|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() "Kazda potwora znajdzie swego amatora" (takie powiedzonko nie obrazac sie dziewczyny
![]() Ja jeszcze nie mam dziewczyny ale moze kiedys kiedys spotkam ta 2 polowe. Dziewczynami narazie sie intereseuja po "czesci" czyli jeszcze niewiem czy przykladowo dziewczyna podoba mi sie czy to tylko zauroczenie. Moze kiedys uda sie spotkac ta jedna jedyna |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() HELP HELP HELP HELP
pomocy jest dziewczyna ktura mi się podoba a to tak w streszczeniu wspulne koleżnaki mówią że mnie lubi ona jusz wie co doniej czuje ale nie odemnie taki lamer doniej się podwala ![]() ![]() a i na szkolnej dysko tece była taka akcja leci muza (jak to na dyskotece) a ona se tanczy (ku**a bezemnie) a ja z kumplem se stoimy i nic nie robimy nagle muj wzrok skierował się na nią i se patrze na nią a ona tanczy i domnie się odwraca i uśmieha i wogule czensto taka akcja się robiła powiecie (dziewczyny z forum) czy to jakiś znak i jak doniej mam zagadać jak tego lamera przewszyć pomocy prosze ![]()
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() omg, to czemu do niej nie podszedłeś ?
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() ja mam 13 lat i na razie o dziewczynie nie mysle
![]() ![]() to juz kiedys byl taki gosc co sie pytal o to samo i powiem co krotko: czy jak bedziesz mial do wyboru zjesc zupe ogórkowa czy rosól to tez bedziesz pisal o tym na forum??? ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Dziewczyny, takie piękne i wrażliwe. Powiem Wam wszystkim jedno, miłość to najpiękniejsza rzecz na świecie. Ogólnie miałem jedną dziewczynę, ale przez mój błąd rozstaliśmy się, czego bardzo żałuję
![]() pozdro. El Cubanito PS : Niektórzy, chyba nie dostrzegają tego, że kobieta też człowiek, a mimo to, obrażają je. PS2 : szlag mnie za to zaraz trafi ![]()
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() moj Boze.... wiedzialem, ze tu sie cos zmieni, ale zeby az tyle?? :|
@slonik Ty sie kolezko jeszcze poucz troche pisac, wylacz kompa i nadrabiaj zaleglosci z j. polskiego.... Boze, zeby az takim byc.... nieukiem?? :/ co do topicu to ja nadal jestem ze swoją dziewczyna i nie zgadzam sie z ludzmi ktorzy pisza, ze to strata czasu - jeszcze do tego nie dojrzeliscie!!! pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |