|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
| Pokaż wyniki sondy: Jak duzo dla Ciebie Tibia znaczy? | |||
| Nic zabawa na godzinke dziennie |
|
48 | 15.34% |
| Loos posiedze 3 godziny aby sie zrelaksowac |
|
137 | 43.77% |
| To cos wiecej to pasja (min 6 godzin) |
|
80 | 25.56% |
| Tibia, a to nie jest zycie (powyzej 9 godzin) |
|
48 | 15.34% |
| Głosujących: 313. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#61 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
Przeciez to jest poezja !!!!!! Sam jestem spiacy 2 nocka z rzedu
nabilem 2 lv mam juz 87 level . A po za tym gram jeszcze dzien po 6-7 h przerwa 4 h i znowu jazda . Moj rekord to 24 h na hydrach tego samego dnia co byl update najgorzej bylo ze po 15 h grania pizza sie skonczyla !!! Powiem krótko debesciaki ! Ja bym nie wytrzymal !! Chociaz ja bym sie przymusil i chcialoby mi sie to gral bym !! Dobra lece spac !!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
|
@Dr. Omader
Cytuj:
2 lata temu moja wada wynosila 3,5 dioptrii, obecnie w okolicach 5,5 dioptii. W tym czasie korzystam z monitara LCD firmy :-) LG hehee (19 jakby ktos pytal). Nie tylko promieniowanie jest wazne. Dlaczego?? Ksiazki tez psuja wzrok chociaz go nie posiadaja. Why?? Czlowiek kiedy czyta/oglada/korzysta z komputera skupia swoj wzrok na jednym punkcie przez co go nadwyreza w wypadku telewzijii i kompow dochodzi mrugajace swiatlo co powduje zmiejszenie ilosci mrugniec. Tak wlasnie kiedy jestesmy nieswiadomy (albo swiadomi ) sami sobie szkodzimy.Jak widzicie (po moim pouczajacym aczkolwiek dlugim poscie) i tak niszczy sie wam wzrok Co nie znaczy, ze musicie nie korzystac z tego rodzaju rozrywgki, ale robic dluzsze przerwy polegajace na wyjsciu na dworek i popatrzeniu w zielen (kolor dobry dla oczu).
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON]
Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 23-08-2005 o 18:44. Powód: OMG ile ja bledow robie :) |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojmil
Profesja: Knight
Gildia: Anihillators
Świat: Nebula
Poziom: 38
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
|
Jak dla mnie te zdjecia to nic ciekawego
![]() |
|
|
|
|
#64 |
|
Użytkownik Forum
|
@Up
To nie chodzi o zdjatka Tu chodzi ile mozna siedziec przy Tibii, poczytaj chociaz 20 postow z tematu, a najlepiej caly.
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON]
|
|
|
|
|
#65 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Świecie
|
Ja dalem 9 godzi bo naparwade tyle siedze przed tibią
![]() |
|
|
|
|
#66 |
|
Użytkownik Forum
|
Zaglosowalo 31 osob na opcje 9 dodzin. Nie spodziewalem sie ze bedzie az 15.27% osob grajacych tyle czasu.
Co to tych ziomkow wytrzymali caly czas i pod koniec zasneli ![]()
|
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
|
Wie ktoś może jaki mieli loot?
![]() @Down: No tyle godzin przed kompem, raczej jest juz szkodliwe ;p
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 24-08-2005 o 19:10. |
|
|
|
|
#68 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
|
Dr.Omander czyli 48h na 3 miechy nie szkodzi a jak ja siedze codziennie 15-17h to chyba szkodliwe tez nie jest
|
|
#69 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
|
oops, qrwa zaznaczylem zla odpowiedz, myslalem ze w 9 odpowiedzi chodzi o to ze Tibia to NIE zycie. Zaznaczyl bym przed ostatnia odpowiedz gdybym sie nie pomylil
![]()
|
|
#70 |
|
Użytkownik Forum
|
Jak dla mnie to luuz..... Samemu chyba bym tyle nie wytrzymał..... Tylko czekasz na respawn, zabijasz, czekasz, zabijasz..... Co innego z kolega gadacie se, pijecie np. piwo
![]() Btw: Moim zdanie nic im to niezaszkodzi. Najwyżej będzie ich bolała głowa albo oczy itp....
|
|
#71 | |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Cytuj:
48/90=0,53(3)godz Odrazu widać, że robienie takiego maratony raz na trzy miesiące, daje mniejszą srednią. 90*16=1440godz Odrazu widać, że twoje siedzenie na pewno szkodzi....
|
|
|
#72 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
|
Drom@: Mysle, ze mozna zakonczyc nasza polemike, gdyz doszlismy do pewnego porozumienia
Ja przymkne oko na ten ich "wybryk" bo mlodosc ma to do siebie, ze chce sie cos udowodnic swiatu, Ty natomiast przychylisz sie do mojego punktu widzenia, jesli to zacznie sie powtarzac w dosc krotkich okresach czasu...Thx za rozmowe ![]()
|
|
#73 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Jeśli ktoś nie widział:
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
#74 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
|
@up
siedziec 48h raz by nie zaszkodzilo i mysle, ze z takim lootem, by sie oplacilo @topic Raz siedziałem jakieś 30 godz. powtarzam "raz" w wakacje 1-3godz. szkola 0-1 godz i tak nie dlugo koncze z tibia ;p
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's Prosze nie wchodź...nieee!! Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
|
|
|
|
#75 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
Loot mi sie troche nie podoba
, za bardzo wszystko symetrycznie lezy , tle samo FSów ile w-hammerów , tak samo kasa , ringi i life crystale ;P wszystko idealnie udało im sie poukladać
|
|
#76 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
|
Ja bym padł przed kompem chyba po 16 godzinach... gdy bylem maniakiem moj rekord to 11 godzin
ale wielkie gratz dla nich
|
|
#77 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
Cytuj:
Na drugi dzien nic mi nie dolegalo i czulem sie normalnie. @Topic Szanuje ich. |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
Ja po 2h już się czuję zmęczony
Moj rekord jeśli dobrze pamiętam to gdzieś ok. 5h. |
|
|
|
|
#79 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
|
Moj rekodord to jakies 8h- padal deszcz i mi sie nudzilo. Najgorsze bylo to ze przez 2h szukalem dobrego miejsca do expienia, prze 1h dekorowalem chate a expa bylo jakies 5h...
|
|
|
#80 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: low/low
|
Heh....ja gram od jakis 2lat... moj best lvl to aktualny.... uwaga!!! 19
![]() Postać ta ma równy rok. Mam taka dziwna przypadłość że po 15 lvl kazdy char mi się nudzi i znowu gram od początku. A więc czy ejsyem maniakiem...cóż siedze czasem i 3-4 h dziennie...ale wiekszosc czasu klepie runy sorcem dla kumpli. Dopiero teraz w wakacje zaczolem expic co zaowocowało 19 lvl (byl 17) Maniak...moze ale bardziej swiata tibii niz samego grania. ![]()