|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Krakoff
Stan: Aktywny gracz
Imię: Creghan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Trinus Detrimentum
Świat: Elysia
Poziom: 96
Skille:
Poziom mag.: 60
|
![]() Hehh era zostala pohaczona przez głupotę
1) przez nowe boty ktore miały dużo hacków 2) Dawanie passow szwedom (ktorzy widzieli ze wojne wtopili to zainkasowali kaske) Nie dziwie sie Turtlą że tak zagrali bo to co robiła Era było nieładne ciągłe trapy i snejki ne mowie o botach i pingowani Zauważcie że niewszyscy po placeniu zostali sjechani i spokojnie graja dalej. Ale rzeczywiscie Turtle wiedza ze nikt im jush nie zagrozi i to wykozystują ale wywaliczyli sobie to .... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: KNW
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Jesli tak uważasz to przykro mi że sie juz nie mozesz zmienic ![]() mimo wszystko pozdro ziom i wrzuć na looz! ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Knurów
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
DPFT przez dłuższy okres czasu nie wychodziła na Open Battle. Robiła tylko Mass Logi i zabijali nas kiedy my expiliśmy. Później co prawda role sie odwróciły i to oni expili a my robiliśmy Mass Logi ;] lecz to zaczeło się dopiero wtedy kiedy do Turtli dołączyła Metallica. Następnie walka się mniej więcej wyrównała lecz został hacknięty Valais nasz najlepszy Sorc ;] Mieliśmy jeszcze szanse wygrać lecz kilka dni później kolejne Hacki ![]() P.S - Pozdro Nagassh ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: szczecin
Imię: Piotr Pogoniarz
Profesja: Knight
Świat: refugia
Skille: skilluj
|
![]() Tak się składa że grałem na arcanii i wiem coś niecoś o wojnie.
![]() DPFT atakowali gdy tamci huncili a jak się EZ chciało zemścić to się k***a w GH chowali jak jakieś nooby j****e ![]() j***ć fosfika i jego bande!!!! Raz widzialem jak 84 knight z DPFT Bał się tknąć nooba z white skullem który go rąbał (jakiś 24 lvl knight) @up ~ wiem coś o tym za***ali voritha kolege z RL mojego kolegi (nicka nie podam) Vorith był sam i korwa go musieli chyba w 20 ***ac zanim padl nooby !!! P.S ~ Fosfik to k***a P.S.S ~ Fosfik to jeszcze większa k***a i pk xD Ostatnio edytowany przez Belfregor - 27-01-2006 o 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() Gralem Kiedys na Arcani i Byl G00D a Teraz to niema co tam grac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() up
kiedys bylo tak samo jak teraz :/ czytajac posty niektorych w tym temacie niedobrze mi sie robi, oskarrzacie nas o hakniecie valais , rhargara i innych chociaz nic nie wiecie o tymm jak to bylo , tak samo te teksty ze teraz na arcani nie mozna grac , tak samo by bylo jak by era wygrala wiec jak ci sie nie podoba do niegraj m jednego debila mniej bedzie. wiecej nie ma co pisac w tym poscie bo to i tak nie ma sensu -.-
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak to już jest... jak kiedyś powiedział Zeewor "I'm sorry but...Arcania is Arcania". Nic już nie zmieni obecnej sytuacji - niestety
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() Siemanko wszystkim
![]() ![]() Jak to się mówi cya in Tibia ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() zastanowcie sie, DPFT to nie jest jedna osoba, ci ludzie to niejest płaszczyk który tylko zasłania Fosfika, DPFT to jednostki, jednostki które ciesza sie z wygranej wojny , niewszyscy to PA, (chociaż Soul Shady ciągle pod*******a ludzia armory ;/) Fosfik to dobry przywódca, widziałem wiele bitew , i wiem ze ich walka to nietylko ucieczka jak tu gadacie ;/ Co do jednego musze sie jednak zgodzic, to tylko kwestia czasu do wybuchu nowej wojny, moze po niej niektórzy (złodzieje armorów z pod dp w thais) z turtli dojzeja do panowania serverem. W wojnie jest tylko jedna rzecz poniżej godnosci, hackowanie.
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() Ja najpierw się przejąłem tym, że EZ ''przegrała'' ,ale teraz to mam to właściwie w d---e.Turtle nie są złe, bo w gruncie rzeczy to nie widze róznicy między Arcania w czasie wojny i po niej? Puki mnie nie zabijają to jest OK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Feb 09 2006, 21:16:51 CET Killed at Level 145 by a fire elemental of Mario'izzaro Hehehehehehe a to się ucieszyłem...przeczytałem to akurat po tym jak zabił mnie pewien turtels przed dp...bez powodu.
![]() ![]() ![]() Feb 09 2006, 21:16:51 CET Killed at Level 145 by a fire elemental of Mario'izzaro |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: KNW
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() postaci ktorymi gralem!! To by bylo na tyle.
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
|
![]() Cytuj:
xDDDD to ja dozuce jeszcze cos swojego ![]() Feb 09 2006, 21:16:51 CET Killed Fosfik at Level 145 with a fire elemental ok
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
|
![]() Ja mam filmik ;o bo to ja go zabilem... niestety z roznych powodow nie dam go nikomu :>
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesteś moim idolem xD RoXujesz :**
Jak tego dokonałeś? Dzięki takim jak ty świat staje się lepszym ![]() ![]() |
![]() |
![]() |