Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-11-2005, 14:38   #61
Globalna Hiberna
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2005

Strzałka Co Za Kretyny!!

15:26 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy??
15:26 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili
15:28 Sarandiel: ja niemam jesc
15:24 Nackers: dajcie sd
15:19 Sarandiel: DAJ ZE 2 MANASY
15:05 Sarandiel: daj manasy
15:05 Doonek: nie mam
15:02 Sarandiel: daj jesc
15:02 Sarandiel: !

15:21 Artisto: NUDY

Co za kretyni, zabic ziomka z guildi za coś takiego, i do tego TAKIE NOOBY, ta babka co nagrywała to noob nad nooby, jak ja sie z niej uśmiałem hAHAHAHAHA. czytajac to co pisze mam wrazenie ze gra tydzien w tibie...
Nevolta nawet nie wiedzial za co go leje idiota !! Artisto trafiłeś na evul noobów i kretynów. SARANDIEL, SPOXSTER, NACKERS, NEVOTTA <--- HAHAHAAHAHAH NOOBY NAD NOOBAMI XD

PS:A trzeba było zostac z nami na Hibernie Aristocrat
Globalna Hiberna jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-11-2005, 21:32   #62
Dark Brozyn
Użytkownik Forum

Dark Brozyn's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

ej dobra nie przezywajcie ich już co ? oni rządzą na furorze. No i są zgrani a ten film to fejk. btw macie ktoś uha albo manasa ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek112 Pokaż post
mam pytanie gdzie jest miejsce z demonami szkieletorami tylko tak żeby tam dojść bez gigantów i gs i deold widoł
21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz
Dark Brozyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-11-2005, 21:39   #63
Palek Demon
Użytkownik Forum

Palek Demon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

up tak są bardzo zgrani <lol2>
ta gildia to banda noob
SARA: dasz manasy masz fod? kurde uhnij mnie bo nie mam mlvl xD
Palek Demon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2005, 11:37   #64
Jalokowy_
Użytkownik Forum

Jalokowy_'s Avatar

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Ostróda

Imię: Paulos Uni
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 148
Jalokowy_ ma numer GG 6325133
Domyślny

No i dobrze... noobow co nei przestrzegaja price list (warrior helmet 3k?) trzeba likwidowac . A pozatym...czym zawinił Aristo?
Jalokowy_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2005, 20:19   #65
Foxium
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Foxies
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

juz mi sie nie chcialo czytac tych wszystkich wypowiedzi. moge powiedziec tylko tyle ze jeszcze nie widzialem takiej opcji a gram juz sporo, na morganie nawet takiego czegos nie bylo jak to co tutaj sie dzieje. I generalnie to Artisto i tak was ownuje, widac jak wam s*******al a wy go w trapie nawet szybko ***nac nie mogliscie, jednym slowem straciliscie dobrego gracza no ale macie to w dupie bo przeciez chcecie miec resp jednego demona na 1h. poza tym to jest dowod ze nie jestescie wobec siebie lojalni, problemow w gildii nie rozwiazuje sie sila. Dzis Artisto a jutro ktos inny, na miejscu kazdego czlonka Dusk~ bym poprostu odszedl bo bym nie mial zamiaru czekac na moja kolej ktora predzej czy pozniej przyjdzie.

ps. i wiem ze nie wszyscy w tej gildii są tacy debilni zeby lać swoich bo znam tam jedną osobe i jest na prawde wporzadku, i pewnie nie tylko on lecz boicie sie postawić Sara~ i reszcie.

Enjoy~
Foxium jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2005, 21:11   #66
Aragorrn
Użytkownik Forum

Aragorrn's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2005

Profesja: Sorcerer
Świat: Zanera
Poziom: 64
Poziom mag.: 5X
Król !!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aristo~
Ponizszy filmik przedstawia moja smierc. Zostalem zabity przez wlasna gildie w wyniku wewnetrznych problemow... Chociaz powod byl zalosny jak i sam sprawca tego incydentu.

http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html

Enjoy !
Powiem ci ze jakbym mial 200 lv i bym wpadl tam to bym ci pomogl mi sie wydaje ze jestes spoko a oni tacy cwaniacy szczegolnie ten Spox.....
cieszyl by ja bym wpadl jakbym mial 200lv i bym go zabil i juz by nie cieszyl ; d ; d

Tibia rl Jest Spox
Open Tibia Server Jest Spox ..

Co Jest Lepsze?? Nie wiem.. sam sie przekonaj..
Aragorrn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2005, 21:38   #67
WielkiSorc
Użytkownik Forum

WielkiSorc's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl

Stan: Na Emeryturze
WielkiSorc ma numer GG 1107498
Domyślny Zgadzam się

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Foxium
juz mi sie nie chcialo czytac tych wszystkich wypowiedzi. moge powiedziec tylko tyle ze jeszcze nie widzialem takiej opcji a gram juz sporo, na morganie nawet takiego czegos nie bylo jak to co tutaj sie dzieje. I generalnie to Artisto i tak was ownuje, widac jak wam s*******al a wy go w trapie nawet szybko ***nac nie mogliscie, jednym slowem straciliscie dobrego gracza no ale macie to w dupie bo przeciez chcecie miec resp jednego demona na 1h. poza tym to jest dowod ze nie jestescie wobec siebie lojalni, problemow w gildii nie rozwiazuje sie sila. Dzis Artisto a jutro ktos inny, na miejscu kazdego czlonka Dusk~ bym poprostu odszedl bo bym nie mial zamiaru czekac na moja kolej ktora predzej czy pozniej przyjdzie.

ps. i wiem ze nie wszyscy w tej gildii są tacy debilni zeby lać swoich bo znam tam jedną osobe i jest na prawde wporzadku, i pewnie nie tylko on lecz boicie sie postawić Sara~ i reszcie.

Enjoy~
Zgadzam się.
Dlatego zapraszam do Nada, wojna jest nieunikniona, więc wybierajcie, Sprawiedliwośc czy Lizanie dupy i życie w ciągłym stresie o śmierć.
WielkiSorc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2005, 22:42   #68
ZERGU
Użytkownik forum

Domyślny .....eh....

........ co do Aristo to szczeze mowiac zasluzyl na deda za Totaly Hunter !!!! tyle ze nie powinien zginac z reki zadnego z tych de..li !!!! Totaly Hunter padl za to ze nie ustompil miejsca jednemu NOOBOWI z Duskiness ktory probowal sie wciac na expowisko!!! To bardzo popularna metoda wsrod Duskiness - "...spadaj z tad teraz ja tu expie bo jak nie masz hunta ..." takie pogruzki czesto slyszalem i rownie czesto ustepowalem bo wiem ze gdybym nie ustompil to skonczyl bym jak Totaly Hunter!!!!!!! Myslalem ze w duskiness jest kilku normalnych ludzi ale sie na nich zawiodlem bo tez liza dupy tych MEGA DE..LI !!! W dodatku leja Aristo i nawet nie wiedza za co !!!!!!!! A co do : Sarandiel'a , Spoxster'a i WZOROWEGO PRZYKLADU GLUPIEGO DZIECIAKA Z PROBLEMAMI grajacego Taifun Devilry , to niemoge sie doczekac malego dopisku w waszych rubrykach Character Deaths : Killed at...by.............. !!!! Mysle ze juz niedlugo moje pragnienie sie spelni...
ZERGU jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2005, 01:03   #69
Stev
Użytkownik forum

Stev's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: Żagań

Stan: Na emeryturze
Stev ma numer GG 8356807
Żarówka

Ja pier**lę....znam Sarandiela z rl i nie macie pojęcia jaki jest to na ch*j k***a rzucacie te obelgi w jego strone?? LOL A skoro macie coś do Duskiness.....skoro jest banda która chce się trzymać razem i rządzić servem - co w tym złego?? Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki.....Jak ktoś chce się przekonać że Sarandeil NIE JEST noobem..wystarczy napiać na gg....mam parę dobrych filmów i po ich objerzeniu ciekawe czy ktoś nadal bedzię utwierdzony w swej decyzji.
P.S. Dark Brożyn - Zamknął ktoś Ci kiedyś ryj? pie***lisz głupoty jakich mało i jeszcze uważasz się za kogoś ??!??! Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....
Stev jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2005, 01:07   #70
Xeltix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice

Xeltix ma numer GG 20143712
Domyślny

@up
aimbot.pl
stary 06-11-2005, 12:51   #71
Jalokowy_
Użytkownik Forum

Jalokowy_'s Avatar

Lokacja: Ostróda

Imię: Paulos Uni
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 148
Jalokowy_ ma numer GG 6325133
Domyślny

No i dobrze
Jalokowy_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2005, 15:29   #72
Michal_angel
Użytkownik Forum

Michal_angel's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Bełchatów

Imię: aNGEL
Profesja: Knight
Domyślny

szkoda ...
Michal_angel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2005, 19:05   #73
Dark Brozyn
Użytkownik Forum

Dark Brozyn's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice

Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stev
Ja pier**lę....znam Sarandiela z rl i nie macie pojęcia jaki jest to na ch*j k***a rzucacie te obelgi w jego strone?? LOL A skoro macie coś do Duskiness.....skoro jest banda która chce się trzymać razem i rządzić servem - co w tym złego?? Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki.....Jak ktoś chce się przekonać że Sarandeil NIE JEST noobem..wystarczy napiać na gg....mam parę dobrych filmów i po ich objerzeniu ciekawe czy ktoś nadal bedzię utwierdzony w swej decyzji.
P.S. Dark Brożyn - Zamknął ktoś Ci kiedyś ryj? pie***lisz głupoty jakich mało i jeszcze uważasz się za kogoś ??!??! Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....
Ok come on napisz na gg 7500774 ;] tylko weź run nie zapomnij kupić i manasów i fooda

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek112 Pokaż post
mam pytanie gdzie jest miejsce z demonami szkieletorami tylko tak żeby tam dojść bez gigantów i gs i deold widoł
21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz
Dark Brozyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2005, 19:25   #74
Leppin
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stev
Zapewne nie chodzi o to jaki Sarandiel jest w RL tylko jaki jest w grze. Kazdy normalny czlowiek ktory obejrzy ten fimik wywnioskuje ze Sarandiel to noob. A jesli rzeczywiscie tak nie jest to pokaz nam te filmiki. Mam nadzieje ze Dark Brozyn skopie ci pupe jesli spotkacie sie na tym otsie.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2005, 21:01   #75
Foxium
Użytkownik Forum

Domyślny

@Stev

Nikogo nie obchodzi jaki on jest w RL, co wiecej nie wazne czy ma malucha,toyote supre czy bmw, czy moze nalezy do sekty albo jest ministrantem w kosciele katolickim. Dla mnie moze byc nawet samym Posejdonem. Tu chodzi o gre i jego sposob grania ( i nie tylko jego). a w RL moze i faktycznie jest potulny jak baranek bo nie ma tej wladzy co w grze.

Ostatnio edytowany przez Foxium - 06-11-2005 o 21:12.
stary 06-11-2005, 21:23   #76
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Zaaaalosne... poprostu zalosne... gz trapa... takie pvp jakie macie to poprostu... dobra n/c
Gratz Artisto dlugo sie utrzymales

,, Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki'' Czym tutaj zakozaczyl? tym ze wylotowal bohy ? O.o

Rozumiem jak by padl 1 vs 1 a nie 1 vs 10+

PS: Duskiness idzcie na OTS'a poczwiczyc pvp bo normalnie jak mozna na takim lvl miec takie slabe pvp?

PS2: Latac bez manasow? super pomysl... i 16 SDkow tez fajnie...

EDIT@:
,,Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....''

Spoko kiedy i o ktorej zmowimy sie 1 vs 1 a pozniej zebys poczul jak sie czul Artisto 1 vs 10 moze byc?

Ostatnio edytowany przez Koszyk - 06-11-2005 o 21:27.
Koszyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2005, 06:38   #77
Ema Toma
Użytkownik forum

Ema Toma's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Wow Artisto jestes moim idolem! Chyba bedziesz kims w zyciu ;/
Ema Toma jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-11-2005, 12:41   #78
Foxium
Użytkownik Forum

Domyślny

Ja jeszcze tylko chcialem spytac czy ktos w ogole zamierza sie przeciwstawic tej patologicznej sytuacji (mam na mysli zabijanie swoich) czy moze jednak wszyscy beda czekac na swoja kolej modląc sie o to zeby nigdy nie nadeszła?

Yours,
Fox.
stary 11-11-2005, 15:10   #79
Maksim
Zbanowany

Data dołączenia: 04 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Poziom: 125
Domyślny

;] Heh jaka burzliwa konfrontacja.

Ostatnio edytowany przez Maksim - 11-11-2005 o 15:24.
Maksim jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-11-2005, 15:26   #80
Maksim
Zbanowany

Data dołączenia: 04 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Poziom: 125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WielkiSorc
Zgadzam się.
Dlatego zapraszam do Nada, wojna jest nieunikniona, więc wybierajcie, Sprawiedliwośc czy Lizanie dupy i życie w ciągłym stresie o śmierć.
HuHu

Nada już nie istnieje .
Maksim jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania