|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja słyszałem wersje z papieżem że teraz benedykt po nim znowu polak , xzarnos skóry i Piotr II bo ma być "na piotrze sie zaczeło na piotrze sie skończy" ta informacja pochodzi od mojej pani od religi z którą dyskutowałem o końcu świata
a co do meteoru "co ma być to bedzie" jak to walekifa powiedział jak pan Bóg będzie chciał nas uśmiercić to nic nie zdziałamy to choćbyśmy mieli 1000 rakiet jądrowch na meteorze to one mu nic nie zrobią jak pan Bóg będzie chciał nas zniszczyć p.s szkoda że nie doczekam się wnuków ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 14-01-2006 o 14:45. |
||
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Wątpię, zeby wybierali takich młodych, zeby 25 urzedowali....to tylko przepowiednie.....
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A co do tych przepowiedni itp.tego są tysiące,wszyscy sumóją liczby,i coś im tam wychodzi. Ostatnio widziałem Wszystko o Datach związanych Z Janem Pawłem Drugim.Wszystkie daty się pokrywały, potem o Ataku na world trade center,też wszystko się pokrywało, Ostatnio na Nautiliusie czytałem że pokrywają się daty związane z Napoleonem i Hitlerem,pozatym każda z tych osób chciała zawładnąć światem,i było możliwe że to ta sama osoba. Ps.A żeby nie zakładać tematu. Słyszałem że Rosja chce odbudować ZSRR,omg.to jest prawda czy plotka?...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 15-01-2006 o 01:11. |
|
![]() |
![]() |
#67 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
A co do topicu: Po co wy się martwicie? Przecież każdy z nas będzie miał swój własny koniec świata(śmierć), ale czemu by nie umrzeć razem w 2012 roku? Przynajmniej nikt nie będzie sam. |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oglądaliście "Fakty" o 19 ?Jeżeli tak to wiecie,że nie się co bac jakichś tam meteorytów.Sami tam mówili,że wrazie czego są w stanie albo zniszczyc,albo zmienic tor lotu meteorytu który mógłby zniszczyc życie na Ziemi.
#70 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ UP
ja troche za późno przyszedłem :/ Ale widziłem też coś o Nowej ekspedycji w kosmos,najdalszej w historii
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Koleś niemartw się jak on walnie to i tak zdechniesz więc lepiej żebyś dobrze niewiedział kiedy walnie bo padniesz na zawał serca a być może to fałszywy alarm.
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() @uP: LOL XD Dobre
![]() |
![]() |
#74 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Eheheh... Odświeżam, bo chciałbym powiedzieć, że te wszystkie tornada i powodzie są spowodowane przez... człowieka! Wycinamy drzewa, które robią tzw. "spowalniacz" wiatru i robią się przez to tornada, wykopujemy rope naftową i różne metale ze środka Ziemi i to powoduje erupcje wulkanów i trzęsienia ziemi, co doprowadza do fal zwanych Tsunami. Tak, tak.. To tylko i wyłącznie nasza wina, czyli moje przypuszczenie o wykończeniu rasy ludzkiej przez nas samych jest bardzo możliwe. Przykro
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Lol z tym papierzem przedtem było też murzyn i kobieta i nadal zyjemy? Abrakadabra?
Z tymi meteorytami: Bomba atmowa nic nie da ponieważ ona jest nie bezpieczna bo ma radio aktywane promienie wieć na meteoryt nic to nie da ponieważ coś rozwali i jeszcze to wroci na ziemie i bedzie 3 razy gorzej ... Jest bomba bilogoiczna jak ameyrykanie z rosjanami i anglikami to testowali to angliejską wyspke wysadzili ![]() ![]() Z Końcem Świata to jest tak ze jakiś ziomek powie że tak tak i już na całą Polske jest awaria A propo nostaradamusa Zapowiadał też ze bedzie zyl do 3 tysiace lat i jak zginie umrze cały naród ... Do Papieża: No i co z tego że jest taki herb a nie inny? pozatym wybrali kardynałow i nie ma żadnego czarnego bo jest z Europy, Ameryki i nie ma tam czarnego (chyba) Skąd takie załozenie? Bo jak widzieliśmy na konklawe kardynalowie czarni byli z Afryki z Europy nikogo nie było Z tym 2012 jakąs babka rozwalila ten mit .... I tak tak ogladajcie armagedony itd i że oni wchodzą na meteoryty i chca je rozwalić taaa Więc jeden ratunek dla nas to bomba bilogiczna........ Albo i tak może nas ominie i tak może zobaczcie jak inni żyja np Szwedzi leja na to życie jest życje i tyle np Amerykanie tam oto sie nie martwia tylko od discoteki do discoketi .. I jeszcze jedno: Czytajcie Fakt i Super Expres słuchajcie Radia Maryja i wchodzcie na onety naprawde dużo znajdziecie o takich żeczach.. pochodzcie sobie na jakieś amerykanskie strony albo angielskie Amerykanie Japonce i Rosjanie chcą zrobić coś takiego na meteorytów pozatym technologia idzie w góre w dzien w dzien Pozdrawiam.. |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale *******icie. =p
IMHO nie bedzie zadnego konca swiata. Chodzi mi o scenariusze typu "meteoryt aaaa plx no keal me!". Jesli juz, to ludzie wykoncza sie sami. Przykre, ale prawdziwe. ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ludzie nie przeceniajcie naszych możliwości -.-
Oficjalne warianty NASA w przypadku zagrożenia ze strony asteroidy. 1 Detonacja ładunku jądrowego w odległości od asteroidy by zmienić tor lotu. 2 Detonacja na powieżchni by rozwalić. Fajnie, ale w przypadku asteroid raczej nie będzie problemów bo mamy ze ~25 lat na przygotowanie się. Gożej z kometami bo tam mamy już ok. 6 lat. Najgorszy wariant to planetoida, na ciało niebieskie o rozmiarach mniej więcej Marsa nasze wysiłki nie zrobią wrażenia. Ja się tam nie przejmuję, prędzej sie sami zabijemy niż jakiś meteor spadnie. PS, ciekawi końca świata? jak dla mnie to jest najbardziej prawdopodobny koniec dla nas. http://www.albinoblacksheep.com/flash/end.php http://www.newgrounds.com/portal/view/205197
#79 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kto odnowił ten temat?Do zamknięcia plx...
@UP Ludzie nigdy nie walczyli z meteorytami(meteorami?) i nie możesz być pewien że jesteś bezpieczny.Jak już ktoś wspomniał próba zniszczenia zakończy się podziałem na 6 mniejszych obiektów,które trafią w ziemie. @ Kwadratowe koło Życie...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 19-03-2006 o 12:04. |
![]() |
![]() |
#80 | |||||||||||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dwa slowa ode mnie : poczytaj troche ksiazek, nauczysz sie interpunkcji i ortografii, bo u ciebie to kiepsko ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 19-03-2006 o 12:41. |
|||||||||||
![]() |