|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Już my ich powitamy...
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Mi już grangel zdążył 3 punkty wlepić zato że nazwałem cymbałem gościa co zespoilował cały film o anihilatorze ... chyba lekko przeczulony...
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
#65 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Gratki
Gangrel tak myślałem że w końcu ci się uda ![]() co do Tany - znam cię głównie z IRCa, ale uważam że będziesz tutaj Pasować Shinjix - ciebie też pamiętam, choć najbladziej z całe trójki - ale jak widziałem twoje posty nie były złe więc pewnie dasz sobie rade powodzenia i gratki
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
![]() z tego co zauważyłem to sie chłopaki ostro do roboty biorą
![]() powodzenia i trzymać tak dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Harmonia of knight
Gildia: Nie mam
Świat: Harmonia
Poziom: 12
Skille: 36/35
Poziom mag.: 2,5 (wolno rosnie)
![]() |
![]() Świetnie!
Serdecznie witamy nowych moderatorów!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Początkujący
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Gratulacje dla Gangrela666 - teraz będzie evul czyszczenie. No i strach będzie cokolwiek napisać.
![]() Winszuję również Tanatess'ce - zasilisz grono kobiet-moderatorek i na pewno będziesz godnie i z klasą reprezentować kobiety u władzy. ![]() Ale najszczersze moje gratulacje składam Shinjixowi, albo jak kto woli - Przemkowi. Jest to jedna z najlepszych osób jakich znam, za co dziękuję Bogu. Jest on nadzwyczaj odpowiedzialny, ma klasę, jest anielsko cierpliwy, zawsze można na nim polegać, bo wiesz, że on Ci pomoże. Według mnie nie mogliście lepiej wybrać. Hmmm, jak tak to sobie czytam to stwierdzam, że troche zje*ałem, bo miały być to gratulacje, a ja mu tu reklamę zrobiłem. No cóz, lepiej późno niż wcale... Gratuluję Ci Shin, w końcu Ci się to udało! Jesteś tym swoim upragnionym moderatorem! Znając Ciebie będzie tutaj evul clean'owanie... LUDZIE STRZEŻCIE SIĘ! EVUL Shin~, Gang~, Tanat~ DORWALI SIĘ DO PRACY MODERATORA! RADZĘ UWAŻNIE CZYTAĆ FORUM I UŻYWAĆ OPCJI 'SZUKAJ'! (jak zwykle zresztą ![]() A tak swoją drogą 'Przemciu', nie przejmuj się panią 'Browar' ... to ścierka. ![]() Best wishes irl, Polin, dziękujemy! Pozdrawiam nowych moderatorów i nie tylko, LK~
Ostatnio edytowany przez Lord Karrak - 07-12-2005 o 20:18. |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Piła
Stan: Tutor
Imię: Platonikus
Profesja: Elder Druid
Poziom: 83
Poziom mag.: 64
|
![]() Wszystkiego naj... na nowej drodze życia xD
Pamiętajcie nie załamujsie sie tylko jak w danym temacie bedzie więcej spamu, natretnych pytań, wyzwisk itp... Użyjcie swojej MOCY ^.^ God Belss you ! *all.
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Rocco Druid
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 14
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() kurcze sam chetnie chcialbym dostac taka posadke
![]() __________________________________________________ _____________ gratulacje dla nowych modkow ![]() __________________________________________________ _____________ moze ktos to napisal juz ,ale jakos tak dziwnie ostatnio zauwazylem Bosalka na forum (BOSAL RESURECTION??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manthe |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() oo ! gratulacja dla nich naprawde zasługiwali na pozycje modka
![]() a szkoda ze ja nie zostałem : P
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() No no, gratulacje!
Mam nadzieję, że będziecie czyścić sumiennie forum, bo niekiedy to aż się dziwię, że niektóre tematy jeszcze istnieją ![]() ![]() ![]() ![]() Liczymy na Was! ![]() Pozdro Loron |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() nie wiedziałem że Polin nas opuścił, szkoda bo lubiłem czytać co tam wyskrobał, ponad to zamiast wesołego pingwina z piłą w avatarze teraz ma czache, zieloną brzydką czache. Szkoda ale to tłumaczy czemu przyjeli nowych moderatorów
#75 |
Zbanowany
|
![]() Serdeczne gratulacje dla 3 nowych moderatorów zwłaszcza, że 2 znam. Szczególne gratulacje dla gangrela666 (i tak wygram w snooka). Może to i lepiej, że to oni zostali modami ( więcej pracy, mnie sił = wygrana w snooka)
Także miłego moderowania i mało śmieci. Drugą część posta chciałbym poświęcić Polinowi i Dobu ( tak się odmienia?). Polin jest chyba jednym z dłuzej moderujących tak jak Dobo i należy im się szacunek. Chciałbym życzyć tym dwóm osobom wiele szczęścia w życiu prywatnym. Od Doba nadal chce te .3gp co nakręci (Las/Impreza). Powodzenia chlopaki. |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
![]() I znowu nie ja
![]()
#77 |
Guest
|
![]() Omader Pomocy!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------- omader ja chce kupic pacc przez tibia.pl na 12 miesiecy i ten temat jest zamkniety i niewiem czy dalec pacc na rok kosztuke 280 zl balagm cie odpisz jak najszybciej na mojego maila czy mogw wyslac kase muj mail [email protected] blagam SZYBKO ODPOWIEDZ NA MAILA!!! |