![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() 15:26 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy??
15:26 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili 15:28 Sarandiel: ja niemam jesc 15:24 Nackers: dajcie sd 15:19 Sarandiel: DAJ ZE 2 MANASY 15:05 Sarandiel: daj manasy 15:05 Doonek: nie mam 15:02 Sarandiel: daj jesc 15:02 Sarandiel: ! 15:21 Artisto: NUDY Co za kretyni, zabic ziomka z guildi za coś takiego, i do tego TAKIE NOOBY, ta babka co nagrywała to noob nad nooby, jak ja sie z niej uśmiałem hAHAHAHAHA. czytajac to co pisze mam wrazenie ze gra tydzien w tibie... Nevolta nawet nie wiedzial za co go leje idiota !! Artisto trafiłeś na evul noobów i kretynów. SARANDIEL, SPOXSTER, NACKERS, NEVOTTA <--- HAHAHAAHAHAH NOOBY NAD NOOBAMI XD ![]() PS:A trzeba było zostac z nami na Hibernie Aristocrat ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() ej dobra nie przezywajcie ich już co ? oni rządzą na furorze. No i są zgrani a ten film to fejk. btw macie ktoś uha albo manasa ?
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() up tak są bardzo zgrani <lol2>
ta gildia to banda noob SARA: dasz manasy masz fod? kurde uhnij mnie bo nie mam mlvl xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Ostróda
Imię: Paulos Uni
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 148
![]() |
![]() No i dobrze... noobow co nei przestrzegaja price list (warrior helmet 3k?) trzeba likwidowac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() juz mi sie nie chcialo czytac tych wszystkich wypowiedzi. moge powiedziec tylko tyle ze jeszcze nie widzialem takiej opcji a gram juz sporo, na morganie nawet takiego czegos nie bylo jak to co tutaj sie dzieje. I generalnie to Artisto i tak was ownuje, widac jak wam s*******al a wy go w trapie nawet szybko ***nac nie mogliscie, jednym slowem straciliscie dobrego gracza no ale macie to w dupie bo przeciez chcecie miec resp jednego demona na 1h. poza tym to jest dowod ze nie jestescie wobec siebie lojalni, problemow w gildii nie rozwiazuje sie sila. Dzis Artisto a jutro ktos inny, na miejscu kazdego czlonka Dusk~ bym poprostu odszedl bo bym nie mial zamiaru czekac na moja kolej ktora predzej czy pozniej przyjdzie.
ps. i wiem ze nie wszyscy w tej gildii są tacy debilni zeby lać swoich bo znam tam jedną osobe i jest na prawde wporzadku, i pewnie nie tylko on lecz boicie sie postawić Sara~ i reszcie. Enjoy~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Profesja: Sorcerer
Świat: Zanera
Poziom: 64
Poziom mag.: 5X
|
![]() Cytuj:
cieszyl by ja bym wpadl jakbym mial 200lv i bym go zabil i juz by nie cieszyl ; d ; d
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Dlatego zapraszam do Nada, wojna jest nieunikniona, więc wybierajcie, Sprawiedliwośc czy Lizanie dupy i życie w ciągłym stresie o śmierć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
|
![]() ........ co do Aristo to szczeze mowiac zasluzyl na deda za Totaly Hunter !!!! tyle ze nie powinien zginac z reki zadnego z tych de..li !!!! Totaly Hunter padl za to ze nie ustompil miejsca jednemu NOOBOWI z Duskiness ktory probowal sie wciac na expowisko!!! To bardzo popularna metoda wsrod Duskiness - "...spadaj z tad teraz ja tu expie bo jak nie masz hunta ..." takie pogruzki czesto slyszalem i rownie czesto ustepowalem bo wiem ze gdybym nie ustompil to skonczyl bym jak Totaly Hunter!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja pier**lę....znam Sarandiela z rl i nie macie pojęcia jaki jest to na ch*j k***a rzucacie te obelgi w jego strone?? LOL A skoro macie coś do Duskiness.....skoro jest banda która chce się trzymać razem i rządzić servem - co w tym złego?? Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki.....Jak ktoś chce się przekonać że Sarandeil NIE JEST noobem..wystarczy napiać na gg....mam parę dobrych filmów i po ich objerzeniu ciekawe czy ktoś nadal bedzię utwierdzony w swej decyzji.
P.S. Dark Brożyn - Zamknął ktoś Ci kiedyś ryj? pie***lisz głupoty jakich mało i jeszcze uważasz się za kogoś ??!??! Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() @up
aimbot.pl
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ostróda
Imię: Paulos Uni
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 148
![]() |
![]() No i dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]()
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Stev
Nikogo nie obchodzi jaki on jest w RL, co wiecej nie wazne czy ma malucha,toyote supre czy bmw, czy moze nalezy do sekty albo jest ministrantem w kosciele katolickim. Dla mnie moze byc nawet samym Posejdonem. Tu chodzi o gre i jego sposob grania ( i nie tylko jego). a w RL moze i faktycznie jest potulny jak baranek bo nie ma tej wladzy co w grze. Ostatnio edytowany przez Foxium - 06-11-2005 o 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zaaaalosne... poprostu zalosne... gz trapa... takie pvp jakie macie to poprostu... dobra n/c
Gratz Artisto dlugo sie utrzymales ![]() ,, Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki'' Czym tutaj zakozaczyl? tym ze wylotowal bohy ? O.o Rozumiem jak by padl 1 vs 1 a nie 1 vs 10+ PS: Duskiness idzcie na OTS'a poczwiczyc pvp bo normalnie jak mozna na takim lvl miec takie slabe pvp? PS2: Latac bez manasow? super pomysl... i 16 SDkow tez fajnie... EDIT@: ,,Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....'' Spoko kiedy i o ktorej zmowimy sie ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 06-11-2005 o 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Wow Artisto jestes moim idolem! Chyba bedziesz kims w zyciu ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jeszcze tylko chcialem spytac czy ktos w ogole zamierza sie przeciwstawic tej patologicznej sytuacji (mam na mysli zabijanie swoich) czy moze jednak wszyscy beda czekac na swoja kolej modląc sie o to zeby nigdy nie nadeszła?
Yours, Fox. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 125
|
![]() ;] Heh jaka burzliwa konfrontacja.
Ostatnio edytowany przez Maksim - 11-11-2005 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 125
|
![]() Cytuj: