![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Co do tego sorca to niewiem czy moge cos mowic ale guildia w ktorej jest on pochodzi z arcani i jest to dokladnie Era Zero, co do niego niebede sie wypowaidal jak bedzie chcial to sam bedzie pisal pewnie ;] Ostatnio edytowany przez Losari - 27-12-2005 o 18:49. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Kherss
Świat: Ziemia, Polska
![]() |
![]() Nom zgadza się server na 20 osób kosztuje 11 euro no to policzmy...
11 euro podzielić na 20 osób to jest 0,55 euro za osobę czyli 0,55 razy przykładowo 700 osób to jest 385 euro To co nie wyrobią się w budżecie?? I jeszcze jedno przyjmijmy że pacc kosztuje 20 euro a serv za miech 500 euro to 500/20=25 TO CO CIPY NIE SPRZEDADZĄ 25 PACCY DODATKOWO NA NOWY SERV??
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ehh według mnie Cipowie nie wpuszczą nas jutro rano, ponieważ...1. Jest zadużo osób na servie. 2. PO *** mieli by wypuszczać 4 servy jak polowa z 68 servów jest empty? po 3. nie mogą usunąć starych servów, poniewazz ta,m tez ktos gra co nie?
![]() ![]()
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() omg omg od 2mlvlu sorki sorki pomylilo mi sie ;p
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Szkoda że nie moga zgrupować ludzi z jednego serva z drugim w końcu to tylko bazy dancyh po save i trochę dobrych chęci a nie musieliby robić nowych servów...
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Losari jeśli ty nie mozesz powiedziec to ja powiem
![]() Tetro Aurelius = Bismillah / Valais z Arcani . Wiekszośl ludzi z gildi Homeboyz to ludzie z arcani. Gl Bis , mam nadzieje ze na tym serwie ci sie powiedzie ![]()
![]() WoW Realm: Auchindoun Name: Punish http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 27-12-2005 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() Eh spoko
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie, przestancie narzekac, ze Facci nie moga wejsc bo mi sie zygac chce jak na to patrze, omfg. To i tak nic nie pomoze, a podnosicie tylko cisnienie.
Ostatnio edytowany przez Aristo~ - 27-12-2005 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Cytuj:
Valais to ***ana ciota o*******al ludzi na pacce nie polecam znajomosci z nim i jeszcze jego sharingu np. piszesz do niego siema i spoko gadacie 2 dnia odpowied jest bardzo ina tak bylo na arcani ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Imię: Dark Brozyn
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
zeczy - rzeczy noeobchodzi - nie (SPACJA) obchodzi i zdanie "n.a.j.e.b.a.a.n.e w p.o.j.e.b.a.n.e.j swojej głowie" nie ma najmniejszego sensu.. Ehh nie dość że grają w 3 to jeszcze taki analfabetyzm ![]() pozdro i daj nick na kyrze, wyślę ci pare burstów bo mi wypadły z hunterów ![]()
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra kończe narzekać.
Normalnie aż spadłem z krzesła czytajac odkrycie roku że oni chcą zarobić TO TEŻ UWZGLĘDNIŁEM!! Jak bym miał kaske na kolejnego pacca to byłoby dobrze niestety wydałem już trochę na cipsoft i narazie szkoda mi dlatego czekam... PÓKI CO WSPIERAJCIE TIBIA.PL SMSami BO ONI TU DUŻO DZIAŁAJĄ ![]() A co ty kurna dziewczynko (tak wynika z opisu) wiesz o serwerach?? NIC A ja może niewiele ale jednak więcej wiec co pierdzielisz. To były przykładowe obliczenia. Raczej się nie "WYKUCAM ![]() ![]() Twoją niewiedze o serwerach oceniam tylko po tym co piszesz nic więcej. Inaczej Ciebie nie oceniałem...
Sumaryczna wielkość lub waga obrazków w sygnaturze przekroczyła obowiązujące na tym forum limity. Sugeruję zapoznanie się z regulaminem w celu uniknięcia upomnień w przyszłości. Ostatnio edytowany przez PhoenixSS - 28-12-2005 o 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
|
![]() kup se pacca i nie nazekaj mogom faccow wpuscic nawet po 3 tyg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2005
|
![]() Tetro juz ma 50 lvl, a miejsca dla facc ani widu ani slychu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Azura
Stan: Na emeryturze
Imię: Domona
Profesja: Druid
Gildia: Jestem Bez Partyjna ^^
Świat: Azura
Poziom: 21
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
Nie musisz szystkim psuć humoru z rana swoimi jekami, ze cie nie wposcili! Nie masz pacca, nie wymagaj - proste. Kiedys wejdziecie na serva, a jekacie na ilesc stron o tym. Temat jest o czym innym przeciesz. A co do twoich durnych obliczen to nie wiem czy mam plakac czy sie smiac! Co z tego, ze maja kase, jak oni chca zarobic! Po to jest ta gra w koncu. A jak juz ktos wspomnial wiekszasc serwow jest pusta wiec dlaczego niby 4 nowe? ![]() edit: Nie bede stoba dyskutowac bo "glupi ma zawsze racje" i bedzie sie wykucac, pluc, i bluzgac, aby postawic na swoim. nie znasz ludzi to nie mow co wiedza, co umieja i na czym sie znaja. Ostatnio edytowany przez Domona - 28-12-2005 o 08:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Cytuj:
Jak w 3 gra? juz od dawna jest 1 owner ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Ehh brak mi slow na niektórych...Kup pacc a nie *******isz...albo zalatw sobie sharing acc jak tak bardzo chcesz sobie pograc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() DOBRA LUDZISKA KONIEC KŁÓTNI WSZYSCY JESTEŚMY BARANAMI AMEN
![]() musimy się trzymać kupy na Kyrze bo kupy nikt nie ruszy ![]()
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Pamiętajcie ze ludzie zatrudnieni w CIP soft tez chca kase za robote. A że są to Niemcy to wiadomo jakie stawki sie tam płaci
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |