Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-02-2006, 09:59   #61
Maniek(ChB)
Użytkownik Forum

Maniek(ChB)'s Avatar

Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Chorzów

Maniek(ChB) ma numer GG 2516238
Problem ehh...

Uważam, że ludie udzielający się w tym topicu... głównie pochodzących z USA sa żałosni, niedorozwinięci ani umysłowo oraz emocjonalnie... rz@l mi ich!

Jak można takie bzdury wypisywać? I obrażac uczucia innego narodu! ehh... jeszcze takie coś pociskać na jednym z największych portali internetowych w świecie... Myślę, że takich baranów jak oni powinno się ściagać listami gończymi...

Zobaczymy jak oni będą reagować jak znowu się coś u nich stanie... I będą żadali współczucia od całego świata!!!...

Za ortografy z góry przepraszam...

Ostatnio edytowany przez Maniek(ChB) - 01-02-2006 o 13:53.
Maniek(ChB) jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-02-2006, 12:14   #62
Pogromca pk
Zbanowany

Pogromca pk's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czajniczeqq
to prawda a w WTC w dzien zamachu nie bylo zadnego "zyda" w pracy nie to zebym byl rasistom
Tak! To światowy spisek Żydów, malarzy i farmaceutów! Chcą przejąć władzę nad światem!! A Somalijczycy i mieszkańcy wysp Tonga są z nimi w zmowie, bo też nie było żadnego z nich w WTC!!11one!

btw powtarzam, bo najwyraźniej niektórzy nie potrafią czytać

Na forum Yahoo nie piszą sami Amerykanie, więc zarówno tytuł tematu jak i wasze posty są bezsensowne. Zobaczcie sobie w profile userow, a zobaczycie ludzi z Europy i płd. Ameryki. Czemu na nich nie narzekacie?
Pogromca pk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2006, 12:47   #63
Squaess'me
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez forum tibia.de, movies
found it on tibia.pl forums. its kinda funny to watch how stupid they are
2 level 30ish mages
http://rapidshare.de/files/11162522/Solooo.rec.html

aff u noobs get pwn al dae bi pl!

polaks are noob... lol

I agree with nimp... polaks are noobs

@film - noobs live everywhere

POLAK mean same ~~~~ like SWEDANX or USAX or BRASUX
it mean NOTHING-.-
No i mamy obraz Polakow w swiecie. Tylko taki przyklad komentarzy filmu w wykonaniu Polakow.
Squaess'me jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2006, 17:15   #64
Gufat III
Użytkownik Forum

Gufat III's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
Gufat III ma numer GG 8644522
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Amerykanie się śmieją ze mnie, ja się śmieje z nich, niedouczonych i otyłych.
Who cares? To świadczy tylko o nich, Ameryka to ostatni kraj do jakiego bym pojechał...ta mentalność mnie dobija.
I dlatego polacy to jeszcze więksi debile. Oni nam zabrali ukradli torebkę, my im ukradniemy samochód. Oni nas okrzyczeli, my ich o*******imy pięciokrotnie silniej niż -mogło by się zdawać- potrafimy.
"Jak Kuba bogu, tak bóg Kubie" Jakże to prawdziwe.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Dlaczego smieszny? A oficjalne fakty? W pentagonie nie znaleziono ANI KAWALKA samolotu. Kontrargument : bo bylo tak goraco, ze szczatki sie spalily. I dziwne, ze uderzyl akurat w ta czesc pentagonu, ktora byla remontowana. Czyzby terrorisci nie byli poinformowani? Kolejna glosna sprawa jest "zniszczenie sie" budynku WTC-7 (stal nieopodal WTC), ktory zawalil sie tak samo jak wspomniane wieze. Dziwne, bo ani zaden odlamek/czesc budynku w niego nie trafila, ani zaden samolot. Ale m.in serwery z danymi, ktore w nim byly, zostaly "bezpowrotnie" stracone.
KLIKNIJ - Pentagon Strike
Mnie bardziej dziwi, co się stało z tymi galonami paliwa? Wywiało?

Ostatnio edytowany przez Gufat III - 01-02-2006 o 17:18.
Gufat III jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2006, 17:45   #65
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

http://pentagon.hotnews.pl/index.htmlhttp://wtc.hotnews.pl/

W powyższych linkach zawarte są informacje i fakty o tym co się stało.
Niektóre dowody są (według mnie) naciągane (co do WTC) , ale całość jest ciekawa.

edit: Coś się popsuło i nie mogę rozdzielić linków , ale chyba działają bez rozdzielania.

edit: Jak był atak na WTC , to był margines społeczeństwa , który też se jaja robił. Amerykanów za bardzo nie obchodzi to , co się tu dzieje , a kilku idiotów robi sobie z tego żarty. Tak samo było podczas ataku 11.09 z naszej strony.

Znalazłem takie coś:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez znaleziono w necie
Dzwoni amerykanin do swojej żony:
- Kochanie nie wychodź po mnie na lotnisko, lecę prosto do biura
-----
Nowa reklama American Airlines - 'Naszym samolotem dowieziemy Cię prosto do Twojego biura'
...(dużo tego było)...
Żartować można ze wszystkiego , nawet jeśli jest to nie na miejscu.
Tacy już są ludzie.

Ostatnio edytowany przez DRoN - 01-02-2006 o 18:57.
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2006, 21:22   #66
Trenei
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar
NASZYCH, NASI, RODACY... pasujesz idealnie do tych Amerykanow... brakuje tylko zebys jeszcze opowiadal dowcipy typu "Przyszlo dziecko somalijskie do mamy, a mama do niego "chuchnij". Ono chucha a matka do niego "Jadles!!!!!!"..." nie rozumiesz drogi kolego ze wlasnie prezentujesz totalny nacjonalizm? myslsiz ze Polska wazna, bo Ty jestes Polakiem, a reszta sie nie liczy. Fakt faktem ze Amerykance nie musieli sie z nas nabijac, ale co ich obchodzi jakis tam kraj mniejszy od niejednego ich stanu gdzies tam za oceanem? tak samo Ciebie nie obchodzi jakas tam tragedia w somalii, ze dzieci umieraja z glodu.
Nie mow, prosze Cie, ze Stalin to debil. Jezeli on bylby Polakiem, to z duma na twarzy wspominal bys wielkiego Stalina, swietnego stratega dazacego do wzmocnienia naszego narodu, ktoremu niestety nie wyszlo bo caly swiat sie przeciw niemu obrocil, bo przeciez on byl geniuszem. Zrozum ze dla Rosjan Stalin naprawde byl postacia wielka. Oficjalnie chcial dla narodu jak najlepiej, a ze chcial tego dokonac kosztem innych narodow, to juz poprostu normalna kolej wydarzen. Wcale bys nie oplakiwal tych setek tysiecy przez niego posrednio zabitych.
Mowcie o mnie jak chcecie, ale do mnie nie przemawia jakos ta zaloba. Wogole nie utozsamiam sie z tymi ofiarami. Fakt, wspolczuje ich rodzinom, ale tak naprawde nie znalem stamtad nikogo, nie czulem z nimi wiezi by teraz ich oplakiwac. Moge sie za nich pomodlic, ale, stwierdzzajac z przykroscia, sa to dla mnie statystyki - "70 osob zginelo". Nie wiem czy dobrze rozumuje ale w wiekszosci na swiecie sa ludzie , ktorzy nie odczuwaja zadnej wewnetrznej potrzeby zalowania czyjejs smierci, jezeli ich to nie dotczylo w zaden sposob. Jak juz Quezacoatl wspomnial, zalujac tych 70 ofiar wypadku powinnismy tez zalowac kolejnych kilkudziesieciu (moze przesadzam) ktore codziennie gina na polskich drogach. Dlaczego po nich nie ma zaloby? Bo zgineli "w rozproszeniu" a nie w 1 miejscu?
Tak na koniec zastanawiam sie jeszcze, czy w krajach gdzie wydarzyly sie katastrofy lotnicze, rowniez oglaszana jest zaloba poswiecona ofiarom. Moze mnie ktos oswiecic?
ALe ja drogi kolego nienabijam sie z Somaliskich Dzzieci tylko teraz rozmawiamy o nabijaniu sie z nas a nie z Somalii w ktorej szkoda jest dzieci. Jesli to zabrzmialo jakby mnie nie obchodzilo to ze w krajach gina dzieci z głodu w wieku mojego brata to niemoze byc smieszne. Nie drogi kolego nie pasuje do opisu amerykanów. Ja nienasmiewam sie z Glodnych dzieci. To ze WTC runelo czy innych tragedii. Wrecz przeciwnie Jest mi szkoda tych ludzi ktorzy zgineli. Jest mi ich wszytskich szkoda , lecz amerykanie pokazali (niektorzy) jacy są naprawde. Smieja sie z ludzkiej tragedii i to mnie wkurzylo. A to ze powiedzialem ze zgineli nasi rodacy to jest prawda. Po prostu sie wkur..zylem ze niektorzy moga sie wysmiewac z ludzkiej tragedii. I powiedzialem o Stalinie ze jest debilem bo wybijal Swoich. Lecz zle okreslilem znaczenie slowa Debil . Moglem np. napisac głupi wedlug mnie czlowiek ale to nie o to w tym topicu chodzi. Poprostu mi było żal tych ludzi a niektorzy z USA poprostu zrobili sobie z tego zart. To jest poprostu niesparwiedliwe z ich strony. Rozbroilo mnie powiedzenie mojej Facetki z Religii. "widac ze ci co przezyli nie byli potrzebni na tamtym swiecie". A co 70 osób bylo potrzebnych? a co 3000 osób czy iles tam było potrzebnych gdy runelo WTC ? naprawde niektorzy mowia glupie rzeczy.

Ostatnio edytowany przez Trenei - 02-02-2006 o 15:02.
Trenei jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2006, 23:07   #67
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Squaess'me
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
Jak ktoś mądry powiedział

Śmierć stu ludzi to tragedia
Śmierć pięciuset to katastrofa
Śmierć miliona to statystyka
lol ?
czyzby to powiedzial J. Stalin?
Hmm, nie pamiętam, ale nawet jeśli to co? Stalin nie był madry? Jak nie to jak mógł zajać połowę Europy? (to samo Hitler, zły nie znaczy głupi)

@UP
Denerwuje cię to ze się naśmiewają z tragedii, mnie też, ale źle to ująłeś

Cytuj:
Dzwoni amerykanin do swojej żony:
- Kochanie nie wychodź po mnie na lotnisko, lecę prosto do biura
-----
Nowa reklama American Airlines - 'Naszym samolotem dowieziemy Cię prosto do Twojego biura'
...(dużo tego było)...
Czy my nie zachowujemy się podobnie? Jak to DRoN pokazał?

no i
Cytuj:
Na forum Yahoo nie piszą sami Amerykanie, więc zarówno tytuł tematu jak i wasze posty są bezsensowne. Zobaczcie sobie w profile userow, a zobaczycie ludzi z Europy i płd. Ameryki. Czemu na nich nie narzekacie?
PS
Ten temat zaczyna obrastać w offtopy
Jak chcecie obgadywać nieścisłości w zamachach i teorie spisku to załóżcie nowy temat, ten do tego nie służy, przynajmniej temat na to nie wskazuje. (ciekawe do jakich wniosków byście doszli badając tą sprawę)

Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 01-02-2006 o 23:09.
Quezacoatl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 11:26   #68
Lauten
Użytkownik forum

Lauten's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2005

Smutny

Co do tematu mie dziwie sie takim ludziom.
Sami popatrzcie co się dzieje w naszym karaju. Wszyscy się z nas śmieją bo to wina tych którzy naszym krajem rządzą . Jednak mysle że nikt nie powinien wyśmiewać się z czyjejś tragedii i gardze takimi osobami.
Lauten jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 11:46   #69
Gromnjir
Zbanowany

Gromnjir's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Domyślny

To zastanawiające, jak w jednej chwili można krytykować swe państwo i naród, obrzucać je błotem, a po chwili, gdy ktoś powie złe słowo o tymże państwie lub narodzie, bronić go tak silnie, jak tylko można, zapominając o tym, co się mówiło wcześniej... to chyba patriotyzm

A tak btw., to Amerykanie ukartowali zamach na WTC, dlatego te wszystkie niejasności i niedociągnięcia, później natomiast dobili targu z Al-Kaidą - ta miała całą winę wziąść na siebie...

...
Gromnjir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 13:20   #70
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

dowcip, ktory pojawil sie dzisiaj na JM:

Cytuj:
-Co powiedział organizator targów w Katowicach po zawaleniu się dachu?
-No to po ptakach.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 20:13   #71
M@rcin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Domyślny

Przykro mi z tego powodu ,że tak o tej tragedii . No , ale czego więcej można oczekiwać od kilku bezdusznych idiotów , którzy mają kupsko w głowie . Kiedy u nich były katastrofy mi nawet przez myśl nie przeszło " A dobrze im tak skur... " itd . Współczułem im tych złych wydarzeń . Dobrze , że chociaż mentalność polska jest bardziej przyzwoita to podtrzymuje mnie na duchu .

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania