|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Nie zazdroszczę tym, co mają największe domki. hehe
W sumie, nie trzeba ich sprzątać. Teoretycznie wszystko powinno samo się przenieść. Jak wiemy teoria ma się tak do praktyki jak stół do krzesła. Niby pokrewna dziedzina, ale wszystko inne @atka Ja sądzę, że przydałby się przyspieszony kurs gramatycznego składania zdań. Podobno niektóre uczelnie dodatkowo organizują wykłady pt: "Kiedy stawiać kropkę" ![]()
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() czasami jak to czytam to nie wiem czy sie smiac czy plakac, takie fora powinny byc chyba dostepne nie wiem w jakis kategoriach wiekowych albo cos bo to poezja co ludzie pisza...czy myslenie boli??do polowy osob...to ze wasz dziadek/babcia/wujek/ciocia/piesek/kotek/kolega czy kto tam jeszcze mowi co bedzie w updacie to zostawcie to dla siebie... bo jak czytam ze swordy sie beda rozpadac to przeciez...taaak napewno sov bedzie sie sypal po 3 uderzeniach albo bedzie sie tepil i co 5 ciosow bedziemy do kowala biegac...no przeciez to nawet smieszne nie jest to tragiczne...
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2005
|
![]() Jak sam temat wskazuje myslelem, ze tu bedzie informacja o domkach
Ważna informacja odnośnie domków Ale oczywiscie w prawie kazdych odpowiedziach widze tylko pytanie kiedy bedzie update .... (zygac juz mi sie che jak to czytam ) A myslalem ze dowiem sie tutaj czy zeczy ktore mam w skrzynce zostana przeniesione do dp bo mam bana na konto i nie moge wejsc do domku i duzo run mam w skrzynkach . Bo ja niewieze w to ze wszystko wysla do dp bo kiedys juz stracilem troche run przez przeprowadzke i mi wszystkiego nie wyslalo do dp ... |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
mi sie wydaje że itemy w skrzynkach które nie da sie do dp (bag, bp etc.) wrzucić, mogą zniknąc razem z tą skrzynią;/ niewiem tak mi sie wydaje ;s czas pokaże ;\
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
|
![]() No to za***iscie jak juz ma byc ten update to ja prosze po
Banished: until Dec 13 2005, 00:36:08 CET -.- |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
albo poproś jakiegoś kumpla co ma invita..czy cos ;s
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() hiho. mam pyytanko o co lazi z tymi rozdzkami? czy to prawda ze jak np. blue spell wand bedzie miec atak (ile?)?
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Zabrze
Imię: Juan Soth
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 56
Skille: 21/25
Poziom mag.: 54
|
![]() CIP Soft nie pomyślał robiąc meble w paczkach... można je rozpakować, ale spowrotem zapakować już nie... Tak to by każdy zapakował, dał do depot i po kłopocie.
#69 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Imię: Lord Antrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 44
|
![]() Cytuj:
Ale Mana bedzie rosla 4x szybciej wiec chyab na to samo wyjdzie o ile monozyc potrafisz |
|
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ale można sie dowiedzieć nieoficjalnie ale niebde nic mówic ;s Cipsoft chce aby update był niespodzianką..więc może niech tak zostanie : >
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() "
Cytuj:
tak ale zeby robic runki trzeba bedzie miec o wiele wiekszy lvl bo many nie bedzie starczyc na runke wiec sadze ze to niezbyt dobry pomysl |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Imię: Lord Antrak
Świat: Selena
Poziom: 44
|
![]() Zalezy jak na to spojrzec gra jets zalatwa poprostu dla tych high lvl i wogule latwo jets oszukiwac!! Wedlug mnei sami sobie jestesmy winni robiac farmy druidow itp. gdyby tego nei bylo nie bylo by tych wielkich zmian! Ale nim gra trudniejsza tym ciekawsza i bedizesz mial wieksza satysfkacje jak zrobisz sorca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nov 30 2005, 19:27:12 CET Killed at Level 22 by Jah of Hell |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Imię: Stone'Bezel
Profesja: Knight
Gildia: Jestem wolnym Łowcą Smoków XD
Świat: Fortera
Poziom: 12
Skille: 36/36
Poziom mag.: 2
|
![]() Porszę Dabka albo innego modka o odpowiedz jak ją zna
![]() ![]()
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Barghest
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 78
Skille: 90/88
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() za***iscie ;/ dzisiaj przed sejvem dalem moje itemki do domku po sejw serwie polwy z nich nie bylo i jestem 120k w dupe . pozdro dla cipsoftu ...
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() HaHaHaHaHaHa
![]() to jest koszt ludzkiej niecierpliwości ![]() MOGŁEŚ TROCHE POCZEKAĆ ![]() ale Hyba zdołasz w szybkim czasie nadrobić straty nie ![]() |
![]() |