|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Ćwiczysz ? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
137 | 70.62% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
57 | 29.38% |
Głosujących: 194. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Templars of Shadows
Świat: Galana
Poziom: 40
Skille: 70/45
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja ćwicze codziennie (treningi judo codziennie 1,5h) robie tam 100 pompek brzuszków i grzebietów bozatym liznołem troche abkrobatyki
![]() ![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Ja trenuję Parkour od listopada '05, oczywiście także trochę akrobatyki, salto w przód [front flip] już umiem ; d
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() MTB -uphill i dojazdy po 50km.
Capoeira Kiedyś kickboxing. Pije alkohol, staram się nie palić papierosów i w miare idzie. Tip. fast food jak chcecie uprawiać ostro sport to zabójstwo, lepiej podcinajcie sobie ścięgna...
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: miasto wiary i miłości
Imię: Elon Chan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Unique Kingdom
Poziom: 96
|
![]() Piłka ręczna to jest to, co trenuję ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pon, śr, pt siłownia.
Wt i Czw treningi.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() Tylko pływanie, 4 razy w tygodniu.
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() mam pytanie co to jest cykl 6 weidera ?? bardzo mnie to ciekawi bo wszyscy o tym pisza
![]() a co do tematu tak cwicze picie vodki i jaranie szlugow. dziekuje. ![]() ok mam ![]() Nosferatu sorry opuscilem akurat to ![]()
;- Ostatnio edytowany przez Zenuś - 08-10-2006 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @up tak trudno caly temat przeczytac?
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Brzuszki, pompeczki, cwiczenia na epandorze itp. przed snem oprocz tego PK, a to ogolnorozwojowka..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Pakuje złomem, *jem* kreatyne, jestem wielki. Wszystkie 13 moje, kocham ten sport.
Tak na serio to tylko na początku jadłem kreatyne + białka, ale teraz jade na sucho, tzn. bez kratyny, ale diete staram sie trzymac. Niedawno ćwiczyłem 6 Joe Weidera - fajna rzecz. Ostatnio edytowany przez joey - 19-10-2006 o 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 35
Skille: 6+/6+
Poziom mag.: 5
|
![]() zaznaczyłam nie bo pokierowałam sie pierwszymi postami, które odnosiły się do siłowni itp. a tam ja nie cwicze- po 1. jestem dziewczyna, po 2 mam 14 lat i zbyt wczesne cwiczenie na siłowni przy zle dobranych cwiczeniach moze sie zle skonczyc, a po 3 siłownia nie jest mi potrzebna
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Jasne- codziennie rozciąganie, pompki, brzuch, hantelki i drążek (;.
Oprócz tego to co na wfie + rower. Ostatnio edytowany przez Sebaus - 08-10-2006 o 21:28. Powód: bo lubie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Ja przed snem robię pompki. I nieraz jak chce się dostać szybko do kolegów na inne osiedle, to biegam (dystans: niecałe 2 km).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Początkujący
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Tytułem wstępu, temat nie był aktywny przez zaledwie 9 dni. Mam nadzieję, że się nie oburzycie, bo go odświerzyłem ; ). Zwłaszcza, że jest to świetny temat do przechwałek : P.
Przejdźy do rzeczy, tak ćwiczę. Od 6 klasy podstawówki lekkoatletykę. Przez te 5 lat główną moją konkurencją był bieg na 110 m ppł. Za wiele tam nie osiągnąłem (psychika) i przerzuciłem się na trochę dłuższe dystanse 200-400m. Szybki byłem, ale za to za bardzo się usztywniałem, czego konsekwencją było zrywanie mięśni - głównie 2 uda. Cóż. Tak więc od czerwca tego roku rzucam dyskiem : ). Poza tym dzień w dzień ćwiczę na swojej prowizorycznej 'siłowni' stworzonej z pufy, cienkich poduszek pod plecy i pary hantli ; ). Na pufie 'wyciskania' hantlami, na poduszeczce [ 6 Weidera ], poza tym jakieś wymachiwania hantelkami ; ). Na szczęście teraz jest okres zimowy, a co za tym idzie, dyskobole, młociarze i biegacze, lub jak kto woli - lekkoatleci wędrują na siłownię ; ). Of course, biegacze również w góry by porobić kondycje ; ). Pozdrawiam, LK~
Ostatnio edytowany przez Lord Karrak - 19-10-2006 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() Trenuje lekkoatletykę, konkretnie rzut dyskiem i pchnięcie kulą. Niestety od początku następnego semestru zmienia mi się kategoria wiekowa na Junior Młodszy. W związku z tym dysk z 1kg zmienia się na 1,5kg a kula z 4kg na 5kg.
Dodatkowo chodze na siłownie, a tam: Wyciskanie na klatke piersiową (wycisaknie, rozpiętki i takie tam) Ćwiczenia na biceps i triceps Aerobiczna szóstka Weidera na brzuszek Ćwiczenia na mięśnie nóg Wyciskanie na barki W wolnym czasie i przy dobrej pogodzie rowerek |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wygląda na to, że większość tutaj robi 6 Weidera... Ciekawe tylko na którym dniu jesteście... Bo przy +/- 20 większość odpada
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |