|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: AB'dendriel
Stan: Początkujący
Imię: Matizus
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Poziom: 20
Skille: 58/56
Poziom mag.: 4
|
![]() A u mnie w shkole jest tak, że przed WF trzeba dać wszystkie kosztowne rzeczy Nauczycielowi i on je chowa. Jeżeli ktoś nie da np. komórki a mu gwizdną to ma wała, jakby dał to by mu raczej nie ukradli, a jakby wuefiście zaje*ali to by on miał wała, a uczeń dostałby odszkodowanko na nową komórę...
![]()
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Heh.. U nas w klasie koles schowal sobie gdzies do plecaka komorke i zaczal biegac i krzykczec ze mu ja ukradli. Wychowawczyni powiedziala ze ma wszystko przeszukac. Przypadkowo koma wypadla mu z plecaka i sie przyznal ze sam ja tam ukryl i chcial kogos oskarzyc! Potem bylo troszke glosno... Nasza wychowawczyni umie sie wydrzec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() O.O Noto niezły burdel tam musiał być,u nas w szkole nie lepiej jest :/ Ael u nas jest jedna osoba odpowiedzialna w każde klasie która przed wfem zbiera wszysteki komy do woreczka i daje je nauczycielowi.a ten co gimnazjalista i płacze? ;p CHyba że mu jakiegoś simensa mobile ukradli ;p ale popłakac się o zywkła komurkę,ja nawet jakbym taka nokie np. 3100 stracił to bym nie płakał ;]
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Ja sam zostalem ofiara kradziezy tylko ze mi ukradli HULAJNOGE
przyjechalem do szkoly na hulajnodze (po lekcjach moich) postawilem obok dyzurki obrucilem sie na pare sek patzre a tu niema hulajnogi ;/ a tak fajnie sie jezdzilo ;p (obrucilem sie na 10-15 sekund ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() Ludzie... Polacy potrafią !!
![]() ![]() Napisz mi prywatną wiadomość jak skończyła się ta sytuacja plax !! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jedi Master - 29-09-2005 o 15:45. |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#69 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Teraz w szkole to tylko kradną
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
No nie rozumiem... Po co komu w szkole komórka?
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
W 90% prawda. Ale, np. Ja nosze komórke do szkoły po to, żebym mógł do domu zadzwonić jakbym gdzieś szedł po szkole, żeby sie rodzice nie martwili. A i jeszcze smsuje sobie z "kumpelą" z innego miasta na lekcjach yhyhy, i wcale sie tym nie popisuje ani nie chwale. Poza tym, piszesz, że nosi sie komórke, że szpanować itd. A jak np. ktoś ma komórke z czarno-białym wyświetlaczem, bez żadnej polifonii, itd ? To nie ma czym szpanować (ja taką mam -.-). Wymyślacie wszyscy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Po drugie: zadziwiajace jest ilu osobom na tym forum pod***ali komorke. Zastanawiam sie czy wiekszosc z nich to zwykli kret** czy poprostu roztargnione dzieciaki. Cytuj:
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 30-09-2005 o 10:03. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Jarosław
Stan: Na emeryturze
Imię: Vigar
Profesja: Knight
Gildia: Underground Lycan Empire
Świat: Galana
Poziom: 36
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ja to jak jest wf to komóre zostawiam w szkole, a normalnie to jak nosze to pilnuje cały czas ^^ A tak pozatym to jak u nas na stadionie ćwiczymy to bez problemu mogą okraść bo zawsze robimy kółka, (jakis 1km+) a rzeczy są na ławkach -.-
Ostatnio edytowany przez Vigar - 01-10-2005 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
|
![]() Mi jeszcze nic nie ukradli raz tylko pobili bo było ich 4 a ja sam 1 Ale zemsta była słodka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
|
![]() Cytuj:
kto tak kradnie -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() u mnie w szkole raz jakiś kolo okradł jednąb szatnię, ale kamery mamy...jak w więzieniu...mam dobry sposób żeby nie ukradli kom. -mianowicie-nie nosic komóry xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() u nas w szkole kilka komorek ukradli w szatni, jedna mojemu kumplowi z klasy.. On mial na abonament, ale odrazu poszedl zablokowac
![]() |
![]() |