|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wy tak mówicie, że wszytkie serwy puste i nie ma serwa polskiego. Otóż nie zgodzę się z wami bo isnteje taki serw jak Furora gdzie 99 % jak nie więcej to polacy, jest to nowy serw 1,5 miecha i już są kolejki wieć jakby powstał świat z polską flagą, to by...ohh może zacytuje. You are 1337 in the waiting list. Please wait.
|
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Największa możliwa kolejka którą widzisz to:
You are more than 250 on the waiting list.
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() No to ja juz zrobilem koncisko na Askarze i czekam by wejsc bez Pac
![]() Name- Mozosch |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() ejno światy są trzeba się cieszyc niech robia servy nowe oki.ale niecgh sama tibie uleprzają bo z tą rozlatujacą bronia dystansową to nonsens
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
|
![]() Za***iscie ze sa nowe swiaty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Nie no to ja ide na Askare
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
|
![]() heh to zrobmy jedna polska gildie
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Lokacja: Elewacja? -.^
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Vielebny
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Nienawidzę takich tematów, jakieś głupie nooby ciągle spammują i offtopują!!
"PoDbIjEmY nOwY sWiAt!111" albo "fajnie ale jag fkleidź zdjencie?" -.- Btw. bardzo dobrze, że robią nowe światy, po to wprowadzili runy w sklepach żeby ich nigdy nie zabrakło xP
#69 |
Guest
|
![]() Jak dla mnie nowe światy są do bani. Co z tego, że są nowe servy, zwolnią się kolejki i każdy ma szanse być najlepszy na danym świecie? Z pozoru wszystko wydaje się super. Aleee... Tak naprawde to sux... Cipsoft wykorzystje ludzi, jak każdy z nas wie w Tibie można bardzo łatwo się wciągnąć. Każdy marzy o byciu The Best. I tu pojawia się problem. New Servery narazie tylko dla pacc. Bez jaj 90% ludzi grających w Tibie to Facc!! Jeśli chodzi o mnie nigdy nie miałem pacca. Jak zdecydowana większość ludzi uważam, że bez sensu jest wydawać tą dość dużą kwotę pieniędzy tylko po to by mieć fajny outfit i możliwość zakupu domku. Właśnie dla tego pare lat temu gdy Tibia zaczynała się rozrastać Cipsoft zrobił sąde na temat Premium Accounta. Programiści którzy z początku zaprojektowali tą tylko po to by mieć z tego świetną zabawę zaczeli myśleć o kasie. A co gdyby można by z tego wyciągnąć jakieś korzyści? Dla tego cipsoft zaczol dodawac roznego rodzaju promocje i inne bajery. Kocham Tibie ale śmiało moge powiedzieć, że cipsoft to cioty i złodzieje. Kapuje... Jeśli uważasz, że to bez sensu nie kupuj pacca ale czy na wszystkim trzeba zarabiać. Dla mnie to wyłudzanie pieniędzy chyba, że masz tyle kasy, że masz to w dupie i wykupujesz pacca na caly rok
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
|
![]() Ludzie na co nażekacie ja na arcani jestem zadowolony tu prawie sami polacy i o około 1 w nocy jest pusto.Jak ktos ma kase to niech se pacca kupuje.
![]() Ja się z kumplem umuwilem ze jak bedzie mial pacc to mnie wpisze do domu i se zamieszkam ![]() ![]() Ja sie nie czepiam nowych swiatow jak ktos wczesniej napisal Pomyśl jakby to bylo "you are 1237 on the waiting list.Please Wait" to bys se z 2 godz poczekal ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#72 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Kiedy będa mogly sie wbijac Facci ??
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Gościu, co ty mówisz! Większość gier RPG,MMORPG jest płatna! Ludzie chcą kase za gry, np. za Guild Wars, żeby w nią można było pograć... Podobnie jest z Tibią. FACC to jakby demo, a PACC to cała gra... Cip Soft na jakieś 80% żyje z tej kasy i pewnie nie mają innej pracy. Żeby pograć w jakąś gre też musisz ją kupić za kilkadziesiąt zł, ale w sklepie... Tibia to normalna gra, i tak Cip Soft dużo zrobił dając FACC tyle swobody... Więc, "czep się jeża!" ![]() Sorka za offtopa, ale teraz może troche ludu się odczepi od tego tematu który Mrs. Divine poruszył ![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Master Alucard
|
![]() Kto gra na Askarze i ma jakies powazniejsze plany z tym servem niech mi napisze na priv.
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Ja będę grał na Askarze!! Mój nick to Elo'pozytywny
![]() ![]() ![]() Jak coś to gadajcie w grze do mnie. Już się nie mogę doczekać aż zaczną wpuszczać FACC ![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja Gram Na Obisidi Chociaz Ludzie Nazekaja tam na szwedow to jednak jest to miły server obecnie mam tam 21 lvl ^^ Hail Red Angels ^^
|
![]() |
![]() |
#78 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Wiekszosc gier "aktywnych" w necie kupujesz w sklepie, instalujesz, i grasz kur** 10 lat czy ile tam chcesz bez oplat ![]() ![]() Tam kazdy ma pacca ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() @down
heliwurab Mrs. Divine ma jak największą rację.. ta gra nie ma żadnych zalet i nie jest warta wydawania takiej ilości kasy, która równie dobrze mogła by posłuzyć na nowe ksiązki (coraz mniej takich ludzi ![]() @up 4 kolejne światy to, kolejne, nieprzespane noce ludzi zamierzających być tam na pierwszym miejscu w expie/diście czy innych statystykach..."po co zaczynać grę na jednym serwerze jak po jakimś czasie przeniesiesz sie na nowy" |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Fajnie że nowe świat, zagram na Obsidi. ![]()