|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
|
![]() Ja kiedyś próbowałem sprzedac bp of uh, Skin Skarpa(brat Oxygena) powiedzial ze kupi za 220gp i bedzie mnie protektorował
![]() ![]() ![]() ![]() Niektórzy zenho są spoko(żadkość) , znałem takich 2 ![]() ![]() My ich huntujemy i oni nas(kilka set x więcej). |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
|
![]() Ja kiedyś próbowałem sprzedac bp of uh, Skin Skarpa(brat Oxygena) powiedzial ze kupi za 220gp i bedzie mnie protektorował
![]() ![]() ![]() ![]() Niektórzy zenho są spoko(żadkość) , znałem takich 2 ![]() ![]() My ich huntujemy i oni nas(kilka set x więcej). Ps.Jak moge usunąc swojego posta, bo wysłałem 2x) Ostatnio edytowany przez deathclow - 23-11-2005 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na emeryturze
Imię: Moradin Miedziobrody
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Oj rekin, rekin
![]() Zaczac trzeba od tego ze to niejest jedna wielka kochajaca sie "rodzinka" , tylko to sa takie dorostki do nickow, wiekszosc z tych zenho to zwykli gracze chcacy wywolac respekt do swojej osoby przez wlasnie ten dorostek. Po 2 trzeba pamietac ze hightlvlowi zenho od dawna stworzyli 2 obozy, i tocza ze oba regularne bitwy!! Na czele 1 z nich , (ze 2 miesiace temu ![]() Jeszcze we wrzesniu, jak gralem regularnie (obecnie na emeryturze) mozna bylo wylukac statsy smierci na tibia.com, zabijali sie oni nawzajem, wiec niezgodze sie z tym ze oni sa "rodzinka" Ale zgadzam sie z tym ze w glowach nic niemaja..... baranie lby, widac ze z BR -.- ale mniejsza... Wg mnie powinno sie poprostu unikac wszelkich kontaktow zbrojnych (nawet z noobem 7 lvl RS ktory wola kill me!) we wiekszych miastach, bo np taki Hunkzenho bardzo dobrze to wykorzysta i powie ze to byl jego kolega i ze masz mu oddas loot, swoj loot a na koniec cie zabije bo przez 15 min do depo wejsc niemozna :/ Auikizenho ( czy jakos taq) wydaje mi sie najbardziej dyplomowanym z tych neandertalczykow, zna nawet angielski!! O wydaje mi sie spoko ( sprzedal mi Faxe ![]() Finalizujac uwazam ze poprostu lepjej nieuzywac broni przeciwko ludziom we wiekszych miastach !!! Zwlaszcza Venore i Thais bo to sa miasta gdzie przesiaduja obecne 2 obozy.
dla [n()()bów] pogarde... ." \,,/,(-.^),\,,/ Ostatnio edytowany przez 0rb - 23-11-2005 o 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A wiec tak Orb ma racje.
Narazie lepiej dac sobie spokuj z nimi. Najlepiej omijac ich szerokim lukiem. Ale jak mowil mi na vip Orb to oni sa dosc chamscy bo niepozwalaja nabic wyzszych skilli niz oni maja. Ja mam to gdzies narazie nie mam zamiaru przewyzszac ich w skillach. Narazie przydalo by sie zeby powstala jakas jedna POLSKA guildia ktora by zrzeszala polakow. Lecz nie ujawniala sie z tym ze jest POLSKA guildia. Przyjmowala by polakow od 30 lub 35 lvl. Ehhh rozmazylem sie ![]()
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Macie rację ale sytorzenie takiej gildi to jest niemożliwe podaj mi nicki kolesi pow.
30 lev ![]() ![]() Jestem dys........ więc mnie nie wincie za blędy;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ok: Ligus - czyli ja ![]() Moradin Miedziobrody Rekin Lord Vader Alyreherie Salkeverd Flaikub Zuleq Kilver Achin Jest jezszce wielu takich z 30lvl+ ale ja na vip mam tylko tylu jeśli chodzi o 30lvl+ Ale jest tez dobry gracz polak moj kumpel. Than Neff - ma dobry mlvl
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale dużo, a "BR" ponad 30 lev -.-'
Gówno im zrobimy
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Polaków z 30lvl+ jest dużo na tym servie tylko zle ja tylko tylu znam i zobacz sobiena staty jakie sa najlebsze skille u polakow tylko sie nie przeraz. A pozatym mowia ze br to narud pogodzony a to jest go**o prawda wzajemnie sie huntuja i robia sobie ciagle na zlosc. Najwazniejsze co jest to zjednoczyc najlebszych polakow i poprostu byc neutralnymi do czasy az rodzinka zenho sie wyniszczy. Wyniszczy sie i to jest pewne. ![]() Aha mozna rowniez zapewnic jak cos ze my jestesmy neutralna guildia. ![]() Aha za jakis czas walne wieksza liste polakow z 30lvl+ z silvery ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok... Wiesz mam mała prośbe naród sie pisze przez "ó" anie przez "u". i najlepszych przez "p" a nie przez "b"
![]() Wyniszcza????? Spoko poczekam,jak bys mógł to daj tą liste, nie przerazilem się. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj Markizek sam robisz bledy a mnie poprawiasz
![]() A wiec tak liste przygotuje w najblizszym czasie ale potrzebuje pomocy. ![]()
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Duba'Evil
Świat: Obsidia
Poziom: 40
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() lol fajnie macie ja mam spokuj idzie mi good i szkoda ze was u mnie nie ma spoko ziomy pozdro dla wszystkich polakow
Ostatnio edytowany przez Duban - 26-11-2005 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Zenho to jacys kompoholicy, caly dzien kazdy zenho 100lev+ jest online.
Kiedys kumplowalem sie z vladzenho (obecnie 120lev), normalnie rozmawialismy, on mi pomagal, pozyczal kase, gdy nagle gdy do niego napisalem nie odpisal, nie odpisuje juz od 2 miesiecy, a od jego kumpla Hunk-a, ze prawdziwy vlad sprzedal chara... Gdy sie dluzej porozmawia z zenhami to sa spoko ziomki, a co zabicia ich to narazie nie mamy szans bo najwyzszy lev polaka na silverce to... 72 a zenho to.. 130 |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() tak.. jak się porozmawia
ale to chyba zależne jest od tego, kto akurat gra tą postacią ![]() ![]() poza tym, większość osób - czyli prawie wszystkie ![]() hunk hunk.. nie pamiętam już, czy nie był to czasem jeden z największych pk w famili ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz racje Hunk jest po*******ony i jest jednym z najwiekszych pk na silverze, ale mnie jeszcze nie zabil JESZCZE!;P;P
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na emeryturze
Imię: Moradin Miedziobrody
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mozecie tak sobie wyliczac kto jest po***** a kto nie
![]() Jednak prawo jest po naszej stronie, w ostatnim czasie kolejni hightlevele zenho dostali bana.... tymrazem zwyciezcami saaaa..... werble...... OXYGENZ i DOROTZENHO (czy jakos tak) obydwaj po ok 110 lvl ![]() Ostatnio sporo zenho( i ich dziwnych kolegow) dostaje bana... ci delikwenci dostali za PKowanie. Przypominam ze utrapieniem silvery nie sa wszyscy zenho tylko gildia JUST REVANGE <- oni sa sprawcami zla na tym swiecie. Jednak gildia Blood Bringers wlasnie rozprawia sie z nimi ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: W Tibii czy w realu?? :D
![]() |
![]() Jak dla mnie "zło" jest pojęciem względnym, ponieważ wg. mnie gdyby polacy żądzili jakimś serverem to nie jestem pewien czy bylibyśmy lepsi niż zenho... Ale właściwie po co gdybać, jak narazie zenho żądzą i są debilami więc w sumie ok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przydałby się wam mądry high lvl, taki jakiego my mamy na Aldorze, mianowicie Eli Stormstriker. Zaprowadza porządek i na Aldorze jest spokój. Większość Power Abuserów "wyginęła". Jednak trzyma się gildia Chosen Ones, na których każdy się skarży, że są PA i/lub PK. Niestety nikt nic na to nie poradzi, ponieważ liderem CO jest Nemtor, a jak niewielu wiadomo Eli ma w commencie "Nothing will set me and Nemtor appart", co oznacza "Nic nie odwróci mnie przeciwko Nemtorowi"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ty wiesz o silverze grasz na aldorze i jestes madry ciekawe co by bylo jak bys gral na silverze
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Markizek gdyby on gral na silverze to by gral ale nie gra.
Zenha maja wbite na nas i taka jest prawda. Gowno im zrobimy. Chyba, ze chca sie zmierzyc RL ![]() Raijin, zgadzam sie. Gdyby polacy gdzies mieli taka przewage, jak zenha na silvera, to watpie czy by ten server wygladal chociaz tak jak gdy oni rzadza. Moim zdaniem nasi rodacy jeszcze mniej umieja zyc razem niz oni. Co jestem w Carlin to widze jak po sobie jada polacy. Low lvl stoi w depo i sie kozaczy, bo mozna mu tam gowno zrobic :/ Ciagle (no moze nie ciagle) tylko leca kur**. Raz mi sie zdazylo ze jeden gostek wyzwal mnie w realnym zyciu aby sie zmiwerzyc, bo w grze mial nizszy lvl. Jak dla mnie to jest chore ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |