jednym.. -.-
więć nie szpanuj.. bo na RL byś baty dostał od każdego z Kalinowej... Jak chcesz sie o tym przekonać przyjedź do Sosnowca wieśniaku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Yeah duel plx :> Tymon nie wałcz z tymi rozmowami bo i tak sie nie uda teraz nie mam za bardzoc czasu ale filmik dodam...na filmiku poszedłem na innym accu z paccem na 7 lvl :> była akcja że Tymona prawie 1 drag zabił :d a co z nim by 5 zrobiło?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Jak taki twardziel to ja Ci zjade draga do czarnego hp i za nim biegnij ![]() Powodzenia... @Koki sprawa do Ciebie... zobacz na tibia.com jaki mam comment a zobacz u siebie ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez BOtter - 02-07-2005 o 16:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 17:30 Lideros of Lureros: a 5 tesh bys wziol?
17:30 Tymon of secura: a co moze bez Uh i arrows? 17:30 Tymon of secura: lol 17:30 Tymon of secura: z explo na 100% bys wziol 17:30 Lideros of Lureros: ja? 17:30 Lideros of Lureros: 5? 17:30 Lideros of Lureros: 12:48 Tymon of secura: z explo na 100% bys wziol 17:30 Tymon of secura: Up/Down nie znasz takich Sposobow ? 17:30 Tymon of secura: bym* Mi odpowiada tymon solo 5 dragów z explo może być....czekamy na film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2005
|
![]() jestescie poprostu smieszni.
LOl !! |
![]() |
![]() |
![]() |