|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Takeoff - złoto za trzecim. =P BTW, hoom: olej czołgi, zajmij się resztą przeszkód. Czołgami to się możesz zająć na koniec, jak się szybko uwiniesz z resztą przeszkód to będziesz miał odpowiednio dużo czasu na męczenie się z czołgami. ![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() zrobilem dokladnie na odwrot ;P Najpierw rozwalilem czolgi, potem ustawilem belki nad dziurami, a potem bawilem sie w usuwanie przeszkod. Efekt? Misja skonczona 2 minuty przed czasem \o/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Ej hoom wiesz może czy jest specialny mod, dzięki któremu odgłosy z broni będą bardziej realne?
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ma takiego moda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak myślałem... aha i mam problem z misją od Wooziego (tego palanta, co się wywala na scianach i robi spidermena xP) Jest misja Cloud mountain boys... i musze ich rozwalić... jaką bronią ich rozwalić i chyba do takiej misji wziąść armor nie?
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak ich rozwalić?
Wejdź w Options >> Controller Setup >> Configuration: Mouse + Keys zamień na Joypad, zacznij misję, jedź we wskazane miejsce, weź sobie AK-47 albo jakieś MP5, dojdź do odpowiedniego miejsca i powystrzelaj gości z autolockowaniem (PPM). Jak dojdziesz do wozu, to zamień Joypad w opcjach na Mouse + Keys i jedź tak, żeby mieć wóz wroga z boku i rób Drive-By. Banał.
![]() |
#67 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Dzis w ogole zaczalem od nowa bez kodow, i juz poprzechodzilem misje Sweeta. @#$%ny lowrider challenge. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wysokie Mazowieckie
![]() |
![]() ja to przeszłem w 19 godzin a na jakims forum gosc gadał ze w 7godz 41 minut
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie gadał. Udokumentował to.
Są bodaj filmiki z tym, ja ściągnąłem sobie trzy części... Sporo tego. Wikt: Drive-By = pierwszy raz. Cesar Vialpando = drugi raz. =P
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Gra jest niczego sobie, grafika jest super. Uwielbiam podbijać tereny. Misje są czasem łatwe, a czasem trudne. Uwielbiam skakać na spadochronie, ale raz za późno otworzyłem spadochron. xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja się męczę ze szkołą latania... ehh... może ktoś wie jak ją najłatwiej przejść bez kodów?
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() JEzu ta gra jest tak łatwa że musicie kodów urzywać ? Ja na żadnej głównej misji + kilku pobocznych i do teraz na moim głównym save'ie nie użyłem ani razu KODU !
Szkoła latania jest banalna, jedynie trudne te 2-3 pierwsze zadania na niej... tym samolotem z WW2...reszta banał -.- . Pozatym w czym ci tam kody pomogą ? Wystarczy że masz jedną łapę na AWSD a drugą na strzałkach i już, po problemie. EDIT: Aha może mi ktoś przybliżyć oco chodziło w tym DRIVE-BY...bo nie pamiętam i coś wogule nie kojarze ? Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 06-07-2005 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() Jak dla mnie to gra może byc
![]() ![]() 1) Wózkiem widłowym trza wlożyć do furgonetki 6 skrzyń, czas leci tak szybko że mój rekord to były 4 skrzynie ![]() 2)Trza jechać do typka i u niego można tuningować auto, potem jedziemy na jakąś impre(?) i tam laska wsiada do auta i nie wiem co robić ( ![]() ![]() 3) misja od OG jakaś impra na plaży, trza z DJem zagadać ( angilski leży ![]() Jak ktoś wie to niech powie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Adrianoss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sam już nie wiem
Świat: Galana
Poziom: 91
Skille: 85/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() do dj'a wystarczy ze Y jak yes bedziesz naciskal potem musisz potanczyc
potem znowy yes i spier...uciekac furgonem
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() to z widłowym to chyba nie czas... mi sie wydaje że to HP Smoke'a xD ... . Więc, jak te hp spada to zejdź z wózka i zabij paru kolesi :>.
z tym autem to na Num keyboardzie (tych cyferkach po prawej... też strzałki tam są). Więc jak zaczynają te strzałki latać to naciskasz odpowiednie na num keyboardzie (jak jest na ukos to naciskasz 2 przyciski... np, na prawy górny róg to będzie 8 + 6 ). z tym na plaży to musisz ciągle Y naciskać potem będziesz tańczyć a nakońcu uciekać furgonem a za tobą kilka samochodów (szybko zgubisz). |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() ok thx to teraz spadam grać
|
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze mi ktos wyjasnic jak sie uzywa tego durnego spadochronu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() musisz byc dosc wysoko i poprostu klikasz i on sie otwiera(w czasie lotu)
![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sokochłap - 06-07-2005 o 16:37. |
![]() |
![]() |