|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#63 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Obejrzałem Milkmana. Jest raczej śmieszny niż straszny. Salad Man to inny typ "strachu" ot co.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Lokacja: Elewacja? -.^
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Vielebny
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Faktycznie wywołuje to stany lękowe (dlaczego obejrzałem to przed snem -.-) :@
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() albo ze mną jest coś nie tak,
albo z tymi falshami jest coś nie tak, albo z wami jest coś nie tak, dla mnie te filmy są dziwne, momentami śmieszne nie rozumiem czego w nich sie bać, może ja nie odczuwam tego "innego typy strachu" nie czaje xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Obejrzałem 6 i 1. Nie, nie bałem sie. Ale to faktycznie było jakieś 'dziwne', dziwne na tyle że nie chciało mi się reszty oglądać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co w tym takiego strasznego ?Wg mnie poprostu nic.
P.S: To samo macie na www.cda.pl @Down: A ja się czułem normalnie.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 14-08-2005 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Znalem z cda... Ale po prostu MEGA-SCHIZ. Mozna dola chwycic. Nastroj po tym mialem podobny jak po Requiem for a dream-czyli totalna deprecha. To jest... Przewalone.
Z jednej strony, chcialbym poznac tego goscia, co to stworzyl. Z drugiej strony... Bym sie nieco bal nawiazac z nim jakis kontakt. Schizy gwarantowane...
![]() |
#70 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Somewhere, over the rainbow...
Hmm... niezla muzyka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Dziwnie się czułem. Jeszcze nigdy nie doznałem takiego uczucia. Paniczny strach, lecz taki daleki, taki... taki, że go nie czulem, ale był... Po obejrzeniu 4 odcinka poprostu dygotałem. Ten strach wytworzył się w podświadomości. Mój umysł wiedział że się boję lecz ja nie. To chyba tak moża opisać. Jednym słowem flash ten działa na psychike
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Nie wiem, co w tym może być takiego strasznego - mnie to nie rusza
![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Yh ja się boję strachu, dlatego gęsią skórkę miała tylk oprzy oglądaniu pierwszej części. Reszta to już tak spokojnie właściwie.
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() no ja nic nie czulem tzn. zadnego strachu, ani nic. nie mialem zadnej gesiej skorki, ani nie dygotalem, no nie wiem.....
![]() |
#75 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() Ja pierwszy raz oglądałem w dzień, wydawało mi się to smieszne, nie myslałem już później o tym, jednak jak sobie przypominałem te flashe coraz bardziej się bałem. Dzień później obejżałem jeszcze w nocy, i nie wiem czemu, nie było już to takie śmieszne, było raczej smutne, przerażające i... zmuszające do myślenia, przynajmniej mnie. Kurde, w myślach mam cały czas ten tekst "I like when the red waters comes out" i nie wiem czemu ale jest mi żal tej osoby/tego czegoś, i zaczynam o tym myśleć jak o jakiejś chorobie... zresztą sam nie wiem...
Dlatego też nie polecam oglądania w dzień, praktycznie zero klimatu, no i ważna jest też znajomość angielskiego, bo teksty rozwalają... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Master Alucard
|
![]() To rzeczywiscie wytwarza swego rodzaju specyficzny strach. Ten swiat czlowieka z mocna schizofremia wprowadza w dziwny nastroj. Szczegolnie ta melodia i jego glos pasuje do reszty... Mysle, ze trzeba dojrzec, zeby zrozumiec ten film.
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj, Dobo, wiem, od 15 lat i w ogole, ale ogladnalem na wlasne zyczenie.
Najwieksze wrazenie zrobil na mnie odcinek 5. Autentycznie sie przestraszylem.. tylko w nim. Reszta zdawala mi sie dziwnie.. nie wiem. Ogolnie w tych flashach widze pewien metlik, ktory dzieje sie w glowie "bohatera". Rozmowa przez odlaczony telefon, gadanie do wody w klozecie.. mocne. Ostatnio edytowany przez Kajulec - 16-08-2005 o 20:17. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Ehhh :< wybaczcie, ale mnie to wogule nie ruszyło :< oglądałem wszytskie odcinki i nic :<, 6 oglądałem 2 razy, bo Dobo mowiles ze on jakby "najmocniejszy" no nvm, ale kurcze czemu mnie to nie rusza? ja nic nie czuje :/
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() "Co za ból, co za strach..."
Czuję się tak jak wbiłem kij kolesiowi w oko ![]() Ale tak serialnie odczuwam ten strach do teraz. . . uczucie którego nie znam. . . @edit Obejrzałem kolejną część i jednak na tym zaprzestane. . . Te uczucie mnie przerasta ![]() ![]() I tak z tego połowy nie zrozumiałem ale. . . ten głos. . . jest jakby odległy ale bliski. . . jakby był tuż za mną. . . boje się odwrócić. . .
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 19-08-2005 o 08:53. |
![]() |
![]() |