|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cholera, wszystko mi się myli -.- Przez całe to gadanie o tych wszystkich krajach pomyliłem Bułgarie z Turcją, a Badzo z Matkiem
![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]()
![]() |
#63 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Z definicji jak widzisz idea komunizmu byla dobra. Tylko ludzi robote spiepszyli. Nie doroslismy jeszcze do ideologi komunizmu. Narazie to utopia. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I jeszcze: [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Terroryzm]Terroryzm[/quote] Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Dla mnie Irakijczycy, ktorzy organizuja zamachy w Iraku sa bojownikami o wolnosc;] I jeszcze przezm kogos wyzej Cytuj:
Owszem to co sie stalo w Londynie to atak terrorystyczny - ja nie twierdzilem nigdzi inaczej. Ale ataki w Iraku nie sa atakami terroystycznymi. I nie osmieszaj sie. Bo ameryjkanie tez zabili kilkadziesiat CYWILI. To wojna. Nieuniknione. Poczytaj o wyzwoleniu warszawy. Tez gineli cywile. A kto smie nazwac opwstancow TERRORYSTAMI? Polsk okupowaly niemcy a Irak okupuja dywizje 'pokojowe'. Niech wy*******aja stamtad bo oni nic nie wiedza o pokoju! Od kiedy pokoju broni sie wojskiem? W Iraku byl, jest i bedzie rezim. Kiedys Hussajna teraz Busha. Bush==Husajn? TAK!
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 21-07-2005 o 17:07. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
>>Z definicji jak widzisz idea komunizmu byla dobra. Tylko ludzi robote spiepszyli. Nie doroslismy jeszcze do ideologi komunizmu. Narazie to utopia. Nie nie doroslismy, tylko po prostu to jest niemozliwe do osiagniecia, i nigdy nie bedzie. >>A nagroda Nobla dla Walesy? PRZYPOMINASZ SOBIE!? Czemu mam sobie przypominac? Przeciez o tym wiem. Nie bardzo rozumiem o co w tej wypowiedzi chodzi, wyraznie napisalem, ze w owym plakaciku NIC o tym nie bylo. O co chodzi? Co ma nobel walesy do tego, ze tegoz nobla nie uwzgledniono? Jesli masz na mysli wynagrodzenie jego zaslug, to pieknie, ale ja mowie o obecnym stosunku edukacyjnym do sprawy. >>Tak... ty jestes specem od historii... od badania opini spolecznej na podstawie Tibii. Ty wiesz co wiedza amerykanie, japonczycy, niemcy itp;] Chyle glowe przed toba;] Tibie podalem jako przyklad, czytaj uwaznie. Jesli chodzi o amerykan, to sa i dorosli, ktorzy nie potrafia pokazac polski na mapie. >>Dla mnie Irakijczycy, ktorzy organizuja zamachy w Iraku sa bojownikami o wolnosc;] Tak, sa bohaterami. Jeszcze zeby zabili kilku polakow, a beda herosami. Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 21-07-2005 o 17:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() POwstancy warszawscy sa smieciami a Irakicjczycy bohaterami
![]() AVE walka o niepodleglosc! Irakijczycy przynajmniej zabijaja o wolnosc. POlacy robili to samo i zabijali w imie BOGA ![]() dla mnie EOT. Powiedzialem juz wszystko. Moje zdanie sie rzeklo ![]()
![]() |
#66 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
>>AVE walka o niepodleglosc! Irakijczycy przynajmniej zabijaja o wolnosc. POlacy robili to samo i zabijali w imie BOGA ![]() AVE twoja naiwnosc. Polacy walczyli z niemcami, ktorzy odebrali im wolnosc i eksterminowali narod. Sa irakijczycy wdzieczni amerykanom za to, ze zdjeli Husseina ze stolka (jakos wtedy nie walczyli, a nie uwierze, zeby bylo im dobrze - po prostu sie bali i nie mieli sil). Jak dla mnie to nie bojownicy o wolnosc, tylko zwykli mordercy, ktorzy morduja zolnierzy i przy okazji niewinnych ludzi (bomby w samochodach pulapkach pod meczetami), bo chca przejac wladze w swoim kraju. Gdyby ci "bojownicy" do niej doszli, irakijczykom nie byloby lepiej niz za husseina. Moim zdaniem, trzeba byc skonczonym idiotom, zeby porownywac bohaterow z powstania warszawskiego, do mordercow - bojownikow z iraku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Pogromca pk:
Zgadzam się z tobą. W końcu ![]() @Matek: Owszem, w czasie nalotów ginęli cywile, lecz wątpie, żeby to oni byli celem amerykanów. Co innego w przypadku terrorystów, oni atakują wszystkich, cywili i wojskowych, im to nie robi różnicy kto zginie, byleby były ofiary i ludzie coraz bardziej się bali.
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jesli mowisz o Iraku: ataki sa skierowane przeciwko policji irakijskiej (nominowanej z ramienia USA;]) oraz debilom z armii sojuszniczej;]
Jesli mowisz o Londynie: Cytuj:
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Chełm
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |