![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() Filmik zaje.bisty. A ta akcja. Miodzio. Polecam ściągnąć i obejrzec pare razy bo takiego cuda nie widzi sie na codzień.10/10. Gdyby były oscary za najlepsze filmy w Tibi dostał bys nominacje we wszystkich kategoriach. A tak na powaznie ;]. Nie pierdo-lcie głupot. Robiłem tego questa 10 postaciami na MC w tym dziewięciu 11druidów i raz nawet padłem od tych cave ratów co trzeba tam zabić jak sie przez 2 poison fieldy przejdzie. I nie pieprzcie głupot ze tylko na Antice są te hełmy. Ja na 3 innych serwach widziałem na trade jak gościu powiedział ze mi da golden helmet i golden buty jak sie zaloguje na jego stronce.Jak chcecie sie dowiedzieć szczegółów na temat jak tego questa zrobić to zadzwońcie do mnie 0-700-997-997(Koszt:Zrobienie z siebie totalnego nooba+22%vat) albo wyslijcie smsa o treści "G0lden helmet" na numer 7999 (Koszt: Zrobienie z siebie totalnego nooba+22%vat).
Trade my items in Antica (7xGolden helmet,2 snakes and 7/8bp UH) for your items in Testera. Msg me. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
|
![]() o jejku to nie jest golden helmet quest widac ze noob
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Proponuje wam panowie wyjść.
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2005
|
![]() ty napewno kupiles albo zlotowales tego g helmeta i zacieszasz morde jak bys zrobile tego questa to bys pokazal
![]() ![]() You see a golden helmet (Arm:12).It weighs 32.0 oz. It's the famous Helmet of the Stars. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: W domu.
Stan: Na emeryturze
Imię: Rogulus
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 23
Skille: 19/22
Poziom mag.: 54
|
![]() co to znaczy " pozadny deny " bo ja jakos nie znam tego waszego "slangu" :|
a jesli nie potrafi grac... to tak jak piomos napisal "Wyeliminuj mnie z gry dzieciaku" <g> |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Sam sie wyeleminuj dla wlasego dobra bo tibia robi ci wode z mozgu debilu(jezeli takowy posiadasz oczywiscie). ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#70 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Ja wam powie ludzie, ze wsztstko teraz w dupi. Miejsce,ktorego szukalemi zbieralem informacje, juz prawie wiedzialem gdzie kopac okazalo sie niedostepne.
Dlaczego Cip-y nie informuja o questach, ktore wywalaja. Czlowie czas marnuje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() lol, to nie jest żaden golden helmet qest tylko facet se go kupił przecież na anticy kilka jest no nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie jest to ots, ale nie wiadomo skad ten player ma golden helmet < ie wiadomo czy zrobil questa albo moze kupil go poprostu>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() MOAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
![]() ![]() ![]() Ja wiem skąd on go ma ![]() Komornik dał mu za to że zdobył stary dług elfów !!! Stawiali opór to trzeba było zabić !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura/Furora
|
![]() Alez to zajefajny quest...