|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uważam, że ludie udzielający się w tym topicu... głównie pochodzących z USA sa żałosni, niedorozwinięci ani umysłowo oraz emocjonalnie... rz@l mi ich!
Jak można takie bzdury wypisywać? I obrażac uczucia innego narodu! ehh... jeszcze takie coś pociskać na jednym z największych portali internetowych w świecie... Myślę, że takich baranów jak oni powinno się ściagać listami gończymi... Zobaczymy jak oni będą reagować jak znowu się coś u nich stanie... I będą żadali współczucia od całego świata!!!... Za ortografy z góry przepraszam... Ostatnio edytowany przez Maniek(ChB) - 01-02-2006 o 13:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
btw powtarzam, bo najwyraźniej niektórzy nie potrafią czytać Na forum Yahoo nie piszą sami Amerykanie, więc zarówno tytuł tematu jak i wasze posty są bezsensowne. Zobaczcie sobie w profile userow, a zobaczycie ludzi z Europy i płd. Ameryki. Czemu na nich nie narzekacie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
"Jak Kuba bogu, tak bóg Kubie" Jakże to prawdziwe. Cytuj:
Mnie bardziej dziwi, co się stało z tymi galonami paliwa? Wywiało?
-> regulamin (Goń się, dziadu /przyp. Gufat) Masz problem?/przyp. dziadu Tak, mam okres i jestem zdenerwowany. Ty pewnie masz ten sam problem /przyp. Gufat Ostatnio edytowany przez Gufat III - 01-02-2006 o 17:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() http://pentagon.hotnews.pl/index.htmlhttp://wtc.hotnews.pl/
W powyższych linkach zawarte są informacje i fakty o tym co się stało. Niektóre dowody są (według mnie) naciągane (co do WTC) , ale całość jest ciekawa. edit: Coś się popsuło i nie mogę rozdzielić linków , ale chyba działają bez rozdzielania. edit: Jak był atak na WTC , to był margines społeczeństwa , który też se jaja robił. Amerykanów za bardzo nie obchodzi to , co się tu dzieje , a kilku idiotów robi sobie z tego żarty. Tak samo było podczas ataku 11.09 z naszej strony. Znalazłem takie coś: Cytuj:
Tacy już są ludzie. Ostatnio edytowany przez DRoN - 01-02-2006 o 18:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Cytuj:
"Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie, nie zginie." Ostatnio edytowany przez Trenei - 02-02-2006 o 15:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@UP Denerwuje cię to ze się naśmiewają z tragedii, mnie też, ale źle to ująłeś Cytuj:
no i Cytuj:
Ten temat zaczyna obrastać w offtopy Jak chcecie obgadywać nieścisłości w zamachach i teorie spisku to załóżcie nowy temat, ten do tego nie służy, przynajmniej temat na to nie wskazuje. (ciekawe do jakich wniosków byście doszli badając tą sprawę)
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 01-02-2006 o 23:09. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Co do tematu mie dziwie sie takim ludziom.
Sami popatrzcie co się dzieje w naszym karaju. Wszyscy się z nas śmieją bo to wina tych którzy naszym krajem rządzą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() To zastanawiające, jak w jednej chwili można krytykować swe państwo i naród, obrzucać je błotem, a po chwili, gdy ktoś powie złe słowo o tymże państwie lub narodzie, bronić go tak silnie, jak tylko można, zapominając o tym, co się mówiło wcześniej... to chyba patriotyzm
A tak btw., to Amerykanie ukartowali zamach na WTC, dlatego te wszystkie niejasności i niedociągnięcia, później natomiast dobili targu z Al-Kaidą - ta miała całą winę wziąść na siebie... ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() dowcip, ktory pojawil sie dzisiaj na JM:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
|
![]() Przykro mi z tego powodu ,że tak o tej tragedii . No , ale czego więcej można oczekiwać od kilku bezdusznych idiotów , którzy mają kupsko w głowie . Kiedy u nich były katastrofy mi nawet przez myśl nie przeszło " A dobrze im tak skur...
![]()