Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-01-2006, 14:36   #61
Knight Simon Dark lord
Użytkownik Forum

Knight Simon Dark lord's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
Knight Simon Dark lord ma numer GG 2398454
Domyślny

ja słyszałem wersje z papieżem że teraz benedykt po nim znowu polak , xzarnos skóry i Piotr II bo ma być "na piotrze sie zaczeło na piotrze sie skończy" ta informacja pochodzi od mojej pani od religi z którą dyskutowałem o końcu świata

a co do meteoru "co ma być to bedzie" jak to walekifa powiedział jak pan Bóg będzie chciał nas uśmiercić to nic nie zdziałamy to choćbyśmy mieli 1000 rakiet jądrowch na meteorze to one mu nic nie zrobią jak pan Bóg będzie chciał nas zniszczyć

p.s szkoda że nie doczekam się wnuków

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciorro Pokaż post
czyli skoro dali darmowy onwtibia to wszystko jest ok????

Knight Simon Dark lord jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-01-2006, 14:42   #62
OnlyM(PL)
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magus
Szperając za proroctwem oriona znalazlem cos ciekawego. Jakas bystra polka wyczałla ze autor ksiazki poswięconej temu zagadnieniu, skupiony na straszeniu, pomylil sie w pewnych obliczeniach i teraz te jego ksiązke to sobie mozna wsadzić

Zaciekawionych i przestraszonych wizja zagłady zapraszam pod ten LINK.

Sumując bedzie to w pewnym sensie koniec świata, ale świata starego i zarazem początek nowej 'złotej' ery i rozkwitu ludzkości. Zapraszam do lektury.
Nah... tez znalazlem cos ciekawego http://ufo.dos.pl/ napisane jest ze nie bedzie konca swiata w 2012 bo suma cyfr daje 5 i inne jakies tam sumowane syfry daja 5 a jak to bylo ktoregos tam roku dawaly 9! Jakos tak to bylo jak sie myle to sorry bo dawno to czytalem.
Cytuj:
5-tka jest środkiem okresu od 1 do 9. A więc po roku 2012 czeka nas jeszcze wiele lat życia i rozwoju, aż przyjdzie taki dzień, taki rok w przyszłości, który będzie miał sumę kodów z liczbą 9. I dopiero wtedy być może nastąpi kolejny tzw. "koniec świata".

Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 14-01-2006 o 14:45.

stary 14-01-2006, 14:44   #63
Mar Cin
Użytkownik Forum

Mar Cin's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon

Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
a co do meteoru "co ma być to bedzie" jak to walekifa powiedział jak pan Bóg będzie chciał nas uśmiercić to nic nie zdziałamy to choćbyśmy mieli 1000 rakiet jądrowch na meteorze to one mu nic nie zrobią jak pan Bóg będzie chciał nas zniszczyć
Jeśli Ziemi będzie groziła jakaś nieunikniona katastrofa, która na 100% nas uśmierci, proponowałbym umieścić cały ziemski arsenał... na ciemnej stronie księżyca. Jak umrzeć, to z hukiem! (swoją drogą to ciekawe czy po takiej kosmicznej kraksie coś by z Ziemi jeszcze zostało )

Jajco mi się zjarało

To se dzisiaj nie pogram...
Mar Cin jest offline  
stary 14-01-2006, 17:11   #64
Krzesław
Użytkownik Forum

Krzesław's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Krzesław ma numer GG 5937171
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
ja słyszałem wersje z papieżem że teraz benedykt po nim znowu polak , xzarnos skóry i Piotr II bo ma być "na piotrze sie zaczeło na piotrze sie skończy" ta informacja pochodzi od mojej pani od religi z którą dyskutowałem o końcu świata
I przypuśćmy, że każdy z nich będzie papieżem jakieś 25 lat, to już masz 100 lat, a tylu chyba nie dozyjesz

Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku"
Krzesław jest offline  
stary 14-01-2006, 17:12   #65
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford

Thomisson ma numer GG 7120620
Domyślny

Wątpię, zeby wybierali takich młodych, zeby 25 urzedowali....to tylko przepowiednie.....
Thomisson jest offline  
stary 15-01-2006, 01:09   #66
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mar Cin
Jak umrzeć, to z hukiem!
Rotfl,poprawiło mi odrazu Humor

A co do tych przepowiedni itp.tego są tysiące,wszyscy sumóją liczby,i coś im tam wychodzi.

Ostatnio widziałem Wszystko o Datach związanych Z Janem Pawłem Drugim.Wszystkie daty się pokrywały, potem o Ataku na world trade center,też wszystko się pokrywało,

Ostatnio na Nautiliusie czytałem że pokrywają się daty związane z Napoleonem i Hitlerem,pozatym każda z tych osób chciała zawładnąć światem,i było możliwe że to ta sama osoba.

Ps.A żeby nie zakładać tematu.

Słyszałem że Rosja chce odbudować ZSRR,omg.to jest prawda czy plotka?...

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 15-01-2006 o 01:11.
Walekifa jest offline  
stary 15-01-2006, 07:00   #67
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Ps.A żeby nie zakładać tematu.

Słyszałem że Rosja chce odbudować ZSRR,omg.to jest prawda czy plotka?...
wg mnie to drugie a dlaczego? w rosji jest ropa tam gdzie ropa jest Ameryka tam gdzie Ameryka to jest wojna,kolejny pretekst do wojny.pozatym to raczej nie możliwe z innych powodów ale nigdy nie mów nigdy
PiXik jest offline  
stary 15-01-2006, 09:45   #68
gorgi
Użytkownik Forum

gorgi's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!

gorgi ma numer GG 3064753
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Rotfl,poprawiło mi odrazu Humor
Ostatnio na Nautiliusie czytałem że pokrywają się daty związane z Napoleonem i Hitlerem,pozatym każda z tych osób chciała zawładnąć światem,i było możliwe że to ta sama osoba.
plotka?...
Czytałem to na forum ZN, i było tam, że jeśli reinkarnacja jest prawdziwa, to dusza napoleona i dusza hitlera, to to samo.
A co do topicu:
Po co wy się martwicie? Przecież każdy z nas będzie miał swój własny koniec świata(śmierć), ale czemu by nie umrzeć razem w 2012 roku? Przynajmniej nikt nie będzie sam.
gorgi jest offline  
stary 15-01-2006, 22:28   #69
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Oglądaliście "Fakty" o 19 ?Jeżeli tak to wiecie,że nie się co bac jakichś tam meteorytów.Sami tam mówili,że wrazie czego są w stanie albo zniszczyc,albo zmienic tor lotu meteorytu który mógłby zniszczyc życie na Ziemi.
stary 16-01-2006, 14:17   #70
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Domyślny

@ UP

ja troche za późno przyszedłem :/ Ale widziłem też coś o Nowej ekspedycji w kosmos,najdalszej w historii

Walekifa jest offline  
stary 16-01-2006, 14:33   #71
doul90
Użytkownik forum

doul90's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2006

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Koleś niemartw się jak on walnie to i tak zdechniesz więc lepiej żebyś dobrze niewiedział kiedy walnie bo padniesz na zawał serca a być może to fałszywy alarm.
doul90 jest offline  
stary 16-01-2006, 19:48   #72
Mar Cin
Użytkownik Forum

Mar Cin's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon

Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
wrazie czego są w stanie albo zniszczyc,albo zmienic tor lotu meteorytu który mógłby zniszczyc życie na Ziemi.
Taaa... pewnie wyślą Chucka Norrisa żeby go kopnął z półobrotu

Jajco mi się zjarało

To se dzisiaj nie pogram...
Mar Cin jest offline  
stary 16-01-2006, 20:24   #73
Yoshu Thor
Guest

Domyślny

@uP: LOL XD Dobre

stary 19-03-2006, 10:09   #74
Kwadratowe Koło
Zbanowany

Kwadratowe Koło's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.

Stan: Początkujący
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
Domyślny

Eheheh... Odświeżam, bo chciałbym powiedzieć, że te wszystkie tornada i powodzie są spowodowane przez... człowieka! Wycinamy drzewa, które robią tzw. "spowalniacz" wiatru i robią się przez to tornada, wykopujemy rope naftową i różne metale ze środka Ziemi i to powoduje erupcje wulkanów i trzęsienia ziemi, co doprowadza do fal zwanych Tsunami. Tak, tak.. To tylko i wyłącznie nasza wina, czyli moje przypuszczenie o wykończeniu rasy ludzkiej przez nas samych jest bardzo możliwe. Przykro
Kwadratowe Koło jest offline  
stary 19-03-2006, 10:24   #75
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Domyślny

@up

so what? taka jest cena rozwoju
Olorion. jest offline  
stary 19-03-2006, 11:00   #76
Zima'Druid
Guest

Domyślny

Lol z tym papierzem przedtem było też murzyn i kobieta i nadal zyjemy? Abrakadabra?

Z tymi meteorytami:

Bomba atmowa nic nie da ponieważ ona jest nie bezpieczna bo ma radio aktywane promienie wieć na meteoryt nic to nie da ponieważ coś rozwali i jeszcze to wroci na ziemie i bedzie 3 razy gorzej ...

Jest bomba bilogoiczna jak ameyrykanie z rosjanami i anglikami to testowali
to angliejską wyspke wysadzili

Z Końcem Świata to jest tak ze jakiś ziomek powie że tak tak i już na całą Polske jest awaria

A propo nostaradamusa

Zapowiadał też ze bedzie zyl do 3 tysiace lat i jak zginie umrze cały naród ...

Do Papieża:

No i co z tego że jest taki herb a nie inny? pozatym wybrali kardynałow i nie ma żadnego czarnego bo jest z Europy, Ameryki i nie ma tam czarnego (chyba)

Skąd takie załozenie?

Bo jak widzieliśmy na konklawe kardynalowie czarni byli z Afryki z Europy nikogo nie było

Z tym 2012 jakąs babka rozwalila ten mit ....

I tak tak ogladajcie armagedony itd i że oni wchodzą na meteoryty i chca je rozwalić taaa

Więc jeden ratunek dla nas to bomba bilogiczna........

Albo i tak może nas ominie i tak może zobaczcie jak inni żyja np Szwedzi leja na to życie jest życje i tyle np Amerykanie tam oto sie nie martwia tylko od discoteki do discoketi ..

I jeszcze jedno:

Czytajcie Fakt i Super Expres słuchajcie Radia Maryja i wchodzcie na onety naprawde dużo znajdziecie o takich żeczach.. pochodzcie sobie na jakieś amerykanskie strony albo angielskie

Amerykanie Japonce i Rosjanie chcą zrobić coś takiego na meteorytów pozatym technologia idzie w góre w dzien w dzien

Pozdrawiam..

stary 19-03-2006, 11:35   #77
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

Ale *******icie. =p
IMHO nie bedzie zadnego konca swiata. Chodzi mi o scenariusze typu "meteoryt aaaa plx no keal me!".
Jesli juz, to ludzie wykoncza sie sami. Przykre, ale prawdziwe.

retired/retarded
Kajulec jest offline  
stary 19-03-2006, 11:35   #78
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Ludzie nie przeceniajcie naszych możliwości -.-
Oficjalne warianty NASA w przypadku zagrożenia ze strony asteroidy.
1 Detonacja ładunku jądrowego w odległości od asteroidy by zmienić tor lotu.
2 Detonacja na powieżchni by rozwalić.
Fajnie, ale w przypadku asteroid raczej nie będzie problemów bo mamy ze ~25 lat na przygotowanie się. Gożej z kometami bo tam mamy już ok. 6 lat. Najgorszy wariant to planetoida, na ciało niebieskie o rozmiarach mniej więcej Marsa nasze wysiłki nie zrobią wrażenia.
Ja się tam nie przejmuję, prędzej sie sami zabijemy niż jakiś meteor spadnie.

PS, ciekawi końca świata? jak dla mnie to jest najbardziej prawdopodobny koniec dla nas.
http://www.albinoblacksheep.com/flash/end.php

http://www.newgrounds.com/portal/view/205197
stary 19-03-2006, 12:00   #79
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Domyślny

Kto odnowił ten temat?Do zamknięcia plx...
@UP

Ludzie nigdy nie walczyli z meteorytami(meteorami?) i nie możesz być pewien że jesteś bezpieczny.Jak już ktoś wspomniał próba zniszczenia zakończy się podziałem na 6 mniejszych obiektów,które trafią w ziemie.

@ Kwadratowe koło

Życie...

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 19-03-2006 o 12:04.
Walekifa jest offline  
stary 19-03-2006, 12:40   #80
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zima'Druid
Bomba atmowa nic nie da ponieważ ona jest nie bezpieczna bo ma radio aktywane promienie wieć na meteoryt nic to nie da ponieważ coś rozwali i jeszcze to wroci na ziemie i bedzie 3 razy gorzej...
Najpierw wejdz na net, sprawdz, jak dziala promieniowanie gamma,beta,alfa, a potem pisz, ok? Co myslisz?Te "promienie" usiada sobie na resztkach meteorytu (ktore i tak prawdopodobnie spala sie podczas wchodzenia w atmosfere) i zainfekuja Ziemie?
Cytuj:
Jest bomba bilogoiczna jak ameyrykanie z rosjanami i anglikami to testowali
to angliejską wyspke wysadzili
Czlowieku, jak nie wiesz, o czym piszesz, to nie zabieraj glosu w dyskusji. Poszukaj sobie, co to jest bomba biologiczna.
Cytuj:
Z Końcem Świata to jest tak ze jakiś ziomek powie że tak tak i już na całą Polske jest awaria
Ke?

Cytuj:
A propo nostaradamusa
Zapowiadał też ze bedzie zyl do 3 tysiace lat i jak zginie umrze cały naród ...
Jakis cytacik? Dowodzik?

Cytuj:
Do Papieża:
No i co z tego że jest taki herb a nie inny? pozatym wybrali kardynałow i nie ma żadnego czarnego bo jest z Europy, Ameryki i nie ma tam czarnego (chyba)
Przepowiednie maja znaczenie symboliczne. Skoro w przepowiedni jest, ze papiezem zostanie czlowiek "ciemny", to wcale nie musi byc murzyn, moze to byc cos na jego herbie itp. I sie zdecyduj, jak sie pisze - Papież czy papierz

Cytuj:
Skąd takie załozenie?
Bo jak widzieliśmy na konklawe kardynalowie czarni byli z Afryki z Europy nikogo nie było
A co ma piernik do wiatraka? Chcesz dowiesc, ze przepowiednia tyczy sie/tyczyla sie tylko ludzi z Europy?
Cytuj:
Z tym 2012 jakąs babka rozwalila ten mit ....
Cytacik? Dowodzik? Chyba chodzilo ci o to : http://www.ndw.v.pl/art.php?nr=630
Cytuj:
Więc jeden ratunek dla nas to bomba bilogiczna........
Wiec jeden ratunek dla nas to zakaz pisania glupot.
Cytuj:
Albo i tak może nas ominie i tak może zobaczcie jak inni żyja np Szwedzi leja na to życie jest życje i tyle np Amerykanie tam oto sie nie martwia tylko od discoteki do discoketi ..
Nie martwy sie tym, ze nam sie lodowce topia, a za 20 lat moze w Polsce byc klimat taki, jak obecnie we Wloszech! Zyjmy od "doscoteki do discoketi"!
Cytuj:
I jeszcze jedno:
Czytajcie Fakt i Super Expres słuchajcie Radia Maryja i wchodzcie na onety naprawde dużo znajdziecie o takich żeczach.. pochodzcie sobie na jakieś amerykanskie strony albo angielskie
Co maja amerykanskie strony do Radia MaTwarz? O, popatrz : www.microsoft.com. Co ta amerykanska strona ma do np onetu?
Cytuj:
Amerykanie Japonce i Rosjanie chcą zrobić coś takiego na meteorytów pozatym technologia idzie w góre w dzien w dzien
Oh, co oni takiego chca tym meteorytom biednym zrobic? I nie masz racji : technologia idzie w bok w noc w noc :<
Dwa slowa ode mnie : poczytaj troche ksiazek, nauczysz sie interpunkcji i ortografii, bo u ciebie to kiepsko

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 19-03-2006 o 12:41.
Ashlon jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania