![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Fajne ale takie zamazane ciutek
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No cóż to przez ten skaner xD. Teraz załatwiam se pare programow(PhotoShop) by prace były w miare przyzwoite no i oczywiscie lepsze
![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2005
![]() |
![]() Yeye
Kwaso, poprostu wymiatasz ![]() ![]() Powinni cie mianowac na grafika tibi.pl ![]() <lol2> |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() bardzo dobre pracki
![]()
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Rob tylko ołówek albo pocwicz w programac bo nie zabardzo ten sword
ten rycek ma jak by tu to powiedziec....KRZYWY RYJ
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Iława
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Fajne grafy wielkie gratz na pewno mi się przyda
![]()
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Masz talent 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Nieźle
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Po długim czasie mało rysowałem ale cos tam jest. Odswiezam moj stary i zapomniany temat
![]() Knight z fake'a ![]() Drut z fake'a ![]() Potępiony ![]() I cos nowego.Mieszanka PSP i Ołówka ![]() Warrior ![]() Koment i... Pozdr0
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() o lol !!
Piekny ten warrior !! ![]() ![]() ![]() Gratuluje talentu zycze szczescie w dalszych rysunkach ![]() ![]() Yours Gavreonien |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Co do warriora : kolorowanie obleci ale pozycja jest zbyt sztywna moim zdaniem, rece za dlugie, pancerz koslawy a buty nieksztaltne. Ale fajnie ze zadajesz sobie wysilek i robisz cos w psp
![]()
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No cóż, mam problemy z proporcjami. Leżą one u mnie i kwiczą. Dlatego tez postanowilem przykuc temu wieksza uwage.Narysowalem dzisiaj tylko proporcje z przedniego profilu mezczyzny i kobiety
![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Ale suuper ;D
A może namalujesz mi taką dziewczyne, coś pod "anioło-diabła" ![]() znaczy ze skrzydełkami czy cóś.... z napisem Kenixia ^^? Jesli sie nudzisz to poproszę ![]()
![]() |
#74 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Hmm... co do proporcji. Poszukaj w internecie, ew w programach P2P. Jesli chodzi o rysunek, to kobieta jest za bardzo muskularna i jej broda za bardzo spiczasta. U obojga jest zle narysowane krocze, tam powinna byc jakas wieksza przestrzen.
Jesli chodzi o ogol, to podziwiam fantazje do niektorych zbroji. Masz problemy z rysowaniem twarzy i tej przekletej perspektywy. Czasem wszystko za bardzo sie zlewa, no i te piekielne proporcje. Jesli chcesz dostrzec jakies bledy, to wez swoja prace i stan z nia przed lustrem, ew odwroc kartke i daj ja pod swiatlo, a zobaczysz razace bledy. Jesli chcesz, to mozesz sobie rysowac osobne konczyny, cwiczyc je, a najlepiej bedzie jesli pierw rozrysujesz sobie swoja postac figurami geometrycznymi. O ile pamietam, to Tana zalozyla temat odnosnie tego. Jesli masz troszke pieniedzy, to mozesz kupic sobie wlasnie takiego mini ludzika, ktorego mozesz ustawiac w roznych pozach. To by bylo na tyle, zycze szczescia i postepow.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ten ludzik nazywa się FANTOM xD hmm...błędy ostatniej pracy powiedział Radix więc nie ma sensu niczego dodawać
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eeeno dobry patent. A gdzie mozna to kupic i za ile tego fantoma
![]() Dzisiaj sobie takie cóś narysowałem Elementalista? ![]() Kenixia:Za twoje zlecenie jutro sie wezme ![]() Pozdr0 ![]()
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam kupowałem w Ikei Ok 20zl lub mniej
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
#79 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Twarz!!!! Popracuj nad rysowaniem samych twarzy.
Co do zabojcy... Kaptur za bardzo na glowe. Spojrz na te dlonie, tragedia. Czemu on ma takie dlugie palce i jak on trzyma ten miecz? Gdzie jemu sie zaczynaja te palce? Kciuk prawej dloni jest jakos tak smiesznie odgiety. W ogole ta prawa reka jest jakos taka smiesznie zbudowana u Twojego ludzika. Za bardzo przekreciles tego prawego buta. Ten miecz wyglada, jakby byl plasko trzymany, nie odgiety do tylu, a reka wskazuje na cos innego. Jesli chodzi o maga... Oczy takie nienaturalne, nos wyglada jak u baby jagi, a wasy i broda wygladaja na sztuczne, sztywne i do dupy. Co do cialka... co on ma na prawym ramieniu? Cos tam jest pod ta szata, czy to moze jego kosc tak wystaje? Znowu robisz babola z ta dlonia! Jesli rysujesz postac z perspektywy, nie na wprost, to postaraj sie w ten sposob wykonac cale cialo. Rece i twarz daja znac, ze rysujesz, jakbys go widzial lekko z boku, a caly korpus, jakbys go rysowal na wprost. Jesli juz material sie zgina (zwlaszcza w takich szatach), to nie mozesz go zginac niczym kat ostry, bo to smiesznie wyglada. Staraj sie zaokraglic te miejsca, bo te szaty nie byly prasowane, ze sa takie kanciaste. Uff... to by bylo na tyle.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Popracowałem troszeczke nad twarzą,proporcjami i ocencie co z tego wyszlo.
Knight w dwóch stylach 1. Normal,ołówek (Techniczy,który mi sie rozwalił i 2H) ![]() 2.PSP ![]() Pozdr0 ![]()