|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() no niby tak, ale jezeli chodzi o tibijska gospodarkę, to wg mnie ten update duuuuzo zmieni (jak w sklepach runy beda drogie, to sorcererowie i druidowie beda sprzedawac swoje runki drożej... pomyśleliście o BP SD za 8K*?
![]() To tylko takie "przypuszczenia", oczywiscie wyolbrzymione, wiem ze SD beda tańsze niz 8K... To tylko przykład
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Na pewno nie będzie drożej niż w sklepach, ale napewno nie będzie tak drogo że odrazu 8k, bo wiadomo że sprzedaż będzie znacznie mniejsza.
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Domek Świentego Mikołaja
|
![]() i to wszystko przez cheaterow
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Saint - 30-07-2005 o 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Tak jak to było w zmiennikach
"Na technike znajdzie sie inna technike" widziałem juz ogłoszenia na allegro na program który expi samemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() dzieci nie mogą lurować, trapować, zarabiać na macro to się buntują co?
ehhh.... Po 1. To nic nie da - nie ma żadnych szans Po 2. Update będzie dobry - ja to wiem ^^ po 3. Będzie trudniej = ciekawiej po 4. Będzie l33t ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Pomyslcie logicznie... Ktory druid bedzie wam robic hmm/uh/explo/gfb...? Przeciez teraz to oni beda tego potrzebowac do expienia... Przynajmniej tak mi sie wydaje... Wiec pozostanie nam kupic uhy w sklepie... Za 5k -.-"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Dobra sporzadzmy liste:
gieno , wlodek , zbyszek , pan waclaw z monopolowego , terenie i malgosia nie chca aby wprowadzano soul points. Prosze kogos uprzejmego o przetlumaczenie listu i wyslanie go do cipow ... Zalozne ... Gdyby autor tematu czytal by froum przed zalozeniem takich tematow wiedzial by ze paladyn bedzie mial teraz duzo ulatwione zycie ze wzgledu na to ze rzeczy jak np. thorwing star beda zostawac na ziemi po zucie. Ludzie placza , nazekaja i koncza z tibia a nie wiedza co dokladnie ich czeka ...
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Caramip work
Profesja: Druid
Gildia: Miracle
Świat: Galana
Poziom: 20
Skille: 19/20
Poziom mag.: 39
|
![]() @UP I to jest najgorsze! J***ni cheaterzy
Nikt wam nie kaze grac w tibie (dzieki wiecej miejsca do expenia) Poza tym To wszystko wasza wina !! Pozatym dzieci placzo (nie zarobie 10 K przez noc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A ja powiem że update ma bardzo duże plusy, jedynie dużo ludzi niezbytnio zrozumiało nowe newsy więc spróbóje im to jaśniej wytłumaczyć
![]() Nie wiem czemu wszyscy na update mówią negatywnie, soul pointsy to będzie prawie tak samo jak wczesniej, tylko ze soul pointsy beda sie regenerowac i runy beda brac mane i troche tych soul pointsow. Z roznych postow ludzi i innych wynika ze wystarczy jakis godzina huntu i mozemy jakies poltora godziny stac np. pod chatka i robic dalsze runki. Pozatym co do sklepu z runkami i gospodarki, skopiuje schemat który powinien być wg mnie, który powiedziałem przed chwilą qmplowi ;P : nie bedzie druidow > mniej runek na sprzedaz > sklepy z runami po wysokich cenach (3,5k-4k) > high lvle tylko tam kupuja > ludzie niesprzedawaja high lvlom wiec sprzedawaja na trade > wiecej sprzedawcow > ceny sa takie same jak wczesniej > runek jest mniej wiecej tyle samo do kupienia na trade Więc kolejny plus, wszystko jest jak dawniej a highlvle sobie spokojnie expią bez martwienia się o runy. Kolejny plus update jest dla facców, którzy marudzili z tą dzunglą, będzie można ropować lootbagi. Do tego palladyni, speary co prawda będą się niszczyć ale co 2-3 godziny, wic nie tak często. Pozatym throwing stary, small stony, throwing knify nie będa się niszczyć odrazu, będą pewno tak jak speary tak długo wytrzymałe (może troche mniej) ale za to taki small stone waży jakiś 1~capa i ma chyba tylko 20 atk, przez co nie będziecie tak szybko zabijac potwory. No i do tego kochana dzungla ![]() Mam nadzieje ze duzo ludzi przeczyta ten post i zrozumie sobie wkoncu ze update będzie dobry.
![]() Ostatnio edytowany przez slimaczek - 30-07-2005 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Cytuj:
oni sluchaja tylko sond i ankiet w ktorych gosuja pacc. majol gdziec ze 2 tys faccom sie to niepodoba oni tylko pacc sluchajaol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Wiekszosc ludzi, ktorzy twierdza teraz ze update jest beznadziejny, to potencjalni cheaterzy z armia druidow na MC. W newsie pisze wyraznie, ze kazdy normalnie grajacy nie bedzie miec problemow z soul points. Z lowieniem ryb moze byc problem, bo nie wiemy jak to bedzie w praktyce wygladac, ale cos czuje ze tak bedzie nawet lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() I tak nigdy nie czytają forum żadnego. Tylko śpiąi bawią się głupie cioty. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
|
![]() z jednej strony to jest dobre z drugiej zle. dla osob grajacych na macro,mc itp jest to prawdopodobnie koniec ( i to mi sie podoba), ale osoby grajace uczciwie maja teraz o wiele gorzej. Powiedzmy jakis paladyn ma 100 dista i ma zamiar trenowac do 105 to ile spirow "zniszczy" podczas treningu?? Albo sorc chce szybko wbic magic lev przez picic mana fluidm, tez nie da rady bo soul poity sie skoncza. Lepiej mi sie gralo bez tego update
![]() |
![]() |
![]() |