|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() Właśnie zobaczyłem: "Radio eska gwałci pieska"
![]() ![]() No i moja nowa postać: "Oferma" ![]() EDIT I jeszcze "Lord prawe jajo" ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() niewiem jak sie nazwac i polak mowi po polsku sam sie tak nazwalem
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Nieobecny.
|
![]() kiedys przed depo w AB na Securze (i nie tylko):
UHer dla mojego knighta (ma namelocka) Absolut on Secura Amazona-Kilera Laska Crzykiller (chyba literówke walnoł ![]() Dziki Rak Dziwny czrodziej (znowu literówka ![]() Full Throttle Hajtaler (akademia policujna...) Knight Zbychu Knd Ze Stargardu Chester Ze Stargardu Little Earthquake Mis nalewka Naturalna woda zrodlana Pieski Laczek Sad Skeicik Uhmakerq Uhmaker raqa |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Hwdp (powinno byc chwdp)
Jajecznica Lord YoYo (Hihii) |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2003
![]() |
![]() a co powiecie na to :
"Bp uh for IIk" ? ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() 1 - Walrock (zgadnijcie jak jest ubrany
![]() 2 - Sorcercer Men (ahahaha normalnie ja bym tego nie wymyślił ahaha) PS: Jeśli jeszcze nie rozumiesz śmieszności pierwszej ksywki to przeczytaj: "Zdognie z nanjwoymszi baniadmai nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa. Nwajżanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria była na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu. "
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() A ja widzialem tylko:
''male cos na biurku''
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() A tera ja sie popisze
![]() Wyczysc mi rowa(of corz moja uh markerka ![]() Wietnamczyk francuski(stary druid z calmery wszyscy sie smieli ze sprzedaje skarpetki czy cos takiego ![]() Pierdole te jebane imie(nie wiem czy jeszcze gra) Pojebus(no coment) Daj mi te noc(no coment) Notoryczny miotacz sledzi(albo podobnie sorry jak zle napisalem) Ledy pohwa(slynna kobieta) Gohan zabujca(nikogo nie zabil ale go wiele razy zabili ![]() lama chodzi sama z LoV Jaxas(program z mtv ![]() Pipol(no coment) Polend(wizytuwka naszego kraju ![]() Czarny Rolnik(no coment) Nalogowy Alkocholik Kanarek gildia "ziomale" fajnie skomentowali niekturyh np. : Karwa (Zdzichu Wyrwiczlonek) Krooliczek (Laseczka Bossa) Lord Aragorn the sword master (Zenek Waligrucha) Eros de'Vrie (Ewka Gwalciciel) Dark Trova (Gietki Waclaw) kategorie: Nacpany Ziomal Zjarana Laseczka Najebany Ziomal (jak komus sie nie podoba ze go wymienilem to nieh napisze na gg 4398206 to go skasuje
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jebana rura PCV
kabel od telewizora nickczemnick Edward Gierek Lord Hrabia
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
eeee to ja cie za ten nick moja poprzednia postacia ubilem ![]() ![]() ![]() ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Ja mam nick
Polski jajcarz, miałem też nick "Mam nick bez sensu" ale namelocka dostałem |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
|
![]() Naturalna woda zrodlana <--------LoL
Trenowac dobra rzecz Menel Kurwa wszystkie ksywki zajete ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
![]() |
![]() Tomko palladyn
Rycerz'smierci Pogromca Bestji Alkoholik Marian Dymasz Marte Dimas Artus Krol Bezdomnych General Klops Roz***und Kalifornijski Maciek legendarny palladyn Maciek palladyn tibi Dam ci banana Galaktyczny cycek Galaktyczna bagienna syrena Demoniczny bonk Porysowana maja Ponu’raczek palladynowaty Galaktyczny becks Adrian prosty Kamcio of jamera Lukasz knight of jamera Mamut pogomca yeti Piotrek killer knight Zboczony Kiler Master dziki belchatow Bartek wlazowski tunning styl Wujek zdzisiek Zdzisiu pogromca Kur va Siwy of de sorrcer Sorcer fullwypas Dzielny murzyn Paris zabijaka Gremlin zabijaka Sir rysko zabijaka Bialy murzyn Giant marek Jakobs wielki Cwiru zabojca Knight’mateusz Pedzacy kamas Elo moto ble Leszek miler Zgnily grzyb Kicek lodz Adrian zdobywca pierwszy Krzysiek of olsztyn Może chcesz uhy Sterta zelaza Mistrzu Sorcerer Master Maly Budda Galaktyczny Tomeczek Kozuch Sorcer Orc Master of Jamera Elitarny Huzar Wymormca Crioth Mateusz mag nekromanci Demoniczna-Dziewczyna Ferdek Mocny Mateusz postrachem Dzielna Wojowniczkaa Ponury kanalrz Bbrabiacz lasek sir lord of kufa Chudopacholek Kwahu Kamil Lord Miki of jamera Zenek ostrowiec Sir Pedzio Gwalciciel Piekna Panienka Paduszkowiec Pedzacy kamas Pedzacy Kamasik Galaktyczna Bagienna Syrena Galaktyczna Zamrazarka skladak radek laska przyszlosci druid wasylek krzysztof odwazny belladona kibellake Myszeczka miki master jelen belchatow Jakobs Wielki lord miki of jamera Master Demon Krakowa galaktyczny mag Jakobs Wielki Krzywa Lacha Arapacha Pogromca Stworow Kapi kolega pila Knight slazak of dragon Kuternoga Syberyjska Lordzik Bajbo patryk andre master master jelen belchatow Składowisko Lizidupiec rycerz oktawian Miluska Paulina mnie najbardziej dobijaja : bartek wlazowski tunning styl i wszyscy galaktyczni... zebrane przesz UszoloYa i Hieya |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @up
nie odświerzaj starych tematów !!!!! ostatnia odpowiedż była 1,5 roku na 100% dostaniesz zato bana ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() -Cachero elder druid(knight,juz zmieniony nick)
-bierz mnie tygrysie -mandaryna moim idolem -straszny **** -murzyn czarna dzida -korozja odbytu -frajer slayer of fire -uciekaj wino -Azura of Patryk Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 16-08-2005 o 21:54. |
![]() |