|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Skoro to ma byc update grudniowy to nie bedzie nowych terenow tylko jakies pierdoy graficzne i dolaczenie new rzeczy itp,itd wiec ja chcialbym zeby byly new outfity
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Lublin, PL
|
![]() a moim zdaniem przydałoby sie coś co obniży ceny na targu ... zwiększyć prawdopodobieństwo zdobywania lepszego loota zlikwidowanie soul pointów i przedewszyst,im usunąc runy ze sklepu !!
no i oczywiście przydało by się jakieś piekielne miasto śmierci |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Lublin, PL
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S Edytuj posty a nie 2 pod rzad @Topic Ja juz powiedzialem co bym chcial miasto 40+ no i przydaloby sie gdyby bronie mozna bylo odwracac w druga strone |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: gdańsk
Imię: knight from mordoor
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 666/69
Poziom mag.: 4
|
![]() a ja chcialbym zeby byl jakis demon dostempny dla facc i ten nowy bos demona dla facc i jeszcze jakies nowe itemki leprze od mpa dsl golden helmet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Konin
![]() |
![]() Ja by chcial zeby dalo sie oswajac zwierzeta.(fajnie by sie latalo z War Wolfem u Boku nie?)
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Qoufity, test przy rejestracji na inteligencje.
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Pruszcz Gdanski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xurda
Gildia: Legendary Heroes of Miklagard
Świat: Refugia
Poziom: 54
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam!
Ja bym chcial widziesz w kolejnym update (o ile bede jeszcze gral w Tibie ^^, troche mi pacca szkoda poki co, ale juz mi sie niebardzo chce grac): - Nowe outfity - Powiekszenie rooka - Nowe "lodowe miasto" - cos jak lodowe wyspy, ale normalne wielkoscia itp. a nie jak vega czy inne tego typu :-) (tylko, zeby nie bylo tam Pingwinow =[ bo tych biednych zwierzatek nie mozna zabijac ![]() - Nowe czary dla kazdej z profesji... - Dzwiek w grze! - "umagicznianie" przedmiotow - Krecene kolowrotkiem u wedki -_- (jk) - Mniej soulpointsow no i oczywiscie, ze ten kto zadal najwieksze hity moze tylko wziasc loota -_- (jk) A teraz troche pocytuje i pokomentuje: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam Pingwin |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() ja powiem cos z czym trzeba się zgodzić
po pierwsze-lepsza animacja wody ,stojąc przy brzegu wydaje mi się że stoję u krańca świata a woda to jakieś pole energi Lepsza trawa,śnieg i piasek no tu jest wszystko takie same,mozna znalesc linie które powstają jak się łączy niestarannie obrazki terenu efekty pogodowe dlaczego w tiquandzie nie pada deszcz? dlaczego na pustyni nie wieje suchy wiatr? czemu tereny sa takie same?czemu zamiast lasów i polan mamy jakies kiepskie architektonicznie i planowo ,krzywo powklejane drzewka? trzeba zmienic grafike mont sterum-jest kańciasta,wszędzie taka sama,jakby krasnoludom chciało by się rzeżbic kwadraciki? czemu wszystkie drzewa sa takiej samej wielkosci a najwyzsze z nich sa wielkosci naszego bohatera? lawa jest w pozadku,mimo tego iz dziala jak gif (raz sie swieci a raz gasnie) rucheme bagna-same ,,bąbelki nie wystarczą'' bagna wyglądają jak kupy szlamu..... miasta tez nie sa lepsze..... lepiej zająć się ich architekturą,stwożyć spiczaste dachy (jak widzę tą kreske z cegiełek na srodku dachu to mi się żygać chce) ,dymiące kominy,ogniska ;p może kuppić grila u Npc z meblami i użądzić impreze? oprócz thais powinny byc najazdy na inne miasta dziekuje za uwage!ps potworki są ok. trzeba tylko wymyslec sposóbzeby nie chodziły jak klocki w tetrisi. Nigdy nie będzie tylko pacc gadałęm z tutorem i on mi powiedzial ze facc robią świetną reklame i coraz wiecej ludzi w to gra! Ostatnio edytowany przez tymon samuraj - 20-08-2005 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Z tego co tutaj przeczytalem jestem w szoku
Czemu drzecie sie ze Pacc ma PRzywileje a facc nie ? Przecierz Dzieki Pacc grasz na Faccu ... Po za tym CipSoft Musi jakos utrzymac Servery ! A wiec jeszcze raz potwarzam DZIEKI PACC GRASZ W TIBIE ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raul de Bar
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: Aurea
Poziom: 67
Skille: 83/53
Poziom mag.: 18
|
![]() Światło dla paladyna.
Jak pogorszyli możliwości skilowania niech dadzą światło. Jakiś ring of light albo amulet of light - dostępny mniej więcej jak magic light wand. Bo teraz to na światło kupa many idzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: W moim pokoju
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pogromca Matthas
Profesja: Paladin
Gildia: SZUKAM
Świat: Julera
Poziom: 24
Skille: 66/43
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Ja bym chcial by dodali np. AKADEMIE JEDI
![]() A pomysl z nowymi profesjami tez dobry ja bym dodal nekromante i amazonke ![]() Mogli by tez zrobic miasto o nazwie ROME czyl rzym. Bylo by tam koloseum Mozby bylo sie pojedynkowac na forse ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
![]() a mnie zadowoliłoby to:
- exura gran dla knighta - shielding ring - uzyteczny np. do blokowania |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Marcin Universal
Profesja: Paladin
Świat: Zanera
Poziom: 15
Skille: 46/37
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() a ja bym chcial zeby wprowadzono sprzedaz dzialek.
kupuje sie tak jak domki (oczywiscie PACC konieczny - nic za darmo) na takiej dzialce mozesz miec na przyklad jeziorko, w ktorym mozesz lowic rybki, albo resp owiec lub swin (mieso), albo male pole ze zbozem (chlebek)
![]() |
![]() |