Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-12-2005, 22:46   #61
Dalio
Użytkownik Forum

Dalio's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Marrion
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 115
Skille: 87+/84+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tiligus
Więcej wiem niż myślisz... dla mnie to plagiat, i nie odejde. Przynajmniej nie wyjde wypraszany przez taką osobe jak Ty.

Plagiat?? niby czego... pochwal sie swoja madroscia i napisz to... LoL
Dalio jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-12-2005, 22:52   #62
Aimar
Użytkownik Forum

Aimar's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2004

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Moim zdaniem to nie jest zaden plagiat. Seq'a znam juz dlugo i nigdy by takiego czegos nie zrobile wiec stop pojazdom. Najpierw nauczcie sie grac w tibie pozniej wbijajcie na forum i komentujcie -.-
Aimar jest offline  
stary 30-12-2005, 22:57   #63
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

aff trzeba sobie dac spokuj. mieli nie udany stosunek ze soba i sie "wyzywaja" na mnie a moji kumple maja z nich polewki.
SeQ_PL jest offline  
stary 30-12-2005, 23:09   #64

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dalio
Cytuj:
Moim zdaniem to nie jest zaden plagiat. Seq'a znam juz dlugo i nigdy by takiego czegos nie zrobile wiec stop pojazdom. Najpierw nauczcie sie grac w tibie pozniej wbijajcie na forum i komentujcie -.-
Cytuj:
aff trzeba sobie dac spokuj. mieli nie udany stosunek ze soba i sie "wyzywaja" na mnie a moji kumple maja z nich polewki.
Pierwszy - Dalio jestes az taki tepy czy tylko udajesz? Stary ja tutaj wstawiam miliony powodow a ty sie pytasz jakbys tematu nie czytal

Drugi - Aimar co ma gra w tibie od osoby ktora lami? (zreszta to nie ja mialem deada na kazdym potworze jakiego spotkalem)
Trzeci - nasz glowny bohater - brawo, sklinaj wiecej chlopczyku i mow o "swojich" kumplach. Stary widac ze masz iq doniczki, nic sie nie uczysz i do ciebie nic nie dociera. A zreszta smiesza ciebie pseudo-wyzywki
stary 30-12-2005, 23:17   #65
Radix
CS Tibia.pl Team

Radix's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land

Domyślny

Ehh.... te dzieci. Jako, ze pliku nie da sie juz dzisiaj sciagnac (bynajmniej u mnie), to sprawe skomentuje jutro. Chcialem natomiast zaznaczyc, aby nie wstawiac glupich postow, ktore obrazaja innych forumowiczow... Powiedzcie mi, co ma umiejetnosc grania w Tibie, do umiejetnosci wylapywania plagiatow? Zamiast tyle siedziec przed komputerem, gdzie o tej godzinie powinniscie juz spac, poczytalibyscie slownik, bo nie pisze sie "jusz", tylko "juz", podobnie bedzie ze "spokuj"... powinno byc "spokoj". Chec wyzywania rodzicow strony przeciwnej uwazam za rynsztok. Kultura polska zanika w tym kraju. Jednak wiek nie czyni czlowieka lepszym. Zastanowcie sie nad swoim postepowaniem, bo Tibia jest jak MediaMarkt, nie dla idiotow. Jesli zas myslicie, ze obrzucenie mnie blotem poprawi wasze ego, to wasze miejsce jest jeszcze w piaskownicy z lopatka i grabkami. Prosze jeszcze raz, nie mieszajcie w sprawe "plagiatu" rodzicow, albo tego, kto ma jaki lvl i czy umie grac w Tibie... Jesli okaze sie, ze zostaly tutaj naruszone jakiekolwiek prawa autorskie, to postaram sie, aby poniesiono za to odpowiednia kare.

Pieśń II: Honor

Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest
A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić
Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci,
Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę,
Bo wstydem jest nie szanować
Tego co dla innych święte.
Słabością jest duma, jeśli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty,
Który czuje, a los dla niego jedyny...
Radix jest offline  
stary 30-12-2005, 23:36   #66
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Wiec mam chwilke aby odpisac. Po 1 ville~ wszedl na mnie i spamowal mi 2 dni pod rzad (aff). Po 2 nie padlem na kazdym potworze. Po 3 gowno wiesz to moze nie bedziesz sie wypowiadal. gadalem z pewna osoba i ona stwierdzila ze dajesz glupie powody. No i o lamieniu mowa to czemu masz 23lvl i padles na valkyrie? :> ja nie padlem na niej wyobraz sobie. Duzo dedow zaliczylem przez moj kochany stary net. Teraz mam juz dobre lacze i jest ok jak widac. Nie komentuje deda od hydry bo szkoda czasu (marrion nie pij tyle). Pozatym twoim zyciowym osiagnieciem jest 10 lvl na titani i 23 lvl na obsidi, tak trzymaj xd.
Pozatym jak to powiedziala jedna osoba "po*** zachowuje sie jak 11 letni br i olej go" tak to o tobie ville~

Nadal twierdze ze nie widze tu plagiatu. Popieram MOZE to byc plagiat jezeli ta piosenke stworzyl Colonel~ lub tworca filmu. Tematyka inna.
I trzymaj sie w pz taka moja rada
@edit:
Seq The Master to moja 1 postac nie mialem wiecej nigdy moze dlatego tak wolno robilem lvl?

Ostatnio edytowany przez SeQ_PL - 30-12-2005 o 23:39.
SeQ_PL jest offline  
stary 31-12-2005, 09:41   #67
Dalio
Użytkownik Forum

Dalio's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
Pierwszy - Dalio jestes az taki tepy czy tylko udajesz? Stary ja tutaj wstawiam miliony powodow a ty sie pytasz jakbys tematu nie czytal

Drugi - Aimar co ma gra w tibie od osoby ktora lami? (zreszta to nie ja mialem deada na kazdym potworze jakiego spotkalem)
Trzeci - nasz glowny bohater - brawo, sklinaj wiecej chlopczyku i mow o "swojich" kumplach. Stary widac ze masz iq doniczki, nic sie nie uczysz i do ciebie nic nie dociera. A zreszta smiesza ciebie pseudo-wyzywki

Miliony powodow?? ty chyba chory jestes, albo cos ci padlo na mozg... ja widze tylko jeden twoj powod... muzyka... no i co z tego... muzyka nieswiadczy o plagiacie, o ile wiesz co to jest wogole...
Dalio jest offline  
stary 31-12-2005, 10:31   #68

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL
Wiec mam chwilke aby odpisac. Po 1 ville~ wszedl na mnie i spamowal mi 2 dni pod rzad (aff). Po 2 nie padlem na kazdym potworze. Po 3 gowno wiesz to moze nie bedziesz sie wypowiadal. gadalem z pewna osoba i ona stwierdzila ze dajesz glupie powody. No i o lamieniu mowa to czemu masz 23lvl i padles na valkyrie? :> ja nie padlem na niej wyobraz sobie. Duzo dedow zaliczylem przez moj kochany stary net. Teraz mam juz dobre lacze i jest ok jak widac. Nie komentuje deda od hydry bo szkoda czasu (marrion nie pij tyle). Pozatym twoim zyciowym osiagnieciem jest 10 lvl na titani i 23 lvl na obsidi, tak trzymaj xd.
Pozatym jak to powiedziala jedna osoba "po*** zachowuje sie jak 11 letni br i olej go" tak to o tobie ville~

Nadal twierdze ze nie widze tu plagiatu. Popieram MOZE to byc plagiat jezeli ta piosenke stworzyl Colonel~ lub tworca filmu. Tematyka inna.
I trzymaj sie w pz taka moja rada
@edit:
Seq The Master to moja 1 postac nie mialem wiecej nigdy moze dlatego tak wolno robilem lvl?
Po 1 najezdzajac na moich rodzicow ty zachowujesz sie jak 9-letni polak (przykro mi ale wole byc 11-letnim brazuciem z jakas kultura niz tepym polakiem co nie zna swojego ojczystego jezyka ).
A skad wiesz jakie jest moje zyciowe osiagniecie w tibii? Myslisz ze mialem 1 konto? Pff, zyj sobie w swojej nieswiadomosci.
Po 2 jestes smieszny grozac mi ze mnie zabijesz Chlopie myslalem ze jestes zalosny. A moze jeszcze przyjedz na rl i mnie pobij za to ze powiedzialem ze twoj filmik to plagiat co?

@up
a ty ile masz lat 20? 30? Widac ze jezeli dla ciebie wyznacznikiem czlowieka jest lvl to max. masz 10 lat.
Zreszta jestes smieszny - ale co tam, siedz sobie na tym 40 lvlku na tibii myslac ze jestes mistrzem nad mistrzami. I nie odzywaj sie nie pytany ok?

Ostatnio edytowany przez Ville - 31-12-2005 o 10:35.
Ville jest offline  
stary 31-12-2005, 10:36   #69
Logo
Guest

Domyślny

No coz, filmy byly lepsze, a polowa filmu to tibia.com
Podobno Seq zostal sprzedany juz dawno ale zostal, gralem na titani a moj kuzyn sie z toba kolegowal dosc dlugo i mowil ze Seq sprzedal goscia.

stary 31-12-2005, 10:43   #70
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dalio
...to że masz wade wzroku -30 to jeszcze zrozumiem. Ale rozróżnianie podobieństw było chyba w przedszkolu? <czerwony klocek z czerwonym sa podobne, czerwony z zielonym już nie>

Cytuj:
mieli nie udany stosunek ze soba i sie "wyzywaja" na mnie
Polecam systematyczne ćwiczenia:
1. Weź rozbieg.
2. Z całym impetem zanurkuj głową w ściane.
Powinno pomóc.

Trudno by filmik Coronela podrobić bardziej ponieważ nie masz takich materiałów -.- i nie masz jak wysnuć takiego zakończenia jak on. Było widoczne odwzorowanie, ale trudno sie przyznać huh... Bo zamiast finalnego ssa z tibianews dałeś swoje zdjęcie bo co innego mogłeś dać? a te napisy?
Nie widać podobieństwa?

...
Tiligus jest offline  
stary 31-12-2005, 10:44   #71
Dalio
Użytkownik Forum

Dalio's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
Po 1 najezdzajac na moich rodzicow ty zachowujesz sie jak 9-letni polak (przykro mi ale wole byc 11-letnim brazuciem z jakas kultura niz tepym polakiem co nie zna swojego ojczystego jezyka ).
A skad wiesz jakie jest moje zyciowe osiagniecie w tibii? Myslisz ze mialem 1 konto? Pff, zyj sobie w swojej nieswiadomosci.
Po 2 jestes smieszny grozac mi ze mnie zabijesz Chlopie myslalem ze jestes zalosny. A moze jeszcze przyjedz na rl i mnie pobij za to ze powiedzialem ze twoj filmik to plagiat co?

@up
a ty ile masz lat 20? 30? Widac ze jezeli dla ciebie wyznacznikiem czlowieka jest lvl to max. masz 10 lat.
Zreszta jestes smieszny - ale co tam, siedz sobie na tym 40 lvlku na tibii myslac ze jestes mistrzem nad mistrzami. I nie odzywaj sie nie pytany ok?
smieszny to ty jestes i twoje argumenty mowisz ze mam max 40lvl?? to jestes w bledzie...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Logo
No coz, filmy byly lepsze, a polowa filmu to tibia.com
Podobno Seq zostal sprzedany juz dawno ale zostal, gralem na titani a moj kuzyn sie z toba kolegowal dosc dlugo i mowil ze Seq sprzedal goscia.
Adam jest pierwszym wlascicielem tego konta. Nikt go niesprzedawal.
Dalio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania