![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Refugia
|
![]() RPG: D&D
cRPG: Saga Baldur's Gate Saga Gothic Icewind Dale I (w 2 nie grałem ![]() Planescape:Torment Morrowind
Dark Throne Ostatnio edytowany przez Trias - 11-08-2006 o 14:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Oprocz Tibi, Fallout i Fallout 2 <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() 1) TES 3 - Morrowind
2) Icewind Dale I 3) Icewind Dale II 4) Sacred (Tak, wiem, to bardziej hack'n'slash, ale coś tam z RPG ma ![]()
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() @up
Sorry stary, w Sacred niema za grosz RPG... ![]() @topic Rozumiem że wymieniacie często Sage Gothic <tesh tą gre kocham :*> ale żeby zapomnieć o M&M ?! Toż to zbrodnia jest ![]() M&M rzadzi <wyjebisty klimat POLECAM ![]() Edit: Pomijając ostatnią część M&M (IX) która jest według mnie niewypałem Ostatnio edytowany przez Virding - 12-08-2006 o 00:40. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
|
![]() To samo co mój przedmówca
![]() |
#66 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() cRPG:
Planescape Torment Fallout 1 n 2 Cytuj:
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Wizardry 8 (mimo systemu turowego, gra miała swój klimat) I oczywiście Gothic I oraz II (w III nie grałem)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: Okolice Lublina
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Akuratt
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
|
![]() Jeśli chodzi o owe gry...:
RPG: -Monastyr -Warhammer -Dzikie Pola -Mój setting ![]() cRPG -Arcanum -TES: Morrowind + Bloodmon + Tribunal ![]() -M&M -Diablo II + Expansion Pack MMORPG -Tibia ![]() -Everquest (nie grałem, ale swoje wiem ![]() -Guild Wars (byle do Bożego Narodzenia ![]() -Ultima Onile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Titania
|
![]() RPG:
Seria Final Fantasy Suikoden 1,2,3,4 cRPG: Diablo MMORPG: Tibia Silkroad Lineage
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() 1:Neverwinter Nights
2:Baldur Gate 3:Oblivion 4:Morrowind Reszty nie pamiętam xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() KoToR 1 i 2<jedynka najbardziej>
Fable Guild Wars Gothic 1, 2 i 3 <jedynka najbardziej>
![]() |
#72 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() Oczywiscie seria Final Fantasy. (X szczegolnie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Hmmmm duzo mozliwosci.
Mysle ze tak 1. World of Warcraft 2. Diablo 2: Lord of Destruction 3. Knight Online-pod warunkiem ze servery nie byly by zalagowane i zapchane przez turkow.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() 1: Gothic
2: KoToR 3: Gothic II |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Stara i zapomniana już niestety, ale wciąż wielka Betrayal at Krondor oraz Planescape: Torment. Nieco słabsze, ale również w ścisłej czołówce oba Fallouty. Te gry to dla mnie najlepsze z komputerowych RPG i wątpię, czy jakieś jeszcze są w stanie się z nimi równać, aczkolwiek jest jeszcze wiele cRPG, w które nie grałem, a bardzo chciałbym i możliwe, że namieszałyby nieco w tym rankingu (serie Gothic, Knights of the Old Republic, Final Fantasy i Might and Magic; Arcanum, Oblivion, Neverwinter Nights, Baldur's Gate 2 i pewnie wiele innych...).
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 17-09-2007 o 09:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() @up
Z tego co wiem Oblivion jest niewart kupowania. Ogromny świat przeciąża komp i gra sama nudzi (dysponuję opiniami dwojga dobrych znajomych i na nich się opieram). Mój ranking? 1. Icewind Dale (nie wiem czemu, po prostu dobrze mi się grało) 2. Baldurs Gate - może dlatego na drugim miejscu, że nie przeszłam w całości. Ale o ile dobrze pamiętam to bardzo podobał mi się klimat i grafika. 3. Divine Divinity - Tez słabo już pamiętam, ale grafika przypadła mi do gustu Wogóle mało grałam w te klasyczne i najbardziej znane cRPG. Liczę, że koleżanka mi w końcu kiedyś pożyczy Planescape i KotOR'a. Grałam też w jedną część z serii M&M i powiem, że wydawała mi się przyjemna, pomijając trudności ze sterowaniem. Gothic wogóle mi się nie podobał, dlatego nawet nie sięgałam po kontynuację. Kombinuję czy nie zainwestować w Fable ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Nic nie przebije serii Final Fantasy !
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Wszystko co związane z FFVII i parę innych tytułów.
WOW, GI,GII+NK,GIII, FABLE, Seria ELders Scrolls... iwwi. Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 17-09-2007 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: arcania
Poziom: 23
Skille: 56/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @Eileen
Chyba sama nie jestes warta kupowania;p. Jak bys pograla dluzej to by cie wciagnelo jak...Oblivion jest jak... po prostu super. Moj ranking: 1. TES IV: Oblivion 2. Final Fantasy (wszystkie czesci) 3. Gothic I,II,III (chociaz troche mnie przynudza) ![]() i inne ;] Ostatnio edytowany przez Quentasis - 17-09-2007 o 18:25. |
![]() |
![]() |